selam kızlar çok mutsuzum o kadar iyiydim şu ilacı içtiğimden beri tsh nin 3bucuk oldugunu öğrendigimden beri resmen hastayım

((((((((((((( dün testi tekrarlatmıştım ya yükselmiş

4*72 olmuş sanki bitin dünya başıma yıkıldı bişey olmasın bebeğime çok korkuyorum

hemen fakültedeki doktorumu aradım sıcak basması ,uyku hali,halsizlik,iştahsızlık var bi haftadır dedim degerimde yükselmiş dedim oda endokloji uzmanına gitmemi söyledi yüksek tsh bebekte zeka geriligi yaapr ilacının dozunu arttırırlar dedi

bende ilacı içmeden hiç bi şikayetim yoktu dedim moralim çok bozuk

yarın özele gidicem ordanda fakülteye endoklojiye sevk alıcam inşallah yarın görünebilirim onada ya hafta sonu girerse araya

darmadagın oldum resmen............
eşime çok kırgınım hatta içim paramparça ben böyleyken... internetten araba aldı antalyada araba bu gece 12de otobüse binicek ben yarın doktorlarda olucam bebegim için o araba derdinde buda canımı sıkıyo......çok üzgünüm ağlaya ağlaya halsiz düştüm
duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin

:14
benimde 3*449du dün test yaptırdım bugün aldım 4*72 olmuş korkuyorum biride desin geçer işlaçla herkez zeka geriligine neden olur yükselirse bebek alınır düşer diyolar boğazım düğüm düğüm gördüm bikere canı canım olmuş kaybedemem