• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Canlar bu da benim gürbüz bebeğim nasılız? :16::16::16:
$20130829_174015.webp$20130829_174023.webp

nihayet şu anketi cevaplayabilicem kızlar. oğlum oluyor pipi gördüm :)
kız kız dedik maşallah pipiyi göstermiş:)sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.ikinci oğlum olunca bir hevesle hemen sünnet yaptırmıştık.

ya kızlar ben de öğretmenim 14 şubat ile 21 şubat arasında bi tarihte bekliyoruz bebişi fakat dediğiniz gibi şubat tatili araya girdiğinden 2 haftamı yiceklermi? eğer öyleyse 2 haftamı önceden kullanayım evde dinlenirim en azından? daha mantıklı değil mi?
ikinci doğumum ocaktaydı 32.hft. da 37.hft.ya kadar çalışır raporu aldım.şubat tatili tabiki yandı.ama dr.36.hft.da 37 .hft daymışız gibi rapor yazdı sezeryandan dolayı (bebek 10 gün erken alınıyor) bir hafta dinleneyim diye.13 haftalık izin bitincede istediğim hastane ve Dr.dan rapor ve heyet raporu almıştım ondan sonrası yaz tatili işte ama son üç haftaya kadar çalışmak çok yorucuymuş bir de yol uzaksa çok fena.

ya kızlar ben de öğretmenim 14 şubat ile 21 şubat arasında bi tarihte bekliyoruz bebişi fakat dediğiniz gibi şubat tatili araya girdiğinden 2 haftamı yiceklermi? eğer öyleyse 2 haftamı önceden kullanayım evde dinlenirim en azından? daha mantıklı değil mi?
öyle olursa kullanmak daha mantıklı ama kullanırsak sonrakinden düşüyo sanırım yani yanıcak bizim1- 2 haftamız :26:
bnde aynı durumdayım!doum 26 subat gozukuyor.subat tatılınde yanıyor dogum oncesı.ama benım 1 hafta yanıor galıba.okullar da acılıor sorucaz artık mudur yardımcısına

23-25 şubat benim de sanırım karne gününde izin bitmiş olucak 2 hafta da seminer var onlara da rapor alırız bi şekilde:31:

ay ne tatlı olmuş o göbek tombik tombik hamile tiöertleri olur artık maşallah bebeşinle sana:nazar:

süpersiniz,speedye de şaşırdım onun göbişi de baya belli olmuş.keşke benimkide lepininki gibi olsa da kimse yer vermese

alphin güldrürdün sabah sabah beni:1::1:

günaydın güzeller:10:
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
herdaim özgürce kutlayalım inşallah:72:

en güzelini yapmışsın sakin davranmışsın cnaım bu gb durumlarda artistliğin luzumu yok yani çık dışarı filan desen allah korusun belki kafası yerinde degil alllah korusun yani ay ben okurken korktum yanlız kalmamaya çalış bence:18:

daha yeni mi yapıcaksın bunu ben hep yüz üstü uyurdum yani hem günah hem iyi degil ama nabayım elimde degil sagıma oluma yatarım illa yüz üstü döner uyurum ögrendigimden beri yastıga sarılıp yatıyorum hafif yüz üstü gb ama baskı karnımda olmuyo kalcamda kollarımda yastıkta oluyo hatta sol kolum bazen öyle bi agrıyoki:37:

bende hamileler niye penguen gb yürür derdim bende öyleyim bacakalrımı acamıyorum koşar gb yürüyen ben hızlı bile yürüyemiyorum artık:17::49:

rabbim yar ve yardımcın olsun korusun sizi dinlen bol bol ablamında sürekli kanaması avrdı maşallah kzı saglıkla dogdu merak etme içini ferah tutmaya calış dua et elden ne geliyoki başka :50:

Merhba yuzustu uyumak neden gunah ilk kez duydum ve cok merak ettim ben de kucuklugumden beri oyle uyurdum da..

Merhba yuzustu uyumak neden gunah ilk kez duydum ve cok merak ettim ben de kucuklugumden beri oyle uyurdum da..

agzımız alışmış günah diyoruz hemen pardon yanlış sölemiş oldum hep annem öyle derdi annem gb olmuşum:1:

Yüz üstü yatmak günah mıdır? Uyku adabı nasıldır? | Sorularla İslamiyet bu linkten bakabilirsin günah değil ama allahın sevmedigi yatış şeklidir yüzüstü yatmak... sağlık içinde iyi değildir zaten allah bizim iyiliğimiz için yasak etmiştir kötü şeyleri.... vücuda en iyi gelen yatış şekli sağa yatmak peygamber efendimizinde sünneti biz hamileler içinde sola yatmanın iyi oldugunu söylüyolar tabi hepsinin tıbba uygun acıklamasıda var:31:

Diş etletim şişti ve ağrıoooo var mı bunu yaşayan doktora soran???

geçmiş olsun :(( diş eti rahatsızlıkları için tentitriyot gb sürülen bişi var fırçalı o hemen geçiriyo ama dişçiye bi görün hamilelerin kullanması iyimidir bilmem eczaneyede sorabilirsin :26:

evet satılıyor canım
sitede 24,90 dı sanırrım 25-35 civarı mazalardada bilmiyorum ama
google yaz istersen figürlü alt açma diye bi dolu model çıkıyor ayılı tavşanlı civcivlileride var :34::34::34:

Evet canım google da çok çeşit var hangi sitede 24,90 özelden yazabilirsen sevinirim.

ay ne tatlı olmuş o göbek tombik tombik hamile tiöertleri olur artık maşallah bebeşinle sana:nazar:

alphin güldrürdün sabah sabah beni:1::1:

günaydın güzeller:10:
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
herdaim özgürce kutlayalım inşallah:72:

Günaydın arkadaşlar :16::16::16: 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun :72::72::72: Bugün kimseler olmaz sanırım :31::31::31:
günaydınlar efendimmmm
şanlı zafer bayramımız kutlu olsun.Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun.onlar olmasaydı biz kimbilir ne haldeydik

Back
X