2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın 3 saat sonra doktordayız

rüyamda "kabus" gördüm:52:
randevu 11.30 da ya 12 de de kapancak. e kan vermem gerek
öncesinde de ilaç verilcekmiş aksilik oluo yapamıom
doktora gidip ilacı yükletemedim ben başka gün kan veriyim bugün cinsiyet söyleyin diorum:27:
oda dioki herşey sırayla yapılır:45:
resmen kabus yahu rüyaya bak:ssz::1:

doktora gidip ilacı yükletemedim ben başka gün kan veriyim bugün cinsiyet söyleyin diorum:27:

Günaydın lepi:16::16::16: Bugün randevun ertelenirse ruh halini düşünemiyorum bile senin.:52::52::52: Merakla bekliyorum haberlerini.

Dün benimde içime sanki bebeğime bir şey olmuş gibi bir his çöktü kalktım hastaneye gittim.Bebişim gayet sağlıklıymış :nazar::nazar::nazar: İçim rahatladı.

Dün bir sürü şey aldım kızım için.Gittiğimizde doktor kız değilmiş derse tüm faturayı ona vercem ödesin :52::52::52:

Günaydınlar herkese :16::16:

Günaydın lepi:16::16::16: Bugün randevun ertelenirse ruh halini düşünemiyorum bile senin.:52::52::52: Merakla bekliyorum haberlerini.

Dün benimde içime sanki bebeğime bir şey olmuş gibi bir his çöktü kalktım hastaneye gittim.Bebişim gayet sağlıklıymış :nazar::nazar::nazar: İçim rahatladı.

Dün bir sürü şey aldım kızım için.Gittiğimizde doktor kız değilmiş derse tüm faturayı ona vercem ödesin :52::52::52:

sana da günaydın kronikim:emir_bebek:
artık bu saatten sonra değişemezler ama düne kadar ihtimal vardı:1:

ay o hisçok kötü ya haftabaşı ben de öyle oldum ishal olunca hepten moralim çökmüştü ağlamıştım resmen:5:
sonra doktor kalbini dinleyince bi oh çektim
neyse sen bahaneyle görmüşün bebeğini ben sadace kalp dinlemiştim:6:
bence artık değişmez ya
erkekse pipisini nereye sakladı bu vakte kadar al alacaklarını bebeğinde gülze güle kullansın inşallah:nazar:

Ay korktum simdi :(
Ben iki üc kez gectim xray'den. Bilmiyordum zararlidir elbet ama ne bileyim :\
Bariz bi zarari olmaz dimi bebeğe? :((

canım merhaba,
çok korkma zira heryerde okadar çok dalga var ki telefondan çıkanlar tv den gelenler bilgisayardan etraftaki gsm alıcıları vericileri...
hem o gçetiklerimiz bildiğimiz röntgen ışını değil x-ray herkese zararlı hamile ol yada olma
bunlar metal dedektörü gibi bişi
kaldıki 3 ayımız geçti artık organları tamamen oluştu sadece büyüyorlar
geçmemeye dikkat et ama ben de zamanında 2 3 kez geçmek zorunda kaldım
sonr ararştırdım ki zararı yokmuş eğer içiniz rahat olsun istiorsanız geçmeyin deniyordu
şimdi madem hakkım var geçmicem dedim geçmiyorum oralardan

git ve bebişin cinsiyetini öğren çiçemm :51:

günaydın yevvrumm

sana da günaydın kronikim:emir_bebek:
artık bu saatten sonra değişemezler ama düne kadar ihtimal vardı:1:

ay o hisçok kötü ya haftabaşı ben de öyle oldum ishal olunca hepten moralim çökmüştü ağlamıştım resmen:5:
sonra doktor kalbini dinleyince bi oh çektim
neyse sen bahaneyle görmüşün bebeğini ben sadace kalp dinlemiştim:6:
bence artık değişmez ya
erkekse pipisini nereye sakladı bu vakte kadar al alacaklarını bebeğinde gülze güle kullansın inşallah:nazar:

Aman değişmesin cinsiyeti öğrenmeden kalkma masadan sakın :52::52::52:

Bende normalde sabahları çıkarıyorum mutlaka ama üç gündür hiç çıkarmadım midemde bulanmadı birde hasta olunca korktum gittim doktora. Parmaklarını filan gördüm :16::16::16: Dün farklı bir doktora gittim cinsiyet sordum daha erken dedi :53::53::53:

Fotoğraf çekip eklerim cicilerimizi bugün yanımda çalışan stajerde almış kızım için cici :16::16::16:

git ve bebişin cinsiyetini öğren çiçemm :51:

günaydın yevvrumm

günaydın hüzünbazım:3:
valla şaka gibi bugün görüş günü:1:
dün çikolatamı bile aldım bi de gözümün önünde oynasın diye
ama şüpheliyim zira benim bebeiş kafasına göre istediği zaman oynuo galba:1:

Benimki dün sadece kafasını yukarı sıçrattı gerçi ben göremedim ama eşim ve doktor gördü :52::52::52: Tembelliğin bir tık üstüne çıktı benimki :27::27::27:

Aman değişmesin cinsiyeti öğrenmeden kalkma masadan sakın :52::52::52:

Bende normalde sabahları çıkarıyorum mutlaka ama üç gündür hiç çıkarmadım midemde bulanmadı birde hasta olunca korktum gittim doktora. Parmaklarını filan gördüm :16::16::16: Dün farklı bir doktora gittim cinsiyet sordum daha erken dedi :53::53::53:

Fotoğraf çekip eklerim cicilerimizi bugün yanımda çalışan stajerde almış kızım için cici :16::16::16:

hehe bizim burda olsan bizim doktora mı gittin derdim:1:
bebek olunca herkes bi hevesli oluo ne güzel:31:

Günaydın melek annelerimmmm,

Bakıyorum herkes bişeyler almaya başlamış kıskandırmayın kız beniii :49: canlarım ben 7.ayda başlıcam almaya bu arada aldıklarınızıda göz önünde bulundurmayın üstünü kapatın olurmu bana bir arkadaşım öyle demişti nazar değmesin hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza minnaklarımızı inşallah da kıyafet bi şekilde alınır.öpüyorum hepinizi...

Günaydın melek annelerimmmm,

Bakıyorum herkes bişeyler almaya başlamış kıskandırmayın kız beniii :49: canlarım ben 7.ayda başlıcam almaya bu arada aldıklarınızıda göz önünde bulundurmayın üstünü kapatın olurmu bana bir arkadaşım öyle demişti nazar değmesin hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza minnaklarımızı inşallah da kıyafet bi şekilde alınır.öpüyorum hepinizi...

Günaydın durin :16::16::16: Ben bir tek anneme gösteriyorum o kadar.Nazara bende çok inanırım allahım esirgesin hepimizi inşallah :nazar::nazar::nazar:

Günaydın durin :16::16::16: Ben bir tek anneme gösteriyorum o kadar.Nazara bende çok inanırım allahım esirgesin hepimizi inşallah :nazar::nazar::nazar:

Evet canım bide olabildiğince geç alın aldıklarınızı doğmamış çocuğa don biçilmez lafı vardır malum eskiler ne demişse hep doğru demiş biliyorum insan kendini tutamıyor ama nazar olur bişey olur ben korkuyorum.Allah'a emanet olsunlar inşallah.

Ay korktum simdi :(
Ben iki üc kez gectim xray'den. Bilmiyordum zararlidir elbet ama ne bileyim :\
Bariz bi zarari olmaz dimi bebeğe? :((
kuzum ben doktoruma sormuştum 10 gün önce havaalimanına giderken zararı yok dmeişti

şafak 2 bebişim
cinsiyeti öğrenmeden gelmeyesin
babanın silahı mendile sarılmış halde sandıktadır onu alasın :D

merakla bekliyoruz kuzummm
Senin şafak kaç hüzünbaz :52::52::52:

Kıskandırmak gibi olmasın bende kızıma ciciler aldım :9::9::9:
vay vay vay kız anası nolcekkk:25:
artiz gadun :1:

Gunaydin hanimlar,
Yav benim bogazim gece bi sisti :(((((((( konusamiyorum bile agridan. O kadar uzgun ve kotuyum ki :((( ne icmemi onerirsiniz bitki cayi olarak ??

günaydın canlarım hayırlı bir gün olsun inşallah bugün birazcık iş yapmam lazım kocam işte gelince çok kızacak ama dün yapamadı oda .yarında yokuz pazartesi okul açılacak mecbur bşiler yapmam lazım inşallah bişi olmaz

günaydın kızlarrrrr....siz ve yeğenlerim iyisinizdir inşallahhhh:16::16:ben gece uyandım sabaha kadar uyuyamadım....eşimi izledim durdum...içim sıkıldı ağladım biraz da.....sonra bebeğimi üzmeyim dedim onunla konuştum biraz.sonra tv izledik yavrumla.bi türk filmi buldum gecenin bi vakti:1:sonra gittim yatağıma.uyumusum...rüyamda bebeğimi gördüm....ortanca kardeşime emanet etmişim...çocuğa süt vermeyi falan unutmuş.altını değiştirmemiş.çocuk açlıktan ölecek nerdeyse...hemen süt ısıttım...biberonla içirdim bi de su verdim biraz.sonra altını değiştim...benim ve babasının ortasına yatırdım....rüyamda uyandığımda babasının kucağında sarılmış uyuyolardı....ayy ben cok duygusalım bu ara.....eşime de uyuzum....hep onun yüzünden hepppp:14::14::14:

Günaydın kızlar:54:
Şafak 2...
Lepiiiiiim ölcem meraktan çabbık gel artık dayanameyoozzzz :52:
Kronikim ben de dün benim adama karnımı severken edim tabi hala yaşıyorsa diye bi kızdı bi kızdı korktum valla ama doktora gitmedim.
Bende ki bu inat nolcak bilmem bebek konusunda bile inat ediyorum ya :44:

Back
X