2014 Şubat Anneleri

lepiii hadi hayırlısı çok sevindim, sende bunuda atlattın hadi bakalım
artık darısı diğer göremeyenlerin başına
bende muallaktayım zaten kız "gibi" dedi
bu gibi lafınada uyuz oluyorum
kızdır canım benim
bizimki hiç bişi demedi ben net söylerim dedi
sanki en iyisi net olmak gene kafada soru işareti oluo baksana

kızlar dr sizleri ne kadar arayla çağırıyor.beni 1 ay arayla çağırıyor.1 ay geçene kadar meraktan ölüyorum bebeği merak ediyorum durumu nasıl diye hiç hareket hissetmiyorum aklıma kötüşeyler geliyor:emir_bebek::emir_bebek:

ayda bir canım
ama mesela tahlil sonucum var onun bahanesiyle şimdi 2 hafta sonra gene gitcem
hareketlere gelince 20 22 haftaya kadar hissetmemek normalmiş
eğer zayıfsan bebek güzel yerden tepikliosa daha evvelde olabilio

:27::27::27::27: Deliye bağlardım olayı

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah o zamanda ama bizi merakta koyma bu kadar :22::22::22:

ama benim telin neti yok yoksa yazardım eve grince direk yazdım kuzuu:25:

ayyyy kızlar yarın Allah'ın izniyle evlilik yıldönümümüz
2.yılımızı deviriyoruz bakem
ayy adam inşallah bişi istemez varya zaten maaşı alamadık hediye yok bide bişi isterse yandık
gerçi o da haklı deliricek artık aylar oldu ama
ya pattadanak olucak ama benim gibi olan varmı acaba
olmuyor kardeş bir kere denedik ölüyorum sandım şimdi adamda hem istiyo hem korkuyo
normaldede benim çok ağrılı olurdu
durumdaşım var mı acep?

ayy adam inşallah bişi istemez varya zaten maaşı alamadık hediye yok bide bişi isterse yandık
olmuyor kardeş bir kere denedik ölüyorum sandım şimdi adamda hem istiyo hem korkuyo
durumdaşım var mı acep?

bizimde geçen ilk evlilik yıldönümümüzde pis kocam:( evlendi hiçbişi kutlamaz oldu ağladım kavga ettik falan filan amannnnnnnn:) o konuda bende 3 aydır hiçbirşey olmadı ilk zamanlar öpmesine bile tahammül edemiyordum sanırım adamı soğuttum artık yüzüne yüzüne tiksiniyorum diyince oda hiç yaklaşmıyor bana:(

durumdaşım var mı acep?

normalde de öyle ise yapacak pek de bişeyin yokki canım
yoksa korkamn ve korkması normal
pozisyon değiştirin bilemedim ki şimdi

bacağımı jiletledim:) yanıo oyyyyyyyyyyy ne kötü:) kestim galiba aslında sabunladım ama:)

offf pozisyon falan ıııı
zaten adam bebişe doğru yaklaşamıyo ki aman bişi olur diye
ama çenede durmadan istiyo
9 ay nasıl idare edicem bilmiyorum
kocişimden eminimdir ama korkuyorum caydıran zilliler olur diye
geçendede böle mevzular konuşuldu ya
8senedir beraberiz adamdan hiç şüphe duymamıştım içime kurt düşüyo şimdi

2 doktora göre erkek bağa göre kız :D

ozaman oğluma arkadaş gelioo:1:
bana görede en son kız gibi geliodu ama doktor dediki iki bacak arasında bi tek pipi olur dedi:52:
demek sen ondan hala inanamıosun hehe

bacağımı jiletledim:) yanıo oyyyyyyyyyyy ne kötü:) kestim galiba aslında sabunladım ama:)

kanamadımı kestiysen ben sabah malum yeri kana buladım resmen:18:

kızlarr bugünlük benden bukadar kaçam artık gari çok yorulduk kuzumla
pazartesi görüşürüz
kendinize ve canlarınıza iyi bakınn....

kızlar geniş çaplı bir araştırma içerisindeyim :) benim ketum doktorumun aslında haklı olduğuna kanaat getirdim. cinsiyet en net 18-20. haftalar arası tespit edilebilir demiş ve bana yorum yapmaktan kaçınmıştı. yabancı bir gebelik sitesinde resimli olarak kız ve erkek bebeklerin genital organ gelişimlerini buldum hafta hafta. bu durumda en kesin ve net cevabı gerçekten de 20. haftada alabileceğimizi düşünüyorum. benim bebişim gerçekten erkeke çok benziyor ama topikçenek bilgilenelim diyerekten linki koyuyorum isterseniz bi inceleyin :) o kadar çok yorum okudum ki başım döndü okumaktan, ingilizcemi de geliştirmiş oldum bu arada. doğumda sürpriz yaşayanların sayısı da çok fazla :) Sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:) bu arada bencee adally nin kızı hüzünbazın oğlu olacak gibi geliyor bakalım görüciiiz :D

Yawwww zaten herkes öğrendi bebişlerinin cinsiyetini bi ben kaldım. Hayır doktor şuna benziyor dese ona da razıyım. Adam yarım saat bön bön baktı ekrana ama ne hikmetse cinsiyete dair tek kelime çıkmadı ağzından. Eşimde bende artık bebişi severken oooyyyyy canım kızım-oğlum diye seviyoruz :) içerden gülüyodur kesin bizim ufaklık :) seni çok seviyorum bebişim , hep de rüyamda görüyorum :)

15 günlük bir aradan sonra tekrar merhaba hamişler bu kiloları napıcam ben ya moralim bozuluyor yakında yürümeyeceğim yuvarlanacağım :(

ozaman oğluma arkadaş gelioo:1:
bana görede en son kız gibi geliodu ama doktor dediki iki bacak arasında bi tek pipi olur dedi:52:
demek sen ondan hala inanamıosun hehe

kanamadımı kestiysen ben sabah malum yeri kana buladım resmen:18:

yara bere içindeya zaten anlaşılmıo:)

Allah seni ne yapmasın bende diyorum ki link nerde :)

Aşırı unutkan oldum ben bugünlerde ya. Dün babam gelmişti beraber pazara çıktık evdeki sarımsaklar kötü olmuş yenisini alayım dedim. Aldığım sarımsakları kötü olan sarımsaklarla beraber çöpe atıvermişim salak kafa :)beyne oksijen gitmiyor bacılar bu oğlan bitirdi beni :D

Aşırı unutkan oldum ben bugünlerde ya. Dün babam gelmişti beraber pazara çıktık evdeki sarımsaklar kötü olmuş yenisini alayım dedim. Aldığım sarımsakları kötü olan sarımsaklarla beraber çöpe atıvermişim salak kafa :)beyne oksijen gitmiyor bacılar bu oğlan bitirdi beni :D

Canım benim de kafa gidik durumda. Bu yüzden iki gündür balık yağına başladım , hem bebek için de çok yararlıymış. Bu arada balık yemiyorum hamileliğim den beri. İnşallah açığı kapatırız :) tek sorun öğlene kadar balık kokuyom :(

Hoşgeldiniz canım :) kız sen kaç kiloydun ve ne kadar aldın ki.

ya şu kilo meselesini ilk başta çok takıyordum kafaya fazla takınca sürekli kilo alıyomuşum gibi geliyordu son haftalarda daha az tartılıyorum ve yeme düzenim oturdu bu sebeple düşündüğüm kadar kilo almadığımı farkettim 58,5 ile hamile kaldım şu an 60,3 kiloyum bence fena değil :) üzülmeyin kızlar bebişler için alınabilir ama fazla yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun. kızartma ve hamur işi gibi şeylerin bebeğe hiç bir yararı yok biliyonuz :)

Bu siteyi görmüştüm hatta sitede ki fotoğrafları nuba göre cinsiyet tahmini konusunu açan arkadaş kullanmıştı.Ne kadar normalmil 9:11 haftaları arası tahmin yapamamaları çok benziyor birbirlerine :)

Bu arada benim için kız tahmii yaptın ya bi hoşuma gitti anlatamam :))

Back
X