2014 Şubat Anneleri

günaydınnn şekerlerr..cok mutluyum 3lü tarama testi sonuçlarım normal düşük risk çıktı.çok şükür darısı sizlerin başına.

Bende bu hafta liste yapıp haftaya annemle beraber gitmeyi düşünüyorum.Yoksa gerekli gereksiz her şeyi doldururum ben :30::30::30: Senin listeyede göz atıcam mutlaka :34::34::34: Havuzlu hanı biliyorum ama babycity nerde tam olarak :44::44::44:

aynen onları görünce hepsini almak istiyorsun liste ile git mutlaka
ama bu dediğim yere gidersen neyin ne zaman gerekli olduğunu neden alman gerektiğini anlatıyorlar faceden attım sana :34:

Bende bu hafta liste yapıp haftaya annemle beraber gitmeyi düşünüyorum.Yoksa gerekli gereksiz her şeyi doldururum ben :30::30::30: Senin listeyede göz atıcam mutlaka :34::34::34: Havuzlu hanı biliyorum ama babycity nerde tam olarak :44::44::44:

Nasılsın frostum bugün :16::16::16:

iyiyim fıstıkım çok iyiyim hem de artık bebeğim ben burdayım anne diyoooo:16::16::16::16:

Günaydın herkese :16::16::16:

Adally ve hüzünbaz için büyük gün sabırsızlıkla bekliyorum. Lepi gibi merakta koymayın beni :27::27::27:

Lepioğlum olsaydı biz eymen düşünüyorduk :34::34::34:
dün netten bakarken eymeni baya gördüm bende
bi eşimle oturup düşünemmiz lazım
bu gece nöbette bakarım demişti:1:
buarada netim yok telimde telinizde yok ki bende napayım yoksa dememmi hemencecik:14:

Günaydın kızlar eveet bu gün büyük gün kaldı 2 saat evde bir bayram havası :1:

Bu arada isim konusuna gelince erkek Poyraz Ata, kız ise Melek Rüya :16:
tırırım tırırım büyük anlarr:52:

Günaydın ;

cumartesi minik kuzum için açık görüşe gittik :49::49: keyfi yine yerindeydi
kilosu boyu herşeyi de çok şükür iyiydi 4lü test için kan verdim haftaya alacağım inşallah oda güzel çıkar :26:
doğum için doktora sordum tabiki normal doğum olursa geleceğim dedi ama 38: hafta da doğum şeklin belirlenecek
bunları şimdiden düşünme dedi bir OHHHHHHHHHHHHHH çektim :40:
kendi doktorum da kızım olacağını tescilledi :49::emir_bebek:
sonra eminönüne gittik bir sürü alışveriş yaptık nerdeyse eksiğimiz kalmadı bile :34:

lepi oğlun olacakmış hadi hayırlısı olsun başka cinsiyet öğrenen var mı bilmiyorum :52:
3 gündür gelmediğim için geçmiş fena dolmış :2:
teşekkürler spidi
sende herşeyi aldın bişi bırakmadın
ben bi hırka aldım oğluma o da cumartesi hayırası iki de zıbını var arkadaşımın aldığını uniisex:D
annemle konuşup alcam ben yoksa gerekli gereksiz alırım

gunaydın kızlar 3 gündür girmedi malum o yüzden fazla geriye gidemedim umarım herşey yolundadır
lepinin oğlu olacakmış onu öğrendim hayırlı olsun lepi

adaly ve hüzünbazın doktor günü sanırım :34:

bizlerde iyiyiz çok şükür artık bebemin hareketlerini hissediyorum iyice daha doğrusu artık o olduğuna eminim çünkü hep aynı yerden vuruyor hafif hafif :nazar::9:
birde benim göbek çok büyümüş ya sabah baktımda sanırım bundada karnım oldukça büyük olacak oğlumdada karnım bir kamyondu :9:
evet pipili benim bebeğim erkek olcak:nazar:
çok garip hiç kendimi erkek anası gibi düşünmemiştim
gelinin benden çekceği var
gelini de heralde bi kaç seneye yaparlar :1:
benim de göbüş büyüdü sanki ya böyle ayaklarımı karnıma çektiğimde göbeğime değio falan
alışık olmadığım şeyler:26:
iyiyim fıstıkım çok iyiyim hem de artık bebeğim ben burdayım anne diyoooo:16::16::16::16:

hehe insan o hareketleri sürekli bekli ozaman hadi gözün aydıın:52:

teşekkürler spidi
sende herşeyi aldın bişi bırakmadın
ben bi hırka aldım oğluma o da cumartesi hayırası iki de zıbını var arkadaşımın aldığını uniisex:D
annemle konuşup alcam ben yoksa gerekli gereksiz alırım

Yesinler onun pisini ya :nazar::nazar: :emir_bebek:
erkek isminde oğlum olsa kesin ömer yağız olacaktı :emir_bebek:
anneler epey destek oluyor bizde annemle gittik şu lazım bu değil diyor :52:
4lü test verdin mi ?
bide doktor bana senin hiçkarnın çıkmamış dedi aklıma inan sen geldin :1::1:

kilom içinde bundan sonra hızlı almaya başlarsın dedi dr gittiğimde 1,5 kilo almıştım :51:

bu sabah ilk kez kustum kızlar:5:
hem de evde mevde değil serviste
Allahtan yanımda torbalı meyve vardı meyveyi çantaya döküp çıkarıverdim
ayy sabah bişi yememem lehime oldu yoksa küçücük torba
hele torbasız napardım bilmiyorum hiç aklıma gelmezdi 5. aya girerken kusmak:19:

beeğimde hareket ediodu kusunca kabahatini anlayıp yatışa geçti sıpa:emir_bebek:

günaydın arkadaşlar dünden beri ayağımda ciddi bi ağrı var sanırım ayağımda ufak bir iltihaplanma var yara olmuştu :(

hele torbasız napardım bilmiyorum hiç aklıma gelmezdi 5. aya girerken kusmak:19:

beeğimde hareket ediodu kusunca kabahatini anlayıp yatışa geçti sıpa:emir_bebek:

amanınnn lepimmm ben korktum valla sen öyle deyince.inşallah devam etmez...sürekli olmaz kuzum yaaa:31:

Biri de aynı erkek anası tipi var sende demişti kimdi unuttum.Canımsın ya belli etsin artıkta kıza erkeğe takılmıyorum :)

Ben demiştim ama sallamasyon benimkisi hiçbir sebebi yok :1:

günaydın kızlarr:6:

ben de cumartresinden beri isim düşünüyorum
giyside olduğu gibi isimde de daha az çeşit var erkek için
böyle büyüyünce karizması olcak sonuna bey kondumu hoş duracak
yazılıp söylemesi kolay anlamı güzel bi isim istiyorum
bakalım ne olacak
babası da bakacak sonra listelerimizi karşılaştırıcaz:34:

Canım ben Yağız eşim Uygar düşünüyorduk. Değerlendir istersen :16:

Canım bende onu soracaktım şimdi. Bende cuma günü ve bu sabah kustum. Tuvalete zor yetiştim işteyim.
Demir ilacı kullanıyor musun? Ben ona bağladım. Çünkü cuma günü kusunca bırakmıştım. C.tesi pazar herşey yolundaydı. Bu sabah yine içtim yine çıkarttım :5:

aynen lepim...darısı hissedemeyenlere....benimki de sürekli, değil...özellikle aksamları oluyo:34:
jackim benimkide sabahları daha çok oynuyor sıpa ama ben daha çok uzandığımda hisediyorum onu ayaktayken nerdeyse fark etmiyorum bile

midene bişey dokunmuştur belki geçmiş olsun oğlan anası

günaydınnnnnnnnnnn huzurlu,mutlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum canlarımm:71::71::71:
gunaydın

günaydın arkadaşlar dünden beri ayağımda ciddi bi ağrı var sanırım ayağımda ufak bir iltihaplanma var yara olmuştu :(
geçmiş olsun yaramı var bacağında
benimde sol bacağımızn üst kısmında bazen uyuşma oluyor karıncalanma tarzında

Yesinler onun pisini ya :nazar::nazar: :emir_bebek:
erkek isminde oğlum olsa kesin ömer yağız olacaktı :emir_bebek:
anneler epey destek oluyor bizde annemle gittik şu lazım bu değil diyor :52:
4lü test verdin mi ?
bide doktor bana senin hiçkarnın çıkmamış dedi aklıma inan sen geldin :1::1:

kilom içinde bundan sonra hızlı almaya başlarsın dedi dr gittiğimde 1,5 kilo almıştım :51:
ben 4 lü yaptırmadım 2 li yapılmıştı cumartesi afp bakıldı o da bu hafta çıkacak
boyu sormadım ama bebişim 190 gram olmuş:D

doktorun nerene baktın senin
baya baya göbeğin var:) bide ben gideyim o foktora göbeksiz gebe görsün haha:1:
ben de sordum göbeğimi iç organlarına ve boşluğa bağlı dedi ama çıkarmış yakında
sonuçta bebk gelişimi iyi olduktan sonra takmicam artık
ben de doktorda 4 kilo almışım çıktım ama kahvaltı edip gidiom ondan hep
normal dedi yemeye devam dedi:1:
hatta almasaydın problem olurdu dedi gazladı beni
amanınnn lepimmm ben korktum valla sen öyle deyince.inşallah devam etmez...sürekli olmaz kuzum yaaa:31:

yaa inşallah dvam etmez frostum
rezalet ya servizde allahtan yanımda kimse yoktu
valla olursa şansıma tüpüriyim dicem milletin biter benim başlar Allah korusun

Günaydınnnnn annişler,

Doktora gidenler musmutlu gelirler inşallah. Randevu bekleyenler için ( Ben dahil ) bu hafta çabucacık geçer inşallah :1:
Az önce yazdığım gibi. 15 gündür demir ilacı kullanıyordum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cuma günü kusmuştum ve c.tesi pazar içemedim. Herşey yolundaydı. Bu sabah yine içtim yine kustum. Ona bağlıyorum bu durumu. Hamileliğin başından beri hiç kusmadım çünkü. İlacı içmicem c.tesiye kadar. C.tesi doktor randevum var. Bişeycik olmaz herhalde.

Kızlar günaydın hepinize ve de ii bi haftaya başlamanız dileğiyle...uzun bi aradan sonra geldim aranıza sadece son sayfları okudum maşaalah hareket eden kuzular bile var yaa bende tık yook henüz zaten şuan cinsiyeti göstermesi yeterli benim için henüz hareket moduna geçemedim :) bugün doktora gidicem dua edin lütfen de göstersin artık yaramaz bi de 4lü testim yapılacak inş sizde durumlar nedir bilmiyorum hiç ama iisinizdir inş hepiniz...

kötü olmuş hele dışarda olması daha kötü :ssz:
haftasonu bende kustum :ssz::ssz:

:)))) gözün aydın canım güldürdün beni yaaa.. Benim de libidodan yana problem yok ama eşim benden çok korkuyor:) bir de en son sadece ultrason için gittiğim dr temas yapmıyoruz dedi.. Lafa çok güldümo ayrı da niye öyle dedi anlamadım.. Kanamam olalı çok oldu ama acaba cvs yaptırdım ondan mı dedi bilemedimm..

Ben de aa ara oluyor canım hamilrlikte normal diyotlar.. Hatta dün öyle bir tuttuki sabahtan akşama kadar artık sinirlerin bozuldu eşimin zoruyla minoset içtim o kesti biraz.. Çok kötü olursan en masumu minoset..

evet canım ya baş ağrısı çok sinir bozucu bir şey geçmiş olsun sanada

benimde eşim kadın doğumcu parol veriyor bana ama geçen gün dayanamadım novalgin iğne yaptı :S

yeterli sıvı almamakdan olur içtiğin suyun çoğu bebeğe gidiyor diyor ama işte insanın siniri bozuluor baş ağrısından ..

ama birtek bende olmaması beni rahatlattı :=)

Ben demiştim ama sallamasyon benimkisi hiçbir sebebi yok :1:

Canım ben Yağız eşim Uygar düşünüyorduk. Değerlendir istersen :16:

Canım bende onu soracaktım şimdi. Bende cuma günü ve bu sabah kustum. Tuvalete zor yetiştim işteyim.
Demir ilacı kullanıyor musun? Ben ona bağladım. Çünkü cuma günü kusunca bırakmıştım. C.tesi pazar herşey yolundaydı. Bu sabah yine içtim yine çıkarttım :5:

yok tatlım demir benim midemi kötü yaptığı i,çin hatta ishale neden olduğundan bıraktım içmiyorum
sabah herzamanki gibi bir bardak süt içtim ve çıktım
sonra başım ağrıdı dedim bişi atıyim ağzıma 3 4 üzüm attıktan sonra kusma işlemi tamam oldu:14:
ama demirini doktora söyle
ben söyledim solgarın bitkisel demirini yazdı 90 tane galba 30 tl netten aldık bugün yarın gelir günde iki içilio

jackim benimkide sabahları daha çok oynuyor sıpa ama ben daha çok uzandığımda hisediyorum onu ayaktayken nerdeyse fark etmiyorum bile

midene bişey dokunmuştur belki geçmiş olsun oğlan anası

gunaydın

geçmiş olsun yaramı var bacağında
benimde sol bacağımızn üst kısmında bazen uyuşma oluyor karıncalanma tarzında

ayy bilmem ki ilça içmedim bişi yemedim herzamanki rutindeydim
neyse erkek anasıyım güçlüyüm serviste kusar işimin başına öyle giderim:27:

kuzum bende ayaktayken farketmiyorum...sırt üstü uzanınca hissediyorum.:16:

yaa inşallah dvam etmez frostum
rezalet ya servizde allahtan yanımda kimse yoktu
valla olursa şansıma tüpüriyim dicem milletin biter benim başlar Allah korusun

etmez etmez inş.içini ferah tut sen.bir sey yemedin servis de sallamıştır tabi....sarsılmışsındır.ondan olmustur:34:

ben 4 lü yaptırmadım 2 li yapılmıştı cumartesi afp bakıldı o da bu hafta çıkacak
boyu sormadım ama bebişim 190 gram olmuş:D

doktorun nerene baktın senin
baya baya göbeğin var:) bide ben gideyim o foktora göbeksiz gebe görsün haha:1:
ben de sordum göbeğimi iç organlarına ve boşluğa bağlı dedi ama çıkarmış yakında
sonuçta bebk gelişimi iyi olduktan sonra takmicam artık
ben de doktorda 4 kilo almışım çıktım ama kahvaltı edip gidiom ondan hep
normal dedi yemeye devam dedi:1:
hatta almasaydın problem olurdu dedi gazladı beni

anladım bizimde bu hafta sonucumuz çıkacak inşallah sorunsuz atlatırız sonrasına şeker testi verecek
hatta gittiğimde onu da sorarım bir sonraki randevuya yaptrırıp mı gideyim diye :1:

bilmiyorum artık oradakiler hep son ayındaydı onlardan sonra benigörünce ufakgeldi herhalde :52::52:
iç karın ile alakalı canım düşün bana bile iç karnın geniş çok genişlememiş dedi
kaşıntılarım için de iç karnın yırtılıyor olabilir falan dedi :34:

en son telefon konuşmamızda kilo al öyle gel diyince bende tıka basa yedim öyle gittim:1:
55,5 tum bebeğin kilosunu da iyi görünce kiloma laf etmedi

bebeği görünce sersemleşiyorum ben kilo boy duymuyorum bile :1:
sanırım boyuna 16 cm kilosuna 240 gram dedi :ssz:

Son düzenleme:
Back
X