2014 Şubat Anneleri

Bende kilo almadım henüz:53::53::53:

Ahanda bende öyle, hatta bugün tiroid kontrollerimde kendi kadın doğum doktorumda her zaman tartıldığım tartıda tartıldım :27:
almamışım ama ilk kez de vermemişim ona sevindim şimdilik.
Doktoruma da iştahım açılmaya başladı gibi gibi dedim, aman aman dikkat diyo, ayol benim almam lazım artık. Kendi baya kilolu diyecektim sen kendine bak diye :9: Gerçi adam haklı geçende de birden açılmıştım verdiğim tüm kiloları toparlarmıştım ayda 2 kilo alıyordum.:34:
Tiroidim 2.6 olmuş doktor ilacın dozunu artırır diyordum ki gerek görmedi şimdilik neyseki..

arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.16.haftada dr gittim ultrason muayenesi 3-4 dk sürdü.bebek çok hareketli ve arkası dönük kafasını sağ kasığa sokmuş yaramaz dedi.3d ultrasonla baktı.cinsiyetini sordum hiç dur bir bakim demeden kesinlikle kız dedi..eee şimdi bende şüphede kaldım doğru tahminmi acaba diye bugün bebişe bişeyler alim dedim kızmı gerçekten acaba şüphede olduğum için o güzelim kızçe kıyafetlerinden alamadım gittim unisex aldım yine:((sizce 3-5 dakikada bebek çok hareketli ve arkası dönükken 100/100 cinsiyet belirleyebilirmi dr..fikrinizi söyleyin kızlar sizce napim alimmi pembişli cicileri yoksa biraz dahamı sabrediyim:53::49:

Ancak eve gelebildim canlar....Yavrumun cinsiyetini öğrendim kızlar...Gayet sağlıklıymış neler yiyip de gittim dönüp dönüp duruyor:nazar:... 2.kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla...Pipiyi gördük kabak gibi ortada:emir_bebek: K.valde bir daha bakın nolur diyor:)))))) kız ümidiyle benimle gelmişti ama :33:Bizim ailede de eşimin ailesinde de kız yok...Hayırlı olsun yavrum da gerisi boş yeniden oğlan anası oluyorum heytttt.... Kaldım ben üç erkeğin arasında:18::18::18:

hayırlı olsun tatlım:nazar::nazar:ya benim kocişim napsın kaldı 5 kadının içinde tek başına:9::9:3kız, ben ve kedimiz sipsi :52::52::52:

nerden buldun bunu gerçekten 3 kapılı dolap bakınca fiyatlar 3-4 bin ya puff oda yapıp yapmamaya bişle karar veremiyorum ama canım çok istiyoooooooooo:31: neyden buldun bunu link atın güzel şeyler bulunca:1:
bunun içinde dolap büyüyen beşiğin altında ek bi yatak yeride var.oyuncak dolabı ve şifonyeri diğer modelleri pahalı ama bu uygun pembeliside var.link vereyim
Meltem .

kızlar bide ben nerdeyse hergün dondurma yiyorum bi zararı olurmu bebeğime :131:

niye olsun ki buzlu yemede bol sütlü dondurma neden zararlı olsun en güzel tatlı dondurma tabi kendini rahatsız hissedersen yemezsin ben kışın bile yerim ama ben hamile kaldıgımdan beri pek yiyemiyorum yani canım istemiyo tatlıdan buz gb soğudum bi yere gittim mi ilk dondurma profidirol künefe isterdim :)) hatta kumpirin üstüne künefe yerim öyle bi damak tadı yani:1:ama hamile kaldıgımdan beri hep ekşi ve acı istiyo canım benimki ayşe seninki hakkımıydı :)):16:

bunun içinde dolap büyüyen beşiğin altında ek bi yatak yeride var.oyuncak dolabı ve şifonyeri diğer modelleri pahalı ama bu uygun pembeliside var.link vereyim
Meltem .

saol canım baktıgın başka siteler varsa link at bende mobilya bulamıyorum 3 kapaklı olsun istiyorum en az o 2 kapaklılara sıgmıyo eşyalar:50:

niye olsun ki buzlu yemede bol sütlü dondurma neden zararlı olsun en güzel tatlı dondurma tabi kendini rahatsız hissedersen yemezsin ben kışın bile yerim ama ben hamile kaldıgımdan beri pek yiyemiyorum yani canım istemiyo tatlıdan buz gb soğudum bi yere gittim mi ilk dondurma profidirol künefe isterdim :)) hatta kumpirin üstüne künefe yerim öyle bi damak tadı yani:1:ama hamile kaldıgımdan beri hep ekşi ve acı istiyo canım benimki ayşe seninki hakkımıydı :)):16:
bende normalde tatlı çok severim ekşi hayatta yemezdim ama hamile kaldıktan sonra acayip ekşi yemeye başladım kız olur diye bekliyodum ama tersi çıktı:) tatlı olarak sadece dondurma yiyorum oda 2 haftadır yemeye başladım:56:

Meltem .

fiyatları nerde yazıyo canım pembeside güzelmiş ben de böle pembeli istiyorum ama acaba 2. cocuk erkek olursa benim 2 oda yapma şansım yok acaba beyaz mı alsam eşyalarla pembeleştiririm cibinlikle felan diyorum ama cok kararsızım bu konuda

bende normalde tatlı çok severim ekşi hayatta yemezdim ama hamile kaldıktan sonra acayip ekşi yemeye başladım kız olur diye bekliyodum ama tersi çıktı:) tatlı olarak sadece dondurma yiyorum oda 2 haftadır yemeye başladım:56:

ramazanda ben limon yiyoru yemekte ama böle şapur şupur eşimde elimden alıp tatlı ye tatlı diyip duruyodu bende boşuna ugraşma bu ayşeeeeeeeeee diyodum:31::1:

fiyatları nerde yazıyo canım pembeside güzelmiş ben de böle pembeli istiyorum ama acaba 2. cocuk erkek olursa benim 2 oda yapma şansım yok acaba beyaz mı alsam eşyalarla pembeleştiririm cibinlikle felan diyorum ama cok kararsızım bu konuda
bende öyle düşünüyodum ama eşim çok istiyo böyle mavili yoksa beyaz daha mantıklı fiyat bende broşür var orda yzıyo nette yazmıyo galiba

Ya kızlar biride benim şu derdime cevap verse ya buraya ne yazdıysam hiç doğru dürüst cevap alamadım şimdiye kadar kimseden istifa edecem ben şubat anneleri toğinden:)

Kesik kesik ama deli gibi uyku uyumuşum :53:

Bu ne ola ki diyeceğim ama sanırımn kurtlarım yüzünden 4 kez otobüse binmemden kaynaklı, tabi güneşte geçmiş olabilir kafama :27:

Back
X