2014 Şubat Anneleri

Alayım söz çekip yükleyeceğim ama şimdilik inatçı bebişimin ultrason görüntüsünü ekleyeceğim ultrason görüntüleri konusuna :nazar:

o konu nerde kuzum

bu arada midem fena yanıyor kızlar.soğuk süt içtim ama banamısın demedi
fikri olan varmı

la o geğur (gavur) doktor bi profilden usg resmi vermedi yaaa.şimdi artık sığmıyormuş ekrana

Yok anam yok ancak tek görüntüsü bu benim danamın :1:

$IMG-20130902-WA0006.webp

Öyle bi konu mu var. Bana da link atın bakem bi :1:

ben de merak ettim adally cim link atar mısın :)

ben çok begendim nasıl ama annişler... oğlum için sipariş vercem.. kız annişleri sizin için de begendim:)))

ay nihayet bi erkek anasıyla daha karşılaştım çok sevinçliyim :)canım ayakkabı güzelmiş hata bugüne kadar erkek bebek için gördüğüm en güzel şey bu :) anketi cevaplayan kişi sayısı 106 konuşan kişi sayısı 15-20 yi geçmiyor. nirde bu erkek anaları nirde bu kız ananlarıı :52:

selam tatlım
ikinci el konusunda bilemeyeceğim bir tanıdığında falan varsa al derim ama bilmediğin birininki içine sinermiki :26:
evdeki minik kızın için üzüldüm ya çocuklar öyle malesef
benim oğlanda doğumdan sonra ben okula gitmicem diye tutturacak biliyorum ama napalım mecbur bi şekilde kandırcaz onları
eylüle girince herkes niye üzüldü kız kim o herkes yada
bende seviniyorum iznim başlıcak diye ama benimki ocakta kısmetse hatta 32 de çıkarsam aralıkta :27::27:

Herkes diye genelleme yaptım öyle ortaya ;) Yaz bitti diye üzülenler oluyor ya hani, burada görmedim :)
Aralık'ta çık cnm tadıın çıkart hamileliğin, ben kızımda da 32'de çıkmıştım. Şİmdi de 32'im Aralık sonu Ocak başı ;)
Bu arada kızlar genelde sizin haftanız benden önde, ben şimdiden yürürken karnımda bir ağırlık hisseder gibiyim. Sizde daha da çoktur di mi :)
Bu arada ben zayıfladım diye hala hamile olduğum anlayan yok, hele de bol giyersem bugün biraz dar giydim oo dediler karın çıkmış tamam görseniz sıtmalı çocuk karnı gibi tövbe tövbe...
Hatta dün birisi ay ne yaptınız çok zayıflamışsınız filan dedi, şaka maka bir zamanlar süründüm gerçi ama zayıflamak da güzel birşeymiş. Kısmetse kısa sürecek ben şimdi alırım hemen o verdiğim kiloları :)

Eşya konusunda sormak gerekcek eşe dosta, ya da alıcaz artık 0'dan ben de bilemiyorum henüz. Bizim kız var diye kimsenin de aklına gelmez, zaten onlarda var diye düşünürler ;)

O nasıl bir yatıştır yahuuu :1::21::30:
Hey maşallah :49::nazar:

Bir anlasak nasıl yatış olduğunu canım göstermeyecek ya ondan şekilden şekile giriyor :1:

yerim senin duygularını ben

maşallah kuzuyaaa :nazar:
bi göstermedi malzemesini.ölüyoruz meraktan.kötü çıçık

Baksana sanki birileri saklanıyor oda 1 2 3 diye sayıyor öyle yumulmuş :9:

Herkes diye genelleme yaptım öyle ortaya ;) Yaz bitti diye üzülenler oluyor ya hani, burada görmedim :)
Aralık'ta çık cnm tadıın çıkart hamileliğin, ben kızımda da 32'de çıkmıştım. Şİmdi de 32'im Aralık sonu Ocak başı ;)
Bu arada kızlar genelde sizin haftanız benden önde, ben şimdiden yürürken karnımda bir ağırlık hisseder gibiyim. Sizde daha da çoktur di mi :)
Bu arada ben zayıfladım diye hala hamile olduğum anlayan yok, hele de bol giyersem bugün biraz dar giydim oo dediler karın çıkmış tamam görseniz sıtmalı çocuk karnı gibi tövbe tövbe...
Hatta dün birisi ay ne yaptınız çok zayıflamışsınız filan dedi, şaka maka bir zamanlar süründüm gerçi ama zayıflamak da güzel birşeymiş. Kısmetse kısa sürecek ben şimdi alırım hemen o verdiğim kiloları :)

Eşya konusunda sormak gerekcek eşe dosta, ya da alıcaz artık 0'dan ben de bilemiyorum henüz. Bizim kız var diye kimsenin de aklına gelmez, zaten onlarda var diye düşünürler ;)

Canım benim de karnİmda bi ağırlık başlamıştı senin haftandayken. Her sorduğum beni korkutuyordu cevaplarıyla. Bebeğin ağırlığını hissediyordum resmen oturup kalkarken ağrı ve baskı oluyordu hala oluyor. Bende zayıftım 1.78 boy 60 kilo ile hamile kaldım sanırım ondan hissediyoruz..

Back
X