2014 Şubat Anneleri

Ben böyle bir cahilliği nasıl yaptım ya :(( akşam yemeğinde balık yemiştim.Baya balık yediğimi unutup koca bir bardak ballı süt içtim şimdi ve içim hiç rahat değik :(( ya balık bayatsa ya bişey olursa Allahım sen koru korkuyorum :((
aDaLLy iyisin mi ki? Öğlene kadar uyanmanı beklicez merakla :5::18::25:

gunaydın cancanlar nasılsınız koca göbekli hatunlar :9::9::9:
bizim uşak yer değiştirdi ya sanırım eski hissettiğim yerden değilde daha ortadan hissediyorum şimdi dün kaygılandım yattım gece baya bekledim sonra hızlıca bir vurdu ben burdayım annecim dedi yani bu aya göre hızlaca şimdiye kadarki en hızlı vuruştu sanırım :9::9:

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum 16.haftamda sağlık ocağı aradı tetanoz aşın var gel yapalım dedi doktoruma soyledım bebeğin hareketlerini hissetmeden yani 20.haftaya kadar yaptırma ben sana söylerim yaptır diye dedi sizler ne zaman yaptırdınız yada yaptıracaksınız bilgisi olan varmı?

bizim uşak yer değiştirdi ya sanırım eski hissettiğim yerden değilde daha ortadan hissediyorum şimdi dün kaygılandım yattım gece baya bekledim sonra hızlıca bir vurdu ben burdayım annecim dedi yani bu aya göre hızlaca şimdiye kadarki en hızlı vuruştu sanırım :9::9:

Ohhhh maşallah. Darısı başıma. Ben ne zaman bişeyler hissetsem 2 dk ya varmıyor bi yerlerimden hava kaçırıyorum :1::1:

Günaydın :3:

sabah kalktığım beri yine kendime gelemedim neden alamıyorum bu uykumu ben ya:5::5: offffffffffff

Bende aynıyım bende. Sabah kendimi kazıyorum resmen yataktan. :5:

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum 16.haftamda sağlık ocağı aradı tetanoz aşın var gel yapalım dedi doktoruma soyledım bebeğin hareketlerini hissetmeden yani 20.haftaya kadar yaptırma ben sana söylerim yaptır diye dedi sizler ne zaman yaptırdınız yada yaptıracaksınız bilgisi olan varmı?

canım 20.haftada çağırdı beni sağlık ocağı,
sen doktorunu dinle sağlık ocağı gelip evindne zorla götürecek değil 20.hafta gibi gidersin niye geç geldin derlerse şehir dışındaydım anca geldim doktoruma sordum 20.haftada yaptır bişi olmaz dedi dersin
:34:

Günaydın canım. Kızlar 20.hafta diye konuşuyorlar günlerdir.
Ben daha sağlık ocağına gitmedim sağlam bi fırça yicem sanırım. Ne gerekli oraya gidip kaydını yaptırmak için. Hatırlıyor musun?

günaydın canım...dün eşim ilk kez farketti yerini....dokundu burda işte diyooooo ama alt karında olunca tırstı biraz niye bu kadar aşağıda dedi....bende bilmiyorum dedim..hadi kızım yukarı cık azcık dedi....anam bi baktım yok oldu:1::1::1:

aşağıda olması normal mi bilimimmm:26:

sağlık ocağı bana 5.ayda gelirsin dedi canım....haftaya salı dr a gidicem.dr um söylemeden yaptırmıcam bende:34:

günaydın kuzularrr ben ve oğlum okula gidiyoruzzzz
hepinizi öptükk:16:

:54::54::54::54: iyi çalışmalar.çok yorma kendini:16:

Ben daha sağlık ocağına gitmedim sağlam bi fırça yicem sanırım. Ne gerekli oraya gidip kaydını yaptırmak için. Hatırlıyor musun?

kimliğini al git kuzum başka.bize kendileri bi kâğıt verdi onu doldurduk bir de...yalnız hastanede yaptırdığın test sonuçların elindeyse onu da götür en bastan beri olan sonuçlar.....yoksa yine kan alırlar test yaparlar :1:

benim sonucum elimde değil diye test yaptılar yine.değerlerine falan bakıolar.istersen götürme yine yapıp baksınlar bişi olmaz :1:

Kimlik,son ultrason görüntüleri ve kan testleri.Bende bunlara bakmışlardı :34::34::34:

günaydın canım...dün eşim ilk kez farketti yerini....dokundu burda işte diyooooo ama alt karında olunca tırstı biraz niye bu kadar aşağıda dedi....bende bilmiyorum dedim..hadi kızım yukarı cık azcık dedi....anam bi baktım yok oldu:1::1::1:

aşağıda olması normal mi bilimimmm:26:

sağlık ocağı bana 5.ayda gelirsin dedi canım....haftaya salı dr a gidicem.dr um söylemeden yaptırmıcam bende:34:

:54::54::54::54: iyi çalışmalar.çok yorma kendini:16:
benimkide aşağıda canım normal şuan rahim göbek deliğiene yeni yeni ulaşmış durumda zaten yada ulaşmak üzere göbek deliğinden aşağıda olması gerek

kimliğini al git kuzum başka.bize kendileri bi kâğıt verdi onu doldurduk bir de...yalnız hastanede yaptırdığın test sonuçların elindeyse onu da götür en bastan beri olan sonuçlar.....yoksa yine kan alırlar test yaparlar :1:

benim sonucum elimde değil diye test yaptılar yine.değerlerine falan bakıolar.istersen götürme yine yapıp baksınlar bişi olmaz :1:

Heeee bu c.tesi doktor randevum var onun sonuçlarını da alıp gideyim o zaman. Ala ala kan kalmıcak yoksa :1::1::1:

$253692471cf14cff8053770e33ea6afe-Kucuk.webp

kızlar bunu aldım 9-12 ay :32:

Back
X