2014 Şubat Anneleri

Ayyy bende sadece hafta sonları yiyorum. Hafta içi unutuyorum iş telaşından. Bende süt içemiyorum ayran peynir idare ediyoruz işte :2:

bende hafta içi iş yerine getirip burda yapıyorum ya evde haslayıp getırıyorum yada burda haşlıyorum süt aldım dolaba koydum içmeye çalışıyorum hergün birde öğlenleri yemek söyleyince yanında ayran istiyorum yani dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme.Sende işe getirebilirsin yumurta çok önemli.

Haklısın aslında. Bundan sonra sabahları bende haşlıyayım. Hatta alarm kuruyorum şimdi unutmamak için. Ayrana bende dikkat ediyorum neredeyse her öğlen içiyorum. Sabahları da bol bol peynir. Ohhh miss :21:

kaç gündür yediğim karpuz kavunun haddi hesabı yok :1: tuvaletten cıkamıom ha bire çişşş:9::9:

ohhh ne güzel hem böbreklerine hem bağırsaklarına fayda:) ben elma yiyorum sadece meyva olarak...

Kızlar şu manikür olayından bişey çıkmaz demi ?Korkuyorum valla ya :(

kız ne korkuyorsun tabiki birşey olmaz:))) afedersin komik olcak ama tuvalette neler yapıyoruz geçse ordan mikroplar püyuuuuu :)))) hem dezenfektan sıkmış hiç canını sıkma:)

Ayyy bende sadece hafta sonları yiyorum. Hafta içi unutuyorum iş telaşından. Bende süt içemiyorum ayran peynir idare ediyoruz işte :2:

Anladım canım hangi hastaneye ve kime gidiyorsun peki?
Ben Gaziemir'de oturuyorum. O tarafa Egepol'e gidiyorum.

o konu biraz karışık.Şifa berrin hanıma gidiyorum.egepol daha yakın diğer hastalıklar için oraya gidiyorum ama kadın doğum konusunda belirsizim.nezahat hanımı cok duydum o da gitmiş.sen kime gidiyorsun memnun musun?

o konu biraz karışık.Şifa berrin hanıma gidiyorum.egepol daha yakın diğer hastalıklar için oraya gidiyorum ama kadın doğum konusunda belirsizim.nezahat hanımı cok duydum o da gitmiş.sen kime gidiyorsun memnun musun?

Ben Ayşen Hanım'a gidiyorum canım. MEdikal Park'tan gelmiş Egepol açıldığında. Bi arkadaşım daha var onunla birlikte gidiyoruz çok memnunuz. Tavsiye ederim. Hastane biraz kalabalık oluyor hafta içi ama biz c.tesi gidiyoruz. Ayşen Hanım kendi veriyor bir sonraki randevuyu. Bir de randevu uydurmaya çalışmıyoruz. İyi oluyor. Kafan karışıksa. Bi git dene derim. Bundan önce Tahir Özgüder in muayenehanesine gittim pek memnun kalmadım..

Laurana benim arkadaş izinden dönüyor ne zaman buluşuyoruz :21::21::21::21:

canım ben nesrinle de konuşmştum eylülün ortası gibi ilan ederiz demiştik...nesrin derken sincap yani:))) c.tesi en uygun gün oluyor güzelim...bana göre haftaiçi de olur ama çalışanları da düşünerek c.tesi öğleden sonra uygun olur dedik tabii gelelim tarihe...bu hafta ve öbür hafta hiç musait değilim kayınvaldem memleketten dönüyor mecbur onu karşılayacağız ama kurbandan önce mutlaka görüşelim hatta 21 eylül güzel bir tarih??? eğer bana uymaz diyorsan haftaiçi buluşalım seninle?

canım ben nesrinle de konuşmştum eylülün ortası gibi ilan ederiz demiştik...nesrin derken sincap yani:))) c.tesi en uygun gün oluyor güzelim...bana göre haftaiçi de olur ama çalışanları da düşünerek c.tesi öğleden sonra uygun olur dedik tabii gelelim tarihe...bu hafta ve öbür hafta hiç musait değilim kayınvaldem memleketten dönüyor mecbur onu karşılayacağız ama kurbandan önce mutlaka görüşelim hatta 21 eylül güzel bir tarih??? eğer bana uymaz diyorsan haftaiçi buluşalım seninle?

vayy buluşma !:55:

Tarihi önceden ayarlarsak ben izin alırım sıkıntı olmaz bana :34::34::34: Çalışsam dahi aranıza sonradan katılırım en kötü ihtimalle :34::34::34:

Burdaysanız neden yazmıyorsunuz :27::27::27:

Durin ben iyi gibiyim sen nasılsın?
Çok şükür canım idare ediyorum.

Sizler nasılsınız kızlar :16::16::16:

Manikür olayı ne :26::26::26:
Canım 16.haftama girdiğimde manikür yaptırmıştım kuaförün aletleriyle kız başlamadan önce dezenfektan sıktı ama öyle enim konuk temizlemedi bir iki fıs fıs yaptı peçeteyle bile silmeden başladı neyse yaparken kanadı parmaklarım sonra bitirince de parmaklarıma dezenfektan sıktı ama beni eve dönerken birden bir korku kapladı aıds bile bulaşıyor muş doktoruma söyledim çamaşır suyuyla temizletmeden yaptırma yada kendi aletlerini götür dedi ama iş işten geçti yani.

ohhh ne güzel hem böbreklerine hem bağırsaklarına fayda:) ben elma yiyorum sadece meyva olarak...

kız ne korkuyorsun tabiki birşey olmaz:))) afedersin komik olcak ama tuvalette neler yapıyoruz geçse ordan mikroplar püyuuuuu :)))) hem dezenfektan sıkmış hiç canını sıkma:)

kız korkulmaz mı hiç kuaföre kimler kimler geliyo tuvaletteki mikrop kendine ait ama.Sıktığı dezenfektanın kendine hayrı yoktu bence niye yaptırdıysam off.

kız burada ilan etcez zaten herkese söyleyecez kim gelmek isterse ama ben bir kişi bile gelse buluşcam eğer kimse gelmezse kendim gezerim:)))))))))))))))

ya sincapta zaten c.tesi 15 ten sonra musait oluyorum diyor bana kalırsa pazar da buluşurum nolcak yani bir gün kocamı evde yanlız bıraksam ama bazı hatunlar kocalarına kıyamıyor bazılarının kocaları da despot izin vermiyor:) ayy onlarda gelsinler tanışsınlar isterim ama erkekler bizler kadar girişken olamıyorlar:) neyse şu okullar açılsın ben ilanlara başlayacam:)

:31::31::31::31: katılmak isteyenler tam belli olsun herkese uygun bir tarih ve bir yer ayarlamaya çalışırız :34::34::34:

kız burada ilan etcez zaten herkese söyleyecez kim gelmek isterse ama ben bir kişi bile gelse buluşcam eğer kimse gelmezse kendim gezerim:)))))))))))))))

ya sincapta zaten c.tesi 15 ten sonra musait oluyorum diyor bana kalırsa pazar da buluşurum nolcak yani bir gün kocamı evde yanlız bıraksam ama bazı hatunlar kocalarına kıyamıyor bazılarının kocaları da despot izin vermiyor:) ayy onlarda gelsinler tanışsınlar isterim ama erkekler bizler kadar girişken olamıyorlar:) neyse şu okullar açılsın ben ilanlara başlayacam:)

banada uyar gelirim yani cumartesi yada pazar farketmez ama
21 eylül demişsiniz bana zor kuzenin düğünü var 20 sinde ertesi güne muhtemelen pert olurum :25::25:

Ben Ayşen Hanım'a gidiyorum canım. MEdikal Park'tan gelmiş Egepol açıldığında. Bi arkadaşım daha var onunla birlikte gidiyoruz çok memnunuz. Tavsiye ederim. Hastane biraz kalabalık oluyor hafta içi ama biz c.tesi gidiyoruz. Ayşen Hanım kendi veriyor bir sonraki randevuyu. Bir de randevu uydurmaya çalışmıyoruz. İyi oluyor. Kafan karışıksa. Bi git dene derim. Bundan önce Tahir Özgüder in muayenehanesine gittim pek memnun kalmadım..[/QUO

Evet denemyi düşünüyorum.Zaten ayrıntılı ultrason için oraya gidicem gitmişken randevu alayım bari.C tsi alıyorsa ne iyi.benim doktorumda cok tecrübeli ama hastane çok yoğun o ürkütüyor.teşekkür ederim canım:34:

Canım 16.haftama girdiğimde manikür yaptırmıştım kuaförün aletleriyle kız başlamadan önce dezenfektan sıktı ama öyle enim konuk temizlemedi bir iki fıs fıs yaptı peçeteyle bile silmeden başladı neyse yaparken kanadı parmaklarım sonra bitirince de parmaklarıma dezenfektan sıktı ama beni eve dönerken birden bir korku kapladı aıds bile bulaşıyor muş doktoruma söyledim çamaşır suyuyla temizletmeden yaptırma yada kendi aletlerini götür dedi ama iş işten geçti yani.

kız korkulmaz mı hiç kuaföre kimler kimler geliyo tuvaletteki mikrop kendine ait ama.Sıktığı dezenfektanın kendine hayrı yoktu bence niye yaptırdıysam off.

Güvenmediğin bir yerde hiç manikür yaptırma.Dezenfekten sıktıysa sıkıntı olmaz bence ama onun makinaları var ordan çıkarmadı mı yapan kişi kullandığı aletleri :44::44::44:

Back
X