2014 Şubat Anneleri

bu benim 2. yapısım ilkini gece yapmıştım cok güzel olmuştu bunu öğlen mayaladım bakalım nasıl olcak hem ev yapımı yogurdumla mayaladım bu sefer kavanozun dibinde kalmış bende suluydu salaldım ayran gb oldu koyu ayran gb onla mayaladım bi sorun olmaz inşallah :18:olursa eşim görmeden yok ederim:27::52:

Yoğurt çalmak zor zanaat.Herkesin elinden tutmaz derler.Benimde eşim güzel çalar yoğurdu :52::52::52:

bu benim 2. yapısım ilkini gece yapmıştım cok güzel olmuştu bunu öğlen mayaladım bakalım nasıl olcak hem ev yapımı yogurdumla mayaladım bu sefer kavanozun dibinde kalmış bende suluydu salaldım ayran gb oldu koyu ayran gb onla mayaladım bi sorun olmaz inşallah :18:olursa eşim görmeden yok ederim:27::52:

Yok yok bişey olmaz canım bende yoğurdu sütle sulandırıp öyle kattım ayrıca mayanın içine bir tatlı kaşığıda şeker katıyorum o zaman kaşıktan düşmüyor:)

Yoğurt çalmak zor zanaat.Herkesin elinden tutmaz derler.Benimde eşim güzel çalar yoğurdu :52::52::52:

benimkide çok güzel yer:27::56::56::1::1:

aman güzel olsunda yensin o kadar emek veriyoruz insan karşı taraf severek yiyince geçiyo yorgunlugu:31:

Yok yok bişey olmaz canım bende yoğurdu sütle sulandırıp öyle kattım ayrıca mayanın içine bir tatlı kaşığıda şeker katıyorum o zaman kaşıktan düşmüyor:)

hım bende nette okudum şimdi iyi bali aman tutmassa cok üzülürüm:18:

hım şekeride denerim bidahakine artık ee bebeişlerimize yogurt yapıcaz şimdiden alışmış olurum işte:49::31:

bugün çok sağlıksız beslendim yaw :43: canım istedi diye yedim :50:

ben daha o hastalıgıma kadar kokoreinden tut çiğ köftesine kadar yiyiodum cnaım pizza kola falan filan yani ne bilim hasta olunca biraz yemedim uzak tutum kendimi hani midem bulanmasın diye şimdi iyiyim gene olsa gene yerim yani rahatsız olmadıkça yemekte bi zarar görmüyorum ben :56: sakınan göze çöp batarmış güvendiğin yerlerden yemek yemek bence sorun olmaz kumpire bayılırım ben güvendiğim bi yer var yerim yani piizaa yedigim yerdede göz
mün önünde koyuyolar malzemeleri onuda yerim kokoreç konusunda bişi diyemicem malumunuz onun ham maddesi zaten iğrenç ama çok tatlı yahu:1::1:

bu arada benim cnaım acayip kemikli çorba yemek gb bişiler istiyo geçen oktay ustada gördüm o kemiğin içindeki ilikler yokmu beni mest eder mesttt:52: ama utanıyorum kasaptan kemikli et almaya yani çok kemik istiyorum ben et olmasın istiyorum:27:

kelle paça işkembeyede bayılırım yani benim gb boş boğaza bişi olmuyosa ye gitsin tatlım bişi olmazz:9::54:

ben daha o hastalıgıma kadar kokoreinden tut çiğ köftesine kadar yiyiodum cnaım pizza kola falan filan yani ne bilim hasta olunca biraz yemedim uzak tutum kendimi hani midem bulanmasın diye şimdi iyiyim gene olsa gene yerim yani rahatsız olmadıkça yemekte bi zarar görmüyorum ben :56: sakınan göze çöp batarmış güvendiğin yerlerden yemek yemek bence sorun olmaz kumpire bayılırım ben güvendiğim bi yer var yerim yani piizaa yedigim yerdede göz
mün önünde koyuyolar malzemeleri onuda yerim kokoreç konusunda bişi diyemicem malumunuz onun ham maddesi zaten iğrenç ama çok tatlı yahu:1::1:

bu arada benim cnaım acayip kemikli çorba yemek gb bişiler istiyo geçen oktay ustada gördüm o kemiğin içindeki ilikler yokmu beni mest eder mesttt:52: ama utanıyorum kasaptan kemikli et almaya yani çok kemik istiyorum ben et olmasın istiyorum:27:

kelle paça işkembeyede bayılırım yani benim gb boş boğaza bişi olmuyosa ye gitsin tatlım bişi olmazz:9::54:

bende cips , kek , yedim

aradfa bir olacak yapacak bişeyyok :D

kızlar dün bu konudan bahsetmiştim,( bebeğin kordonu boynuna dolanmış diye) sizden sağolun destek olup içimi rahatlattınız.dün ilçedeki dr gittim dr yok. bugün dr gidemedim eşimin işlerinden dolayı.. ya kızlar bebğimin resmini çektim. albüm yaptım herkese açık o resmi sizinle nasıl paylaşabilirim? bi de siz bakın ben mi anormal olarak görüyorum...

bende cips , kek , yedim

aradfa bir olacak yapacak bişeyyok :D
haftasonları kaçamak günüm dılarda bi öğün yiyoruz genelde o da pizza hamburger falan oluo:)
bişi olmaz hergün olmadığı sürece

kızlar dün bu konudan bahsetmiştim,( bebeğin kordonu boynuna dolanmış diye) sizden sağolun destek olup içimi rahatlattınız.dün ilçedeki dr gittim dr yok. bugün dr gidemedim eşimin işlerinden dolayı.. ya kızlar bebğimin resmini çektim. albüm yaptım herkese açık o resmi sizinle nasıl paylaşabilirim? bi de siz bakın ben mi anormal olarak görüyorum...

tatlım bence sen fazla taıosun çünkü bebek henüz küçük ve sen o anki fotosunu gördün
durduğu yerde durmuo ki onlar:)
çoktaan pozisyon değişmiştir belkide bacak arasındadır kordon şuan

aslnda tehlikeli desek daha doğru olur :;(
canı çift rahim ile gebelik tehlikeli diye biliyorum kontrollerini aksatma sen
ameliyat olman gerekmiyormuydu
canım resmi görüp paylaşabiliyosan bi paylaşsana canım:(((

bunca işimin arasında bide blog açtım iyi mi kurcalaya kurcalaya öğrenirim artık :))

ANNE BABA RÜYASI

o ne güzel duygularını anlatmışsın. ağlattın beni. rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere.
ama sen yinede bana göre çok şanslısın. çevrendeki akrabalarında tedavilerini bildiği için daha rahatsındır muhtemelen. benim tek destekçim eşimdi başka kimseye söylemedik. tam 4 aşılama 3 tüp bebek ve her tedavide 12 gün kesintisiz yatış. çevrede soranlara belim ağrıyooooo yalanları. o kadar yıprandımki. yaşımda senin gibi küçük değil. ama yazmışsın ya kimse kimsenin derdini anlamıyo diye. ne kadarda doğruuu. rabbim bizi güldürdüğü gibi bu sıkıntıyı çeken herkesin yüzünüde güldürür inşallah :)

evet canım çok şükür :9::9: şimdi de kıpır kıpır oynuyor içeride :1::1:
inşallah gösterir ama artık en geç ayrıntılı ultrason da yani bana kız gibi geliyor bu kadar uzun süre göstermediği için :53:
Ne yiyor ne içiyorsun da oynuyor bebişin benimkini ben haka hissedemiyorum :1:
Geçen kontrolde bende aynı şeyi söyledim doktora saklıyor kız heralde diye, ben 7-8 ay saklayan erkek gördüm dedi :44:

Bende dün gece on ikide yoğurt mayaladım bi güzel tutmuş ki kalıp gibi olmuş keyfim yerine geldi:)

Hey maşallah ne hamaratsınız yahu :34:

Arada bir oluyor:) bugünde kışlık hazırlıyorum turşu domates fasulye falan buzluğu doldurmak lazım işten eve gelince kışın bişeyler hazırlamak zor oluyor:)

Ben barbunya fasulye falan attım ama çoğunu kayınvalidem yapıyor bana gerek kalmıyor o konuda çok uğraşmıyorum valla :)

Ne yiyor ne içiyorsun da oynuyor bebişin benimkini ben haka hissedemiyorum :1:
Geçen kontrolde bende aynı şeyi söyledim doktora saklıyor kız heralde diye, ben 7-8 ay saklayan erkek gördüm dedi :44:

faketmiyor ki canım canı isterse ne yediğime bakmadan oynuyor en çok geceleri hareket ediyor yada sakin sakin oturunca falan işte

vardır tabi canım ya..

Ben barbunya fasulye falan attım ama çoğunu kayınvalidem yapıyor bana gerek kalmıyor o konuda çok uğraşmıyorum valla :)

Ne güzelllll:) canım eşimde bende devlet memuruyuz o yüzden hem annemden hemde kv lerden uzaktayız onlar kendilerine yaptıklarında bizede ancak senede bi kaç defa geldiklerinde getiriyorlar o kadar uzaklık bazen iyi bazende kötü oluyor bu kötü yönü:)

Back
X