2014 Şubat Anneleri

ben de sohbetten falan sandıydım:)
hoşgeldin tekrar ahh nicikmle smile ım bilem vardı da gitmiş biara:1:
neyse hala ben varım buna da şükür:1:
sen de benim gibi erkek anası olcan kaynana olcan he
isim bizde de yok şuan malesef ben beğeniom eşim beğenmio o bakıo hepten beğenmio saçma haldeyiz

nohut fasulye çok besleyici işte bende çıkınca yiyiorum hep
brüksel brokoli ben de severim yeriz ya yarasın bebişlere
valla ben içemiom dedim en son ishalde olunca telde şurup yazayım dedim
gittim bitkisel demir verdi
şimdilik ne kabız etti ne kusturdu ne de ishal etti
doktoruna söyle değişssin içmemen daha kötü

ayy haftasonu misafir çağırdım ama benim evimde b.k:)
temizlik yapmam lazım off off

benim gyno ferro idi ama bana uymadı sevişemedik hapla bıraktım

yesinler poyrazını da pipisini de:1:
ben sana demiştim erkek diye
benimkine arkadaş gelio :24:
boyu posu nolmuş kilosu ne?

Valla yesinler kız :))
tahminleriniz doğru çıktı maşallah size.
Geçen hafta baktım boy pos söylemiycem dedi bende üstelemedim valla :))

Hayırlı olsun canım :54:

sağolasın canım :)

poyrazı sevsin teyzesiiii
acaba jacko naptı

valla bende merak ediyorum ama.4 gibi ancak gelirim demişti.
Sen sevsene poyrazı teyzesii :))

:nazar:
:nazar: vaaaay oglan anasi :)) hadi gozun aydin. Senin bidik nihayet gosterdi pipiyi.
Ne zaman geliyorsun balikesorli ? Haberleselim tamam mi.

Biz de bugun 2. Doktorumuza kontrole gittik. Sipacik kocaman olmus 340:nazar: gr
kiz oldugunu 5. Defa teyit ettirdik. E arik degismez herhalde:21:

çok şükür gösterdi valla canım :)
Bu gece çıkıyoruz yola sabah oradayız Allahın izni ile :)

ayyyy nasıl da imreniyorum şu hareketlerini hissedenlere....ben hiç hissetmedim birşey mi var acaba diyorum bazen:((((((((( daha dopplere 20 gün var...tembel yavruuuuuuummm tekme at anana hadi defnem ama yaaa:))

oy canolar çok koptum sizden bugün çok işim var ya
masamın üzerini görseniz fena halde
ne güzel herkesciklerde burda harika sohbet edilirdi ama malesef canlarım :5::5::5:

Merhaba güzel anne adayları,

ben diğer topikten yani mart anneleri topiğinden size ziyaretçi geldim keyfiniz neşeniz sohpetiniz bol olsun, ben size bişey sormak istiyorum yaşamış olan vardır belki 12 haftada cinsiyet söyledi doktor yüzde /90 erkek dedi ama ne varki halen içime kız doğuyor sizlerde böyle yanlma oldumu buda bebeşimin resmi anlayan vardır aranızda belki

Eklentiler

• $img-130907114141-001.webp
    $img-130907114141-001.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 52
kızlaaarr selam nasılsınız...maşallah bebeğinin hareketini hissedenlerr ve cınsıyet öğrenenlerr...
ben de daha ıkısı de yook...15 artı 5 gunluğuz..erkeğe benziyor ama net değil dedi..ben ööyle 1 ay bekleyemıyorum..15 gune yaklaştı mı hemen giidiyorum...cuma gunu gıdelım dedık ..merak ediyorum...birinciyi kaybettik kalbı durdu bunu atlatamadığım için korkuyorum hep...

Allah herkese tatlı bebeklerini kavuştursun....

hamile yastığı kullanan var mı alsam mı diyorum...

ben diğer topikten yani mart anneleri topiğinden size ziyaretçi geldim keyfiniz neşeniz sohpetiniz bol olsun, ben size bişey sormak istiyorum yaşamış olan vardır belki 12 haftada cinsiyet söyledi doktor yüzde /90 erkek dedi ama ne varki halen içime kız doğuyor sizlerde böyle yanlma oldumu buda bebeşimin resmi anlayan vardır aranızda belki

canım doktor daha iyi bilir tabiki de bana da kız gibi geldii....

Hoşgeldin ;

ultarsondan çok anlamam ama bunun için ayrıca topik var anlayanlar yorum yapıyor
bana da 12 haftalıkken doktorum kız dedi :34: ama sonra şunu da ekledi 16. hafta da erkekse yumurtalıkları çıkar kesin
değil dedi bir sonraki ayda kesin olarak söyleyebilir ( tabi bebek gösterirse )

banada 13.haftada gitiğim başka bir doktor %80 erkek dedi.bir ay sonra kendi doktorumda%90 oğlunuz olacak dedi.doktorlar bu konuda çok hata yapmıyr kuzum.oysa ben hep ekşi yiyerek,karnımın şekline bakarak hep kız diyordum
kızlaaarr selam nasılsınız...maşallah bebeğinin hareketini hissedenlerr ve cınsıyet öğrenenlerr...
ben de daha ıkısı de yook...15 artı 5 gunluğuz..erkeğe benziyor ama net değil dedi..ben ööyle 1 ay bekleyemıyorum..15 gune yaklaştı mı hemen giidiyorum...cuma gunu gıdelım dedık ..merak ediyorum...birinciyi kaybettik kalbı durdu bunu atlatamadığım için korkuyorum hep...

Allah herkese tatlı bebeklerini kavuştursun....

hamile yastığı kullanan var mı alsam mı diyorum...

ben normal yastığı sıkıştıryorum tatlım :)

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum....önce banyo sonra namaz sonra eczaneye fitil almaya sonra pazar sonra biraz ortalık toplamaca sonra da kocişi karşılamaca:)

ayyyy nasıl da imreniyorum şu hareketlerini hissedenlere....ben hiç hissetmedim birşey mi var acaba diyorum bazen:((((((((( daha dopplere 20 gün var...tembel yavruuuuuuummm tekme at anana hadi defnem ama yaaa:))
aynen yaaa .bendede bir üşengeç uşak var.oynamadı gitti
oy canolar çok koptum sizden bugün çok işim var ya
masamın üzerini görseniz fena halde
ne güzel herkesciklerde burda harika sohbet edilirdi ama malesef canlarım :5::5::5:

kalbimizdesin bebişimmmm :16:

Ben geldimmmmm:16:cikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.:1::1:belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu:9::9:

Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.

Kizimizzzz olacakkkkkk:69::69:

Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya:1::1:

Back
X