2014 Şubat Anneleri

hahahah iki yandan da senle sohbet etmek çok komik kızzz:))) az sonra ev işi yapmak üzere çıkcam çok öpüyorum şimdiden hepinizi...dayanamayacam perdeleri yıkıcam artık....

Hayde kolay gele bacım eğlenceli kadınsın vesselam :))

F

Ovvv 2 hafta mi burdasin. Nete gireceksen ozelden tlfonumu gonderirim. Sen once anacigin babaciginla hasret gider :)) bi program yapip gorusuruz canim.

Evet canım 2 hafta orada olucam inşallah.At sen numaranı müsait olduğumuz bir gün görüşürüz :)

jackooo gelmişsin yaz hadiii :52::52::52::52:

Ben geldimmmmm:16:cikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.:1::1:belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu:9::9:

Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.

Kizimizzzz olacakkkkkk:69::69:

Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya:1::1:

Ahandraa bir gelin adayı daha yavrucum çok sevindim ya seninde gözün aydın hadi :52::52::52::52::52::52::52::52:

Ben geldimmmmm:16:cikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.:1::1:belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu:9::9:

Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya:1::1:

oyyyy yerim onuuuuuuuu.hayırlı uğurlu olsunnnnnn
kaç cm olmuş

adally poyrazın boyu posu neydi

Gözün aydın kuzucummm. Kendi de bahtı da güzel olur, Bizimkine kanka olur inşallah. :1::54::29:

iyidir senden naber :49: nasıl gidiyor ?

*
yok bana erken daha :27::27:

------------

jackkkkkkkkkkkkk :23::23::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

iddiayı kaybettim ama can yeğenimi ısırmak istiyom :emir_bebek::17: :16::16: oyy maşallah :nazar: babasının kızı :60:

zamanı gelince diyelim ozaman Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu :49: artık düzeldim mutluyum huzurluyum ve bol bol tekmeleniyorum :34: bizim kıza bişeyler oldu yaw coştu bugün :45:

jack ; kızıma arkadaş geliyor ne güzel :nazar: sağlıkla gelsin :54::54:

Kızlar günaydın moralim çokkk bozuk :( Aglamaktan helak oldum cumartesi kanama oldu doktora gıttık bebeğin eşi yani plesantası aşağıda imiş 20.haftaya kadar cıkabılır cok ıyı dınlen dedi 2 gun yattım ama bugun mecbur geldim işe bılgısayar başı işim ama çok oturmakta ıyı degıl dıyo doktorum ne yapacağımı bilemedim dualarınıza ihtiyacım var cumartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak.

Günaydınlar..
bende pek bi keyifsizim yahu.. :100:
en iyi olmam günlerde niye böyle hissediyorum bilmiyorum.. :50:
Aynen aynen bende, internette vs. de okuyorum evet bu hafta iyi olmalısınız artık diyor. Ee hani nerde :) Yine de Allaha şükür...

Canım hamileliğin başındanda hem rapor hem izin aldım problemli geçtiği için artık yüzüm yok ya alamıyorum.
Bence hiç öyle dşünme, komple yatanlar var. Bu da bir rahatsızlık seninkisi sonuçta ve canınla ilgili. X bir rahatsızlığın olsa 2-3 ay rapor verseler yine aynı öyle düşün. Bence hemen rapor al, yarın marın.

Ahandraa bir gelin adayı daha yavrucum çok sevindim ya seninde gözün aydın hadi :52::52::52::52::52::52::52::52:

Saol balim benim.ikimizinde gozu aydin darisi ogrenemeyenlere:16:

oyyyy yerim onuuuuuuuu.hayırlı uğurlu olsunnnnnn
kaç cm olmuş

adally poyrazın boyu posu neydi

Saol teyzesii:16:
Boyu 18.4 cm kilomuz da 255 gr.:16:

iyidir senden naber :49: nasıl gidiyor ?

*
yok bana erken daha :27::27:

------------

jackkkkkkkkkkkkk :23::23::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

iddiayı kaybettim ama can yeğenimi ısırmak istiyom :emir_bebek::17: :16::16: oyy maşallah :nazar: babasının kızı :60:

Oyyy iddaayi bosver.ben alirim sanaa:16:
Valla ayni babasi asli teyzesiiii:1:

Gözün aydın kuzucummm. Kendi de bahtı da güzel olur, Bizimkine kanka olur inşallah. :1::54::29:

Saol proletimmmm.insallahhhh:16:

zamanı gelince diyelim ozaman Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu :49: artık düzeldim mutluyum huzurluyum ve bol bol tekmeleniyorum :34: bizim kıza bişeyler oldu yaw coştu bugün :45:

jack ; kızıma arkadaş geliyor ne güzel :nazar: sağlıkla gelsin :54::54:

Tesekkur ederim canim.hepimiznki saglikla gelsin inss.evett arkadas geliyo aden duruyaa:69:

Kızlar ben az kaçıyorummalum gece yolculuk var biraz hazırlık yapayım yazarım yine öptüm hepinizi :54:

Canlar yeni bişey öğrendim. Bebişlerimizin fotoğraflarında FL (Hadlock) diye bir satır oluyor. Onun karşısındaki rakamı 7 ile çarptığımızda bebişimizin boyunu ifade ediyormuş. Bizim 3 gün önce 16,24 cm miş :16:

Bilgilerinize arz ederim

Son düzenleme:
Geçen hafta baktığı için bu hafta boy kilo söylemeyecekmiş bende üstelemedim ama boyunun uzun olduğunu biliyorum cano:16:

ağzına yapışır sanki bu doktor milleti alem yaaa
Saol balim benim.ikimizinde gozu aydin darisi ogrenemeyenlere:16:

Saol teyzesii:16:
Boyu 18.4 cm kilomuz da 255 gr.:16:
anammmmm nerdeyse benim kadar uzun haaaa
Kızlar ben az kaçıyorummalum gece yolculuk var biraz hazırlık yapayım yazarım yine öptüm hepinizi :54:

tamam hajım öperinnnnn:54:

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün :nazar:

POYRAZ'ım geliyor kızlar :16:

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile :1:

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah :nazar::nazar:

ayyy bacım hayırlı uğurlu olsun kız:) okuldan yeni geldim hemen baktım:) inşalalh hayırla alalım kucağımıza

oyy öğrendik en sonunda nazlı hanımın cinsiyetini:9::9: hadi bakalım çağla alışverişlerin daha rahat olur artık:16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba güzel anne adayları,

ben diğer topikten yani mart anneleri topiğinden size ziyaretçi geldim keyfiniz neşeniz sohpetiniz bol olsun, ben size bişey sormak istiyorum yaşamış olan vardır belki 12 haftada cinsiyet söyledi doktor yüzde /90 erkek dedi ama ne varki halen içime kız doğuyor sizlerde böyle yanlma oldumu buda bebeşimin resmi anlayan vardır aranızda belki

Canım banada onikinci haftada erkek dedi benimde içime hep kız doğuyordu ve 17. Hafta şoooook bebeğim kızmış, güzel bir kızçem olacak bu arada şoku geçiren ben değilim babası ve etraftakiler herkes erkek kesin diyordu dr dahil:)

Erkek anası dediniz dediniz bakın ne oldu şimdi gördük kocaman pipiyi yavrum yine yüzüstü kocaman olmuş kurban olduğum ya Allahım sen ne büyüksün :nazar:

POYRAZ'ım geliyor kızlar :16:

Doktor balıkesire gitmeme de birşey demedi otobüsle.Çok şükür hiçbir sorun yokmuş ama ona höşmerim getirmek şartı ile :1:

Bir de 8 ekime renkli doppler randevusu verdi.İçim rahatladı.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah :nazar::nazar:

Pipileride ne güzel oluyo dimi ya ben takla atarken görmüştüm çok komiktii pipisi :9:

ben de sohbetten falan sandıydım:)
hoşgeldin tekrar ahh nicikmle smile ım bilem vardı da gitmiş biara:1:
neyse hala ben varım buna da şükür:1:
sen de benim gibi erkek anası olcan kaynana olcan he
isim bizde de yok şuan malesef ben beğeniom eşim beğenmio o bakıo hepten beğenmio saçma haldeyiz

nohut fasulye çok besleyici işte bende çıkınca yiyiorum hep
brüksel brokoli ben de severim yeriz ya yarasın bebişlere
valla ben içemiom dedim en son ishalde olunca telde şurup yazayım dedim
gittim bitkisel demir verdi
şimdilik ne kabız etti ne kusturdu ne de ishal etti
doktoruna söyle değişssin içmemen daha kötü

ayy haftasonu misafir çağırdım ama benim evimde b.k:)
temizlik yapmam lazım off off

benim gyno ferro idi ama bana uymadı sevişemedik hapla bıraktım

yesinler poyrazını da pipisini de:1:
ben sana demiştim erkek diye
benimkine arkadaş gelio :24:
boyu posu nolmuş kilosu ne?
evet erkek anası olcam kız doğuyordu içime ama erkek çıktı dayısı yüzünden 5 haftalık hamileyken çocua yarış arabası alırsan erkek olur tabiii :19::19:
Merhaba güzel anne adayları,

ben diğer topikten yani mart anneleri topiğinden size ziyaretçi geldim keyfiniz neşeniz sohpetiniz bol olsun, ben size bişey sormak istiyorum yaşamış olan vardır belki 12 haftada cinsiyet söyledi doktor yüzde /90 erkek dedi ama ne varki halen içime kız doğuyor sizlerde böyle yanlma oldumu buda bebeşimin resmi anlayan vardır aranızda belki
ben 13.haftada öğrendim illaki yanılma payı olur ama yinede erken canım ya başlama hazırlıklara hemen
naber kız :49: seni de aramıza görmek isterim artık

Canlar yeni bişey öğrendim. Bebişlerimizin fotoğraflarında FL (Hadlock) diye bir satır oluyor. Onun karşısındaki rakamı 7 ile çarptığımızda bebişimizin boyunu ifade ediyormuş. Bizim 3 gün önce 16,24 cm miş :16:

Bilgilerinize arz ederim

öylemiymiş :26:

hee bide bu 3lü test şeker yüklemesi fln kaçıncı haftada yapılıyor kızlar:26::51:

herkes doktora gitmiş ya benimde göresim geldi oğlumu cuma günü randevum şimdi atlayıp gidesim var ya tekmelemeye başlayalı gitmedim doktora çok merak ediyom napıyo içerde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

hee bide bu 3lü test şeker yüklemesi fln kaçıncı haftada yapılıyor kızlar:26::51:

herkes doktora gitmiş ya benimde göresim geldi oğlumu cuma günü randevum şimdi atlayıp gidesim var ya tekmelemeye başlayalı gitmedim doktora çok merak ediyom napıyo içerde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

16*22 arasında 4 lü test
24*25 te falan ayrıntılı yine aynı hafta da şeker testi veriyor bizim doktor :34: her doktor da değişebiliyor

Canım banada onikinci haftada erkek dedi benimde içime hep kız doğuyordu ve 17. Hafta şoooook bebeğim kızmış, güzel bir kızçem olacak bu arada şoku geçiren ben değilim babası ve etraftakiler herkes erkek kesin diyordu dr dahil:)

ne yalan söyliyeyim mutlu ettin beni evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır tabi ama gönül işte bide kızım olsun istiyorum hem yedi sülale özellikle kocam kız istiyor doktor söylediğinde dondu kaldı okadar kıza endexlemiştiki kendini halen yüzde onluk mucizeyi düşünüyor:)

ne yalan söyliyeyim mutlu ettin beni evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır tabi ama gönül işte bide kızım olsun istiyorum hem yedi sülale özellikle kocam kız istiyor doktor söylediğinde dondu kaldı okadar kıza endexlemiştiki kendini halen yüzde onluk mucizeyi düşünüyor:)

Hayırlısı olsun o haftalarda demekki yanılma oluyor test edip onayladık:)

Back
X