2014 Şubat Anneleri

Canım banada onikinci haftada erkek dedi benimde içime hep kız doğuyordu ve 17. Hafta şoooook bebeğim kızmış, güzel bir kızçem olacak bu arada şoku geçiren ben değilim babası ve etraftakiler herkes erkek kesin diyordu dr dahil:)

allışveriş yapmışmıydın hiç
bana doktor kız derse tüm aldıklarımı atıcam doktorumun kafasına :D

ahahah bizdede bir gün yemek varsa 2 gün olmayabilir :D

adamlarda bizle birlikte hamile kaldılar sanki, yemeğe hasret kalacaklar nerdeyse:52:aslında yapmak istiyorum canım ama çalışıyorum eve geldiğimde pilim bitmiş oluyor kalkıp da birşey yapacak halim kalmıyor mecbur dışarıdan söylüyoruz yada annelere gidiyoruz, o yüzden bu gün yapayım artık dedim, kocamın da hoşuna gider belki değişiklik görünce :16::16:

adamlarda bizle birlikte hamile kaldılar sanki, yemeğe hasret kalacaklar nerdeyse:52:aslında yapmak istiyorum canım ama çalışıyorum eve geldiğimde pilim bitmiş oluyor kalkıp da birşey yapacak halim kalmıyor mecbur dışarıdan söylüyoruz yada annelere gidiyoruz, o yüzden bu gün yapayım artık dedim, kocamın da hoşuna gider belki değişiklik görünce :16::16:

romantik bir akşam yemeği diyosun :)

romantik bir akşam yemeği diyosun :)
inşallah canım bakalım yetiştirebilirsem, hamile kalmadan önce daha çok şey yapıyordum şimdi kendimi iyice saldım tabi evide o yüzden azıcık ayar çekeyim kendime dedim, ama yarın büyük ihtimalle yapmam birşey bir günlük ayar anlayacağın :52:

kızlar kızım olucakmısss gelsın tüllu coraplar;)

canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağını almak nasip olur kızçeni:nazar::nazar:

hamile kaldığımdan beri evde düzgün yemek yaptığım yoktu bu gün eşime yemek yapayım dedim, siparişlerimizi aldık ısrar sonucu şimdi onların hazırlığındayım, yazık adama evde bi kap sıcak yemek yüzü görsün :52:

bu sorun bi bende var sanıyordum ya adam benim yüzümden etten sütten kesildi ya:9::9::9:
geçemiyorum ocağın başına temizlik yapasım yok ütünün üsüüü kalmadı zaten:51: çok tembelleştirdi beni bu hamilelik yiyip içip yatmak istiyorum sürekli

bende eşimle doğduğu zaman ne yapacğımızı konuştuk az önce ben bir an önce doğsunda onu gıdığından öpsem dedim oda atladı direk bende oynamak istiyom artık onla dedi erkek evladı olcak ya hemen oyuna gitti kafa :52::52:

ay ne güzel yaa o tüllü çoraplar taytlar püskülü pantolonlar :31:

Canım nihayet öğrenmene çok sevindim haydi hayırlısı :) topikten kız beğenmeye başlayabiliriz :))

Evet hayatım sağolasın hakkımızda hayırlısı :)

Bugün kaçıncı kız haberi bu yahu bir ben mi erkek haberi aldım :)) hayırlı olsun canım cicili bicili giydirirsin artık sağlıkla :))

Evet hayatım sağolasın hakkımızda hayırlısı :)

Bugün kaçıncı kız haberi bu yahu bir ben mi erkek haberi aldım :)) hayırlı olsun canım cicili bicili giydirirsin artık sağlıkla :))

gelin adaylarımız çoğalıyor hajııı :51:

bu sorun bi bende var sanıyordum ya adam benim yüzümden etten sütten kesildi ya:9::9::9:
geçemiyorum ocağın başına temizlik yapasım yok ütünün üsüüü kalmadı zaten:51: çok tembelleştirdi beni bu hamilelik yiyip içip yatmak istiyorum sürekli

bende eşimle doğduğu zaman ne yapacğımızı konuştuk az önce ben bir an önce doğsunda onu gıdığından öpsem dedim oda atladı direk bende oynamak istiyom artık onla dedi erkek evladı olcak ya hemen oyuna gitti kafa :52::52:

canım biz de işin garibi benim hiç mide bulantım olmadı yani mutfağa girememe gibi birşeyim yok ama işte uyuşukluk var hemde öyle böyle değil, ayrıca ev işlerinden bahsetmedim canım daha bu sadece mutfak kısmı gerisini sen düşün artık :2:

canım biz de işin garibi benim hiç mide bulantım olmadı yani mutfağa girememe gibi birşeyim yok ama işte uyuşukluk var hemde öyle böyle değil, ayrıca ev işlerinden bahsetmedim canım daha bu sadece mutfak kısmı gerisini sen düşün artık :2:

ay yok ben çok çektim çok kustum ya :5::5:

benim günümün yarısı mutfakta geçiyor ama yapmak için değil yemek için :27::27::27:

ben kime anlatırsam diyoki doğumu yapar yapmaz kuş gibi olursun halsizlik uyuşukluk hiç bişi kalmıcak diyo e tabi o aslan parçasını versinler kucağıma uyuşukluk neymiş pehhh :emir_bebek::emir_bebek::15::15:

Ne guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım

Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.

Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.

Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz

Ne guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım

Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.

Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.

Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı

Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz
benimki tuttu tatlım

Arkadaşlarım 16-20 haftalar arası bebeğinizin ultrason görüntüsünde burun boyu var mı? Varsa ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim..

adally canım tebrik ederim oğlun olacakmış hayırlı olsun sen ve diğer arkadaşların bebişleri de...

ikili taramada bakmışlardı kuzummmm

cnm benim 2li taramamda sorun çıkmadı ama bu sefer gittiğimde kontrolde burnunun normalden küçük olduğunu söyledi ve 4lü taramayı da istedi. normal boyutu ne kadar olması gerekiyor burnun onu merak ediyorum..

Back
X