Tamam simdi bakip siE donecegim :)hamile kaldığımız aya bakıyoruz canım ama yaş hesabını doğru yapmaya özen göster
Amin canim.gozun aydinnn![]()
Tesekkurler cnm senin de gozun aydin :) bu arada be zamandir soracaktim, sen nerelisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam simdi bakip siE donecegim :)hamile kaldığımız aya bakıyoruz canım ama yaş hesabını doğru yapmaya özen göster
Amin canim.gozun aydinnn![]()
Adally cim seni de cok tebrik ediyorum :) oglun hayirli olsun insallah. Benim de kizim gelcek insallah :) gelsin bakalim:) ne canlar yakacak kim bilir ?? PuhahahaBenimki tutmadı canım malesef..
Sağol canım :)
Tamam simdi bakip siE donecegim :)
Tesekkurler cnm senin de gozun aydin :) bu arada be zamandir soracaktim, sen nerelisin?
hamile kaldığımız aya bakıyoruz canım ama yaş hesabını doğru yapmaya özen göster
Saol canim.adanaliyim
![]()
Ben geldimmmmmcikolata yedim zorla tik yoktu bizimkinde.uyuyodu ve gorur gormez bu yatis sekli bana tanidik geliyo dedim.ayni babasiiii elinin biri popo altinda biri yuzunde ayaklari kendine cekmis.
belki on bes yirmi dakika durttu doktor ama uyanmadi.oksurdum pizisyon degistrp uyudu yine uykucuuu
Bu arada pc den girdigim anda anketi işaretleyebilirim.kesinlestiiiii.
Kizimizzzz olacakkkkkk
Adallycannn gozun aydin yavrummmm...teyzesini duydu bence.yigidin mali meydanda olur dedim ya![]()
Saol canim.adanaliyim
![]()
Bayramda gittik canim ewet.esimin arkadasii davet etmisti.seviyorum antakyayi yaaaa.avrupa gibi.her turlu insan var ve herkes rahat.![]()
çağla canım çok sevindim senin adına burdaki diğer cinsiyet öğrenen hamişlere o zaman tebrikler, bebekleriniz sağlıcakla gelsinler
giz teyzesi prensesi öper inşallah senin gibi güzel ve sağlıklık olur canım
Yok anam benimki tutmamis. Erkek diyor. bi de kocakari testleri de yaptilar bana. Hepsi erkegi isaret ediyordu. Ayrica esim hep ilk cocugunu erkek hayal edermis:)) ama hepsi hikaye. Kismet buymus. Ben hep ilk cocugumu kiz isterdim. Ve ne ilginctir ki evde test yaptigimda cift cizgi oldugunu gorunce, bebegim geliyor diye degil; kizim geliyor diye gecmisti aklimdan. Bir anlik istemszi bir dusunceydi. Sonra bu belirtiler ve esimin erkek istemesi ile bebegimin erkek olacagini dusundum. Hatta o kadar dusunmusum ki bugun doktor kiz dediginde gercekten mi, emin misiniz diye sordum kac kere. Niye bu kadar sasirdin daha once erkek mi demistim filan dedi![]()
Ben yatiyorum canlar.gozler kapaniyo...herkese iyi gecelerrrr.bebisli ruyalarrr![]()
aynen benimde öğreninceye kadar herkes erkek dedi ama ben hep kız hissettim ama birşey diyemedim kendimde şüphe etmeye başladım doktorum kız deyince biliyordum biliyordum diye güldüm doktorumda bana güldü:)))
Kızlar ben çıkıyorum Allah'ın izniyle yolculuk vakti gelmek üzere biraz uzanayım yola çıkmadan hepinizi çok seviyorum.İnşallah sabaha görüşürüz.Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın.Hoşçakalın![]()
Yok anam benimki tutmamis. Erkek diyor. bi de kocakari testleri de yaptilar bana. Hepsi erkegi isaret ediyordu. Ayrica esim hep ilk cocugunu erkek hayal edermis:)) ama hepsi hikaye. Kismet buymus. Ben hep ilk cocugumu kiz isterdim. Ve ne ilginctir ki evde test yaptigimda cift cizgi oldugunu gorunce, bebegim geliyor diye degil; kizim geliyor diye gecmisti aklimdan. Bir anlik istemszi bir dusunceydi. Sonra bu belirtiler ve esimin erkek istemesi ile bebegimin erkek olacagini dusundum. Hatta o kadar dusunmusum ki bugun doktor kiz dediginde gercekten mi, emin misiniz diye sordum kac kere. Niye bu kadar sasirdin daha once erkek mi demistim filan dedi![]()
Ben yatiyorum canlar.gozler kapaniyo...herkese iyi gecelerrrr.bebisli ruyalarrr![]()
sonunda oğluşun pipiyi gösterdi demek gözünaydın cnm çok sevindim geç oldu ama iyi oldu dimibuarada iyi yolculuklar ve iyi tatiller kendine oğluşuna iyi bak
allah gönlüne göre vermiş ne güzel sağlıkla kavuşursun inşallah kızına..
canım seninde gözünaydın prensesin olacağı kesinleşti sonunda gelsin artık pembişler güzel güzel ciciler![]()
ay şunu yapmaya bile o kadar erindimki şuan daNe guzel cinsiyetler kesinlesmis hayirli olsun hepinize darisi da ogrenemeyenlerin basina.
Kizlar cin takvimine uyuyor mu cinsiyetler?cin takvimine bakmayi bilmeyenler icin aciklayayim
Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama, Çin takvimine göre kaç yaşındayım
Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken tek şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.
Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.
Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. Çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tabloyu internetten cin takvimi diye aradiginizda bulabiliyorsunuz
canım aşerdiysen azcıkda olsa ye canın istemiş sonuçtaCanım cips istiyor kocam almıyorzararliymis
![]()
takıldığın şeye bak canım yahu 1 milyon kadın doğum yapıcakda 1 tanesi down sendromlu olcak çok küçük bi ihtimal benim 10 binde bir çıktı ben bile aldırmadımYaptırdım cnm 4lüyü 1 milyonda 1 ihtimal çıktı bişiy çıkmadı yani ama yine de çok tedirginim dayımın kızı down sendromlu benim ailede olunca aklımdan çıkmıyorYoktur bişiy di mi
((
amniyosentesin %90ı düşükle sonuçlanıyor canım yani kaç ihtimal bilmem ama uzak durun derim ben2li 4lü belli oldu cnm risk görünmüyo amniyosentez yaptırıp yaptırmamakta kararsızım onun da kendine göre riskleri varmış.. Nezor bi durum..
ay ne güzeller ya bizde papyonlu tişörtler düşük bel pantolonlar alırız artık erkeklerimizebunlarda kızımın son cicileri çilekli zıbını gemliğe gittiğim gün almıştım mama önlüklerini ikeadan aldım elbiseleride bugün aldım
güya bişey alamadım diye üzülüyorum ama baya baya bişiler oldu cancazımın güzel günlerde gamzeli gamzeli gülerken giyer inşallah
Eki Görüntüle 799740 Eki Görüntüle 799741 Eki Görüntüle 799743 Eki Görüntüle 799746 Eki Görüntüle 799747 Eki Görüntüle 799748
Kızlar ben çıkıyorum Allah'ın izniyle yolculuk vakti gelmek üzere biraz uzanayım yola çıkmadan hepinizi çok seviyorum.İnşallah sabaha görüşürüz.Kendinize de bebeklerinize de iyi bakın.Hoşçakalın![]()
takıldığın şeye bak canım yahu 1 milyon kadın doğum yapıcakda 1 tanesi down sendromlu olcak çok küçük bi ihtimal benim 10 binde bir çıktı ben bile aldırmadım
amniyosentesin %90ı düşükle sonuçlanıyor canım yani kaç ihtimal bilmem ama uzak durun derim ben