2014 Şubat Anneleri

kız kıyafetlerını gorunce nevrım dondu cok guzeller bır yıka utule bıttı ıslerı
benım oglumdan var ama bu ekledıgın kadar yok
kızım olursa abımın kızındada var ama bu kadar cok ondada yoktur :) ne sanslısın

ayy cok guzellerrr
ama cok pahalılarrr bırde cokta kullanıslı degıller ama bayıldımm
bırde deme oyle bende ılk kızım olsun cok ıstıyodum oglum oldu ay ben onu ne kadar susledım bılıyormusun neler neler yaptım tamam kızlar cok cıcı bılıyorum ojeler kupeler bılezıkler fılan eteklerde
erkeklerede bandana saat gozluk papyon omzun kazak elıne tesbıh
neler neler yaptım :)
sımdıde erkek gıbı gelıyor ama bende bazen sankı kızmı olsa dıyorum :52:

benim de 8 yaşında bir oğlum var cnm nıck resim onun bebekliği bende çok süsledim ama gönül işte kız da kız diye cıyaklıyo ama beynim tabikide üstün gelip sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter iyor:)

kız kıyafetlerını gorunce nevrım dondu cok guzeller bır yıka utule bıttı ıslerı
benım oglumdan var ama bu ekledıgın kadar yok
kızım olursa abımın kızındada var ama bu kadar cok ondada yoktur :) ne sanslısın

ne şasn ne şans 100/90 2.oğlum geliyor bembe pembe gezeriz artık:)

benim de 8 yaşında bir oğlum var cnm nıck resim onun bebekliği bende çok süsledim ama gönül işte kız da kız diye cıyaklıyo ama beynim tabikide üstün gelip sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter iyor:)

aa masallahh kabak gıbı bır cocuk(bızde boyle guzel bebeklere oyle denır) kız ısteyebılırısn dogrudur aslında bende hep erkek ıstıyordum ancak kız olsa dahamı meşgalem fazla olurdu dıye dusunuyorum Hayırlısı olsun doktor sana bır tahmınde bulunmadımı b en neredeyse erkek olduguna emınım benımkının :)

şimdi arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim,
çoğumuz ilk hamileliğini yaşayan ama hepimizde heyecan ve umut olan kadınlarız
bazı arkadaşların gelip kötü ve korkunç doğum hikayelerini anlatmalarının sebebini anlamakta güçlük çekiyorum
ne yapalım stresemi girelim,doğurmayalımmı
lütfen biraz daha hassasiyet yahu
:51:evlenirken ilk gece hikayeleri hamileyken de doğum hikayeleri
biri vajinusmus yapıo diğeri de sezeryana sokuo insanı:19:

Bende kızımda kendi kundaklarımı kullanmıştım :) şimdiden eşimi alıştırıyorum sonradan şoka girmesin diye :9:

çaydanlığı kaldırdım gözümün önünden :20: hamile değilken günde 3 demlik çay içiyordum :26: bu ara yine canım istiyor ama bugünlük bu kadar çay kafi..
ayy bunu geçen anneme ben de dedim benimkilerden kullanalım diye
hevesim var ben de kullancam kendimkileri:1:

3 demlik çaymı:53:
çok muş be yavrum:37:

Blduum vantilatöre maruz kaldım biraz ondan olabilir ama şimdi daha iyiym çok şükür

Biraz yürüdüm biraz da alışveriş yaptım geçti biraz canım

Nasılda merak eder hajısını sen sordun daha iyi oldum yavyuuumm

Hoşgeldin cabım hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.Ben 8 ekimde gireceğim 2 düzey dopplere yabi renkli ultrasona öel belde tıp merkezine gidiyorum doktorum başka bir anne çocuk sağlığı merkezinde bakıyor ve 250 TL fiyat.

Ben böyle uğur böcüklü şeylere tepkisiz kalamıyorum çok şirin oluyorlar eminim bulsam almadan geçmem hajım :)

Eki Görüntüle 802102

Karın ağrımın geçmesinde ki en büyük neden bunu almam oldu :1:

ohh yarasın ne güzel şey o aldığın
ya ben fiyatlarda ne normal anlamıom bu nekadar mesela
kazık yicem valla herşeyde sonunda

ben en çok alttakini beğendim bayıldım hatta
güle güle kullansın bebeğin
örgü bilmem dantel bilirim ona da vaktim yok annem yaparsa kullanırız artık:17:

Erkek olduğu kesinleşirse alacağım kıyafetler bunlar ama malesef internetten satılmıyor mağzasına gidip almak gerekir ama kız olursa ah bir kız olursa:) herşeyi (sağolsun kuzenin) hazır nasip inşallah halen bir umudum var birazdan kızımın ciclerinide paylaşırım:)Eki Görüntüle 802146 Eki Görüntüle 802145 Eki Görüntüle 802144 Eki Görüntüle 802143 Eki Görüntüle 802142 Eki Görüntüle 802147

ben fiyatı yazmayanları beğendim
h&m de aslında güzel şeyler var erkeklere göre böyle büyünce kotlar gömlekler kazaklar
herşeyini ordan alamasam da bi iki takım yaparım bebeme:emir_bebek:

çekerim tebii manyuk :54:

anlatırım sana kuzum
gerçekten erkek bebeklerde biraz daha yaratıcı olsalar süfer olur

katılıyorum
bi mağazaya sağ sol kız kenar erkek:ssz:
ne bahtsızmış bu erkekler eşim dertlenirdi hep şimdi anlıom adamı

bunlar H&M den değilmi.benim umo (kocam :) ) süpermen delisi,süpermenli tulum ararken görmüştüm

ben o süpermeni giydirsem benimki çok komik çok komik diye gezer etrafta bugün aldıklarıma da yorumu bunlar çok komik:1:
ne sanıosa sanki işe gitcek bebek:ssz:

uuu senle yariılmaz bacım biz sıfırdan başlıoz
iki zıbınım bi hırkam var bugün de 3 tane takım 3 tane çorap aldım:27:
bebemin bütün mal varlığı bu:1:
kızsa yaşadı seninki valla:nazar:

ben ördüm tatlım geçen yıl :17:

canım cok begendım o cıceklı olan tıg ısımı ? dıgerıde sıs galıba her ıkısınıde cok bayıldım bır tane bende ormek ısterım ogluma motıf motıf ormustum ama cok sert oldu ıpı fılan altınada bısey gecırtmıstık cok kullanmamıstık
modelıne bır yerdenmı baktın Ellerıne saglık

:51:evlenirken ilk gece hikayeleri hamileyken de doğum hikayeleri
biri vajinusmus yapıo diğeri de sezeryana sokuo insanı:19:

ayy bunu geçen anneme ben de dedim benimkilerden kullanalım diye
hevesim var ben de kullancam kendimkileri:1:

ben en çok alttakini beğendim bayıldım hatta
güle güle kullansın bebeğin
örgü bilmem dantel bilirim ona da vaktim yok annem yaparsa kullanırız artık:17:

ben fiyatı yazmayanları beğendim
h&m de aslında güzel şeyler var erkeklere göre böyle büyünce kotlar gömlekler kazaklar
herşeyini ordan alamasam da bi iki takım yaparım bebeme:emir_bebek:

katılıyorum
bi mağazaya sağ sol kız kenar erkek:ssz:
ne bahtsızmış bu erkekler eşim dertlenirdi hep şimdi anlıom adamı

ben o süpermeni giydirsem benimki çok komik çok komik diye gezer etrafta bugün aldıklarıma da yorumu bunlar çok komik:1:
ne sanıosa sanki işe gitcek bebek:ssz:

puhahahah cidden ha.hikayeler hep korkunç
senin adamda enteresan ahaha .
yafrım senin bebişkonun bırak elbisesini adı bile yok :1:

canım cok begendım o cıceklı olan tıg ısımı ? dıgerıde sıs galıba her ıkısınıde cok bayıldım bır tane bende ormek ısterım ogluma motıf motıf ormustum ama cok sert oldu ıpı fılan altınada bısey gecırtmıstık cok kullanmamıstık
modelıne bır yerdenmı baktın Ellerıne saglık

evet tatlım.büyük olan şiş.diğeri tamamen tığ.tığla olanı int den görmüştüm.80x80 ölçüsüne 100 tl istemişti ören hanım.bende nasılsa raporluyum evdeyim diye başlamıştım

evet tatlım.büyük olan şiş.diğeri tamamen tığ.tığla olanı int den görmüştüm.80x80 ölçüsüne 100 tl istemişti ören hanım.bende nasılsa raporluyum evdeyim diye başlamıştım

ay ınanmıyorum 100 t l ne kadar pahalı hangı ıpten ordun onu

Hüzünbaz o tırtıllı battaniyenin nasıl yapıldığını banada yazar mısın :17::17::17:

bebeğğim yazarım tabi onda bişi yok aslında.alt kısmı brit li yani tığ üstü ip alıp batıp çıkıyoruz ya ondan.beyaz ile ilerlerken yeşil çiçek saplarınıda yapıyosun.istediğin kadar büyüt ve çiçek sapı ekle.bitince üstündeki yaprak çiçek ve tırtılları ayrı yapıyosun.ama onlar sık iğne.yani tığın üstüne ip almadan batıp çıkıyosun.tamamen istediğin renkten.çiçeklerin ,tırtılların yüzü ve uğur böceklerinin noktalarını iğne ile yapıyosun

Son düzenleme:
vay beee :) olsun ya 3. denersın sende
ısımnı ne koyacaksın :)

kendi ismim bana babamdan kalan en büyük misar 5 oğlandan sonra ben olmuşum oda hep dua edermiş biraz filim gibi olacak ama:) köyde çobanlık yapıyormuş ağanın kızına yani Zeynebe aşıkmış Kızda ona gel görkü kavuşamamış o gün bugün kızım olursa Zeynep koyucam demiş tutturana kadar devam:) 5 Oğlandan sonra ben gelmişim dünyaya ben babamı çok severdim 16 yaşımda kalp krizinden kaybettim oyüzden hep kızım olsun başına kendi ismimi koyucam derim Yani Zeynep Ela ama Kısmet Hayat şartları Malum 2.Ciye bile 8sene sonrası zor karar verdim çalışan anne olmak çok yıpratıcı helede kaynanan bakıyor altlı üslü oturuyorsam,onun için 3.cü çok zor Gelelim erkek olursa Kaynım tuturmuş Demir Alp olsun diye ben dün televizyonda gördüm Uraz yada Uras Şans Talih anlamındaymış içime sindi Bakalım KIsmet

ay ınanmıyorum 100 t l ne kadar pahalı hangı ıpten ordun onu

kuzum bende şok olmuştum.benim ördüğümün boyutu 100x100 .şuan hala varmı bilmiyorum ama Anchor un örgü yünleri vardı.tüysüz .onlardan örmüştüm 3 tane beyaz gitmişti.renklilerin tamamı artmıştı

aa masallahh kabak gıbı bır cocuk(bızde boyle guzel bebeklere oyle denır) kız ısteyebılırısn dogrudur aslında bende hep erkek ıstıyordum ancak kız olsa dahamı meşgalem fazla olurdu dıye dusunuyorum Hayırlısı olsun doktor sana bır tahmınde bulunmadımı b en neredeyse erkek olduguna emınım benımkının :)

100/90 erkek dedi canım

Back
X