Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huzunbaz hamarat hatun seni ya harika olmuş tatlım o ellerine sağlık
lepi çok güldüm kız yazdığına işe gidecek sanki çocuk demişsin ya çok güldüm çokkkkkkkkkkkkk![]()
evlenirken ilk gece hikayeleri hamileyken de doğum hikayeleri
biri vajinusmus yapıo diğeri de sezeryana sokuo insanı
ayy bunu geçen anneme ben de dedim benimkilerden kullanalım diye
hevesim var ben de kullancam kendimkileri
3 demlik çaymı
çok muş be yavrum
ohh yarasın ne güzel şey o aldığın
ya ben fiyatlarda ne normal anlamıom bu nekadar mesela
kazık yicem valla herşeyde sonunda
ben en çok alttakini beğendim bayıldım hatta
güle güle kullansın bebeğin
örgü bilmem dantel bilirim ona da vaktim yok annem yaparsa kullanırız artık
ben fiyatı yazmayanları beğendim
h&m de aslında güzel şeyler var erkeklere göre böyle büyünce kotlar gömlekler kazaklar
herşeyini ordan alamasam da bi iki takım yaparım bebeme
katılıyorum
bi mağazaya sağ sol kız kenar erkek
ne bahtsızmış bu erkekler eşim dertlenirdi hep şimdi anlıom adamı
ben o süpermeni giydirsem benimki çok komik çok komik diye gezer etrafta bugün aldıklarıma da yorumu bunlar çok komik
ne sanıosa sanki işe gitcek bebek
uuu senle yariılmaz bacım biz sıfırdan başlıoz
iki zıbınım bi hırkam var bugün de 3 tane takım 3 tane çorap aldım
bebemin bütün mal varlığı bu
kızsa yaşadı seninki valla![]()
sağol çiçemmmmsevindirik oldum sen öle yazınca
lepi çılgın yahu![]()
bebeğğim yazarım tabi onda bişi yok aslında.alt kısmı brit li yani tığ üstü ip alıp batıp çıkıyoruz ya ondan.beyaz ile ilerlerken yeşil çiçek saplarınıda yapıyosun.istediğin kadar büyüt ve çiçek sapı ekle.bitince üstündeki yaprak çiçek ve tırtılları ayrı yapıyosun.ama onlar sık iğne.yani tığın üstüne ip almadan batıp çıkıyosun.tamamen istediğin renkten.çiçeklerin ,tırtılların yüzü ve uğur böceklerinin noktalarını iğne ile yapıyosun
canım ben resımlerı kendıme kaydedıp cıktı alayım aslında sorun sukı kac tane kutu oluyor bu bahsettıgın brıt her zıncırınemı batılıyor yoksa 1 er tane aralıkmı onuda kendınmı ayarladın yoksa ne kadar marıfetlıymıssın masallah sanabebeğğim yazarım tabi onda bişi yok aslında.alt kısmı brit li yani tığ üstü ip alıp batıp çıkıyoruz ya ondan.beyaz ile ilerlerken yeşil çiçek saplarınıda yapıyosun.istediğin kadar büyüt ve çiçek sapı ekle.bitince üstündeki yaprak çiçek ve tırtılları ayrı yapıyosun.ama onlar sık iğne.yani tığın üstüne ip almadan batıp çıkıyosun.tamamen istediğin renkten.çiçeklerin ,tırtılların yüzü ve uğur böceklerinin noktalarını iğne ile yapıyosun
aa ne kadar güzel bır cok ınsana ters geldı ama benımde oglum 3.tüp bebek denemesınden sonra oldu 19 yasındayken tup bebek klınıklerıyle tanıstım cok emek verdım ugrastım gercekten zor kavustum ege denız koydum adını ona sevgım o kadar buyuk o bılsın dıye sonra bız eskı esımle ayrıldık sımdı huzunlenmek ıstemıyorum ortak bır karar degıldı o noktada o baska bırıne asıktı o kadar mucadaleden sonra gelen oglumla 2 aylıkken kaldık neyse sımdı muhtemelen benımde bır oglum daha olacak 1 sene once evlendım oglum 1 yasındayken tanısmıstık sımdıkı esımle erkek olursa deniz ege koyacagım adını kız olursa nil deniz :) ay amma uzattımkendi ismim bana babamdan kalan en büyük misar 5 oğlandan sonra ben olmuşum oda hep dua edermiş biraz filim gibi olacak ama:) köyde çobanlık yapıyormuş ağanın kızına yani Zeynebe aşıkmış Kızda ona gel görkü kavuşamamış o gün bugün kızım olursa Zeynep koyucam demiş tutturana kadar devam:) 5 Oğlandan sonra ben gelmişim dünyaya ben babamı çok severdim 16 yaşımda kalp krizinden kaybettim oyüzden hep kızım olsun başına kendi ismimi koyucam derim Yani Zeynep Ela ama Kısmet Hayat şartları Malum 2.Ciye bile 8sene sonrası zor karar verdim çalışan anne olmak çok yıpratıcı helede kaynanan bakıyor altlı üslü oturuyorsam,onun için 3.cü çok zor Gelelim erkek olursa Kaynım tuturmuş Demir Alp olsun diye ben dün televizyonda gördüm Uraz yada Uras Şans Talih anlamındaymış içime sindi Bakalım KIsmet
tıg'ın kac numaraydı pofuduk gozukuyor kusura bakma soru yagmuruna dondu ıskuzum bende şok olmuştum.benim ördüğümün boyutu 100x100 .şuan hala varmı bilmiyorum ama Anchor un örgü yünleri vardı.tüysüz .onlardan örmüştüm 3 tane beyaz gitmişti.renklilerin tamamı artmıştı
adama küçük insanlar garip gelio kıyafetleri de komikpuhahahah cidden ha.hikayeler hep korkunç
senin adamda enteresan ahaha .
yafrım senin bebişkonun bırak elbisesini adı bile yok![]()
evet tatlım.büyük olan şiş.diğeri tamamen tığ.tığla olanı int den görmüştüm.80x80 ölçüsüne 100 tl istemişti ören hanım.bende nasılsa raporluyum evdeyim diye başlamıştım
kendi ismim bana babamdan kalan en büyük misar 5 oğlandan sonra ben olmuşum oda hep dua edermiş biraz filim gibi olacak ama:) köyde çobanlık yapıyormuş ağanın kızına yani Zeynebe aşıkmış Kızda ona gel görkü kavuşamamış o gün bugün kızım olursa Zeynep koyucam demiş tutturana kadar devam:) 5 Oğlandan sonra ben gelmişim dünyaya ben babamı çok severdim 16 yaşımda kalp krizinden kaybettim oyüzden hep kızım olsun başına kendi ismimi koyucam derim Yani Zeynep Ela ama Kısmet Hayat şartları Malum 2.Ciye bile 8sene sonrası zor karar verdim çalışan anne olmak çok yıpratıcı helede kaynanan bakıyor altlı üslü oturuyorsam,onun için 3.cü çok zor Gelelim erkek olursa Kaynım tuturmuş Demir Alp olsun diye ben dün televizyonda gördüm Uraz yada Uras Şans Talih anlamındaymış içime sindi Bakalım KIsmet
kuzum bende şok olmuştum.benim ördüğümün boyutu 100x100 .şuan hala varmı bilmiyorum ama Anchor un örgü yünleri vardı.tüysüz .onlardan örmüştüm 3 tane beyaz gitmişti.renklilerin tamamı artmıştı
bebek yunlerı var ama onlar ebrulı oluyor bıldıgım kadarıyla
adama küçük insanlar garip gelio kıyafetleri de komik
küçük bebeklerden de korkuo
dev gibi adam geçen yeni doğan gördü bunlar bukadar küçükmü oluo dedi nası tutulur dio
işim var herifimle
iki avaza doğururuz inşallah
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda en önemlisi o
maşallah iyi yapmışsın 100 lirada cebine kalmış bu işleri hep pahalı yapıolar zaten
hehe annen ne demiş bu duruma aşk meşk başkasının ismi falan
zeynep ismi normalde de çok güzel bi isim babasının süsü mücevher anlamı varmış peygamberimizin kızına verdiği isim
uraz zor ama uras daha alışıldık
uraz koyarsan başkası yazarken sıkıntı çok yaşar oğlun yanlış yazarlar uras olur
bebek örgüleri için özel ipler varmı acep:26::26:
huzunbaz hamarat hatun seni ya harika olmuş tatlım o ellerine sağlık
lepi çok güldüm kız yazdığına işe gidecek sanki çocuk demişsin ya çok güldüm çokkkkkkkkkkkkk![]()
benim koca çılgın napcan işte böyle kurtarıoz bacımsağol çiçemmmmsevindirik oldum sen öle yazınca
lepi çılgın yahu![]()
ay hakkaten çok uygunO hikayeler var ya insana destek değil köstek oluyor malesef
Bu arada 10 TL ye aldım canım o ciciyi uygun fiyatı
adama küçük insanlar garip gelio kıyafetleri de komik
küçük bebeklerden de korkuo
dev gibi adam geçen yeni doğan gördü bunlar bukadar küçükmü oluo dedi nası tutulur dio
işim var herifimle
iki avaza doğururuz inşallah
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda en önemlisi o
maşallah iyi yapmışsın 100 lirada cebine kalmış bu işleri hep pahalı yapıolar zaten
hehe annen ne demiş bu duruma aşk meşk başkasının ismi falan
zeynep ismi normalde de çok güzel bi isim babasının süsü mücevher anlamı varmış peygamberimizin kızına verdiği isim
uraz zor ama uras daha alışıldık
uraz koyarsan başkası yazarken sıkıntı çok yaşar oğlun yanlış yazarlar uras olur
bebek örgüleri için özel ipler varmı acep:26::26:
lepiiiiiiiiiiiiiiii sana özel daha doğrusu sana ve tüm oğlan analarına özel ekledim burayada eklyeyim fikir olsun bacım
demiştim ya size de giysi eklerim diye
Eki Görüntüle 802272 Eki Görüntüle 802273 Eki Görüntüle 802274
hehe dimi kıskansa zaten takan kimAnnem bişey dememiş herhalde deseydi adım Zeynep olmazdı gibime geliyo eski hatunlar bizim gibi kıskançlarmı kesin oralı bile olmamıştır kadının anası ağlamış doğurmaktan ayşe olmuş fatma olmuş zeynep olmuş ne farkeder:)
tatlımmmm çook güzel yaaa maşallah kuzunun kıyafetineeee :))) yahu benim de karnım ağrıyordu bi kaç gündür ve doktoru arasam mı diye düşünmüştüm açıkçasıı farkettim ki midem ağrıyormuş:)))) ya da karın mı acaba o derece şaşırdım yanibiraz netten araştırdım normalmiş yazıyordu ve sık sık yiyin geçer diyordu ki yedim geçti:) geçmiş olsun sana yine de canım benim
Sağol canım brnde çok beğendim valla :) karın ağrısı mı mide ağrısı mı bende çözemedim ama bira yürüyüş bir maden suyu birazda atıştırma iyi geldi sana da geçmiş olsun bebeğim :)
ay ınanmıyorum 100 t l ne kadar pahalı hangı ıpten ordun onu