günaydın kızlar
dün ne kadar güzeldi

sonra meyve yedik pasta yapmıştım onu yedik felan filan yedik içtik yattık... sonra eşim şaka yapmaya başladı güyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

işte doktor 62 lira bide kan ilacı verdi eski fakülte doktora gittim muane ücretleri çıktı 44lira verdik 3 kuruşluk ilaca bide ordan çıktık yemek yedik bunları söylücek herelde eşim asla para pul hesabı yapmaz eli çok açıktır ama bana gelince sanki keyfi kederim bunlar benim doktora gidiyoruz ilac alıyoruz yani

sonra medikale gideriz şevket yılmazda dogurursun dedi(devlet hastanesi) bize 1 saat uzakta hemde

çocuk olsun diye bi profösörle görüşmeye bile 250 lira verdik 4 kez aşılama için bin lira bin 500 liralar verdik bi çocugu doguramıcam mı yani dedim medikalde

benimde para konusunda her laf çok gücüme gider güya şaka yapıyo gülüyo felan bende sinir oldum gücendim ama gülerek sinirli cevap veriyodum sonra baya üstüme geldi benim kalbim bi sıkıştı ama sandım bıcak saplanıyo içim daralmaya başladı bir ağlama krizi geldi ben ömrümde sanki böyle ağlamamıştım

öksürük ögürme maf oldum yatamıyorum içim çok fena oldu tabi ödü koptu özür dileyip duruyo dokunma bana dedim

gider kadın sıgınma evinde bedavaya yaparım bu çocugu sende rahat edersin dedim

öyle kötüydü ki çok özür diledi ama öyle işte nefret ediyorum maddiyattan herşeyin parayla olmasından bu dünyada
hıçkıra hıçkıra uyudum değermiydi en mutlu gğnğmüzde

valla şaka yaptım dedi durdu ama umrumda değil