2014 Şubat Anneleri

kızlar bugün doktora gittik bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor demişti ama bacak arasında kordon olduğundan kesin değil demişti bugün başka bi doktora gittik biz cinsiyeti daha öğrenemedik dedik bacakları kapalıydı doktor baya dürttü salladı karnımı sonra ben kız diycem dedi yüzde kaç ihtimalle dedim %90 dedi :1: zaten sonra bebiş sırtını döndü ne inatçı çıktı yahu bi türlü öğrenemedim kesin cinsiyeti ne dersiniz kız mıdır erkek mi :18:

Aynı dertten muzdaripiz canım :) bizimki de anca kafa sallıyor bi de sırtını dönüyo yaramaz 2 farklı doktor da kıza benziyor dedi ama kesin değil ayrıntılıyı bekliyorum umarım yakın zamanda gösterir bebişlerimiz :))

kızlar bugün doktora gittik bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor demişti ama bacak arasında kordon olduğundan kesin değil demişti bugün başka bi doktora gittik biz cinsiyeti daha öğrenemedik dedik bacakları kapalıydı doktor baya dürttü salladı karnımı sonra ben kız diycem dedi yüzde kaç ihtimalle dedim %90 dedi :1: zaten sonra bebiş sırtını döndü ne inatçı çıktı yahu bi türlü öğrenemedim kesin cinsiyeti ne dersiniz kız mıdır erkek mi :18:

violecim bana ikinci oğlumda %80 kız demişti dr..ben çok inanmamıştım. bu sefer kukusunun resmini aldım buzdolabına yapıştırdım.

ama erkek olsaydı mutlaka erken gösterirdi .çünkü benim iki oğlanın pipi resmi 13.hft da gayet net.allah sağlıkla ve gönlüne göre versin.

kesinlikle tatlım.babamı kaybettiğim için biliyorum :( benim kayınpederimde vefat etmiş olsaydı (ki bazen bu günü göremeyeceğimden korkuyorum :D ) sevmememe rağmen ismini koymasına bişey demezdim

tatlım nerelisin ?

Başıın sağolsun canım..

Aynen. Ben de bir şey söyleyemezdim. Parantez içine koptum ama yine de töbe dee :D :D Bir teyze olsa böyle derdi herhalde :D

Bu arada İkea'dan alınan oda takımı çook güzel. Güle güle kullanın :)

Kanamam oldu arkadaslar dun hastanede yattım plesanta ondeymıs dua edın lıtfen
geçmiş olsun.önde oluncada mı kanama yapıyormuş.benim ikinci oğlanda hep öndeydi.kanama yaşamadım ama suyum azlmıştı biraz zayıf doğdu.şimdi de aşağıdaymış plesentam .ben de kan göreceğim korkusuyla şu güzel günlerin tadını çıkaramıyorum.

kendini yordun mu neden oldu kanama.bana dr.kabız olma,ağır taşıma ve ilişki yasak dedi.kurallara uyuyorum bakalım nolack.
sen de bol bol ayağını uzatıp dinlenmeli ve çokça su tüketmelisin.

Kızlar kitlendim gene karnimdan kalcamin altina kadar:( cok ağrıyor syni pazsrtedi sabah gibi:( arkafadlsr gelmişti onlarla balik yemeye gittik sadece arabsyla:( bir haftafir kipirdamadan yattim zaten yemek bile yapamıyorum ne olur dua edin bana ben napicam bole.cok canim yanıyor. Şükür ki tekmelior kuzum yoksa napcaktim aksam aksam:(
canım doktor sana ne verdiilaç olarak ben bi yerde bu durumda kalsiyum magnezyum veprogestan alındığını okumuştum
inşallah ağrıların tez zamanda geçer

amin canım sağol sağlıkla giyer inşallah bütün bebişler..bizim babamız çok hevesli kızına bişeyler almaya..herşeyide beğenmiyo kızıma giydirmem bunu diyo beğenmediğini :27: benimde hoşuma gidiyo gülüyorum :16:
benimki de beğenmio benden daha seçici
bugün karyola bakıyoruz bu yeterli diyorum yok o çirkin bunu alalım dio
hevesleri kırılmasın inşallah :D

valla sen en iyisi yeşil sarı kırmızı renklerde al bilemedim şimdi :)

Selam kızlarrr....iş cıkısı alışveriş merkezine gittik.baya bi dolaştım...eve geldim.yemek yap,evi temizle,çamaşır bulaşık derken cok cok yoruldum....ve bu kalçamdan giren ağrının sebebi kesinlikle yorgunluk olduğu kanısına varım....ne zamn böyle iş yapsam o gün ağrıdan duramıyorummm:5:
yaa sen oakdar ne yükleniosun kendine
gezdiysen iş yapmican iş yaptıysan gezmicen benim felsefe bu bünyem kaldırmıo yoksa
dinlen de geçsin yorgunluğun

geçmiş olsun canım plesenta aşağıda olunca kanama oluoda öndeykende mioluomuş
neden olduki şimdi:S
dinlen güzelce geçer inşallah kanaman doktor ilaç vermiştir zaten sana

geçmiş olsun.önde oluncada mı kanama yapıyormuş.benim ikinci oğlanda hep öndeydi.kanama yaşamadım ama suyum azlmıştı biraz zayıf doğdu.şimdi de aşağıdaymış plesentam .ben de kan göreceğim korkusuyla şu güzel günlerin tadını çıkaramıyorum.

kendini yordun mu neden oldu kanama.bana dr.kabız olma,ağır taşıma ve ilişki yasak dedi.kurallara uyuyorum bakalım nolack.
sen de bol bol ayağını uzatıp dinlenmeli ve çokça su tüketmelisin.

bende de kasılma oluo sanırım şu yalancı doğum kasılmalarından
doktor normal olabilir dedi ama sertleşince korkunç oluo perşembe olunca sorcam gene
valla elin kasığımda geziom sertmi diye:S oyüzden bende tedirginim habire

Başıın sağolsun canım..

Aynen. Ben de bir şey söyleyemezdim. Parantez içine koptum ama yine de töbe dee :D :D Bir teyze olsa böyle derdi herhalde :D

Bu arada İkea'dan alınan oda takımı çook güzel. Güle güle kullanın :)
eheheh içimden geçenleri yazdım :D
Canum bizimki ilk erkek torun olucak ailedeki diğer gelinlerde hep koymuş kızlarada koymuşlar . Ama ben hiç kötü düşünmedim isim konusunu . Benimde babamın oğlu var onun adınıda abim koyar inşallah . Sonuçta benim istediğim isimde konulucak . Kimsenin hatrı kırılmasın diye koyacağım oğluma dedesinin adını . Kendi koyduğum isimlede seslenirim oğluma ...
işte kuzum bu garip kullanmayacaksak neden koyuyoruzki

3 dkim yani haftaya perşembe ayrıntılı var canım

neden bilio musun? genelde bunu bebek kıymetli olsun diye yapıolar
çok sevilsin diye. en azından benim gördüğümbu şekilde özellikle.

lepimmm ismi için seveceklerse sevmesinler
Aslın da başlarda koymak hiç aklıma gelmiyordu sonra eşim babamın adını koyalım hem senin babanın adı hem benim babamın dedi ama benim babamın iki ismi var Benim Babamın adı:Mehmet Ali, eşimin babası:Ali eşimin adı da Mehmet olunca en azından Ali'sini koyarız dedi bana da mantıklı geldi yanına bir isim daha koyacağım ben Yusuf düşünüyorum Yusuf Ali olacak yani inş..
;Aslında ilk başlarda illa koyalım dememiştik alternatifte bakıyorduk mesela Yusuf Kenan'ı da düşündüm ben sonra karşı taraf Ali koyabileceğimizi duyunca birden nasıl olduysa zorunlu birşey gibi oldu başlar da aklıma yatmasına rağmen şimdi gıcık oluyorum koymak pek gelmiyor içimden eşim sen koymasan da ben hep Ali diye çağırırım adını demeye başladı iyice uyuz oldum artık nalet olsun koyuyum da kurtuluyum diyorum...
Haa bi de sonra KV başlamaz mı bi de kız olursa senin annenle beni,m adımı koyarsınız demeye SAliha Sultan olacakmış iyi ce tepem attı bide benim eşim 5. evlenen çocuk hepsinin oğlu var hiçbiri koymamış artık dedim ki biz Ali'yi koyuyoruz artık biz sırayı savıyoruz senin adını da diğerleri koysun artık dedim.....
:20:
haklısın kuzu.annenin daha çok söz hakkı olması taraftarıyım
Şu isim olayı türk toplumunda hala tabu..benim de çok yakın bi arkadaşım istemediği halde oğluna kayınpederin adını koydu ki adam hem yaşıyor hem de ismi güzeldeğil ki iki isim bike koyamadı..eşi rizeli..arkadaşımın istemediği bir ismi koyacağını hiç düşünmezdim ama nasıl bi baskıysa hayır diyemedi..tabiki sağlıklı olsun önemli olan o ama rahat bıraksınlar anne baba istediği ismi koysun..benim oğlum olsaydı babam hayatta olsaydı bebeğin adını kayınpederin adı koysaydım babam bana küserdi ve kızardı valla:)
Ben baştan söyledim tek başıma mücadele ettim bu bebek için eşimi bile zor ikna ettim tedaviye..isim koyma hakkını kimseye veremenim ki se kusura bakmasın:)
aynen tatlım.malesef böyle örnekler çok var
%100 hak veriyorum ve ne yazıkki ben.baya muzdaripim bu konuda.
Benim kaynana pek bi fettandır. Kızımın ismini niye biz koymuşuz o koymamışmış.
Pardon? Onun çocuğu mu bu? Anneme bile karıştırtmadım ben ki ısrar da etmedi annem.asla.
Kim oluyor bu böyle? Uyuz oldum. Şimdi bi oğlum olacak. Kaynana diyor ki; babamım ismini koyalım oğlana!
Yani kaynananın babasının ismii
30'lu yıllarda yaşamış bir insanın ismini!!
Diyor ki benim babam çok iyiydi
iyi olabilir asla kötü bişey söylemiyorum adam hakkında
ama ismini koymak istemiyorum.
Okadar istiyordu da niye kendi oğluna koymadı??
Eşim de en başında annem koysun çocuğun ismini demişti. Çooook kavgalar ettim şimdide diyor ki ben hallederim annemi sen kafana takma.
Nasıl halledicek? Bana düşman olacak kadın zaten beni sevmiyor.
Ben Kerem Taha olsun istiyorum oğlumun ismi.
Kaynana Taha afi olacak diye biliyor.
Afi ismi hala kullanılıyor mu onu bile.bilmiyorum.
Allahımmm sabırr:47:
ama çok sinirlendim .kendi koysaymış ya.allah allah

kızlar herkesin fikirleri ayrı ve sonsuz saygım var.bu isim konusunda biz kadınların yeterince ağırlığımızı koyamadığımızı düşünüyorum.sıkıntılarını biz çekerken isim hakkının öncelikle bizim insifiyatifimizde olmaması çok çirkin.bizim ise bunu hemen kabullenmemiz çok kötü

Aynı dertten muzdaripiz canım :) bizimki de anca kafa sallıyor bi de sırtını dönüyo yaramaz 2 farklı doktor da kıza benziyor dedi ama kesin değil ayrıntılıyı bekliyorum umarım yakın zamanda gösterir bebişlerimiz :))
ayrıntılı ne zaman senin canım :26: 7 ekime gün verdi bana inşallah o zaman kesin öğreniriz :31: benimki resmen dalga geçiyo bizimle esniyo bi de o kadar çikolata yedim yine de uslu uslu yatıyodu doktor sarsınca sırtını çevirdi enseden fotomuz var şimdi :1: büyüyünce göstericem trip yapıyo bize aynı babası kılıklı :22:
violecim bana ikinci oğlumda %80 kız demişti dr..ben çok inanmamıştım. bu sefer kukusunun resmini aldım buzdolabına yapıştırdım.

ama erkek olsaydı mutlaka erken gösterirdi .çünkü benim iki oğlanın pipi resmi 13.hft da gayet net.allah sağlıkla ve gönlüne göre versin.

sağol canım inşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten ama insan merak ediyo yine de.

canım doktor sana ne verdiilaç olarak ben bi yerde bu durumda kalsiyum magnezyum veprogestan alındığını okumuştum

gezdiysen iş yapmican iş yaptıysan gezmicen benim felsefe bu bünyem kaldırmıo yoksa

doktor normal olabilir dedi ama sertleşince korkunç oluo perşembe olunca sorcam gene
valla bugün eşime de dedim ayrıntılı da göstermezse doğana kadar öğrenmeyelim biz de inatlaşalım alıcam sarıları yeşilleri giysin de aklı başına gelsin dedim :9:

çok geçmişler olsun kuzum
Canlar bugün doktorumuza gittik kızçemizi gördük. 3'lü tarama sonucumuz çıkmış 988'de 1 ihtimal diye açıklama yaptı doktor. Amniyosentez veya ayrıntılı ultrasona gerek yok dedi. Ama hastane de 4 boyutlu ultrason yapılıyormuş. Onun için randevu verdi 2 hafta sonraya. Daha net görücez inşallah yavrumuzu.. :emir_bebek::emir_bebek:
gözün aydınnn.bebişin boyu posu ne alemde :)
hep aynı mı bunlar ya gecende benim kaynatamda eşimin adını koycam bebege dedesiyim degip durdu bende dedim ki kusura bakma baba bende annesiyim biz isim bulduk kızımıza dedim bozuldu biraz
seninkilerde alem kuzum yaaa.erkek olsa kendi adı kız olur karısının adı ohoooo
:nazar: çok güzelsinizzzz maşallahhh
kız bence kuzummm.benimkide ayrıntılıda gard aldı yüzünü göstermedi

%90'sa kizdir tatlim. Biz de bebisimize 13+4'de baktirmistik ilk.
Doktor göstermiyor demisti. Halbuki görmüs fakat ne olur ne olmaz diye söylememis.
18+6'da tekrar gittik ve erkek dedi. Önceden de erkek gördüğünü şurdan anladim. Bakar bakmaz" erkek demistik dimi?" diye bi laf kacirdi agzindan
İşin özü, erken haftalarda yanilma payi olabiliyor fakat 16. haftadan sonra heleki senin haftanda %90 dediyse kizdir gibime geliyor cunku bana da %90 erkek dedi. Kesin konustu doktor. Hayirli evlat olsunlar gerisi onemli degil canim..

merhaba kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.
nasip olursa bende şubat annesi olacağım.20.haftamızın içerisindeyiz.bir kız bebeğimiz olcak.
ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar;
Hafta değişimlerinde sizde de pembe nokta kadar akinti ve kasikta agri oluyor mu!
Her hafta olmuyor bu akinti. Ama bazi haftalarda olabiliyor.
Acaba bebek hafta degisimi oldukca büyüdügü icinmi oluyor dersiniz? Her gün süren bi durum degil. İgne ucu kadar geliyor hafta degisimleri olacagi zaman. Bu gece 22 haftanin icine giricez ondandir diyorum

%90'sa kizdir tatlim. Biz de bebisimize 13+4'de baktirmistik ilk.
Doktor göstermiyor demisti. Halbuki görmüs fakat ne olur ne olmaz diye söylememis.
18+6'da tekrar gittik ve erkek dedi. Önceden de erkek gördüğünü şurdan anladim. Bakar bakmaz" erkek demistik dimi?" diye bi laf kacirdi agzindan
İşin özü, erken haftalarda yanilma payi olabiliyor fakat 16. haftadan sonra heleki senin haftanda %90 dediyse kizdir gibime geliyor cunku bana da %90 erkek dedi. Kesin konustu doktor. Hayirli evlat olsunlar gerisi onemli degil canim..
doktorlar görüpte söylemiyor :)
merhaba kızlar sizleri takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.
nasip olursa bende şubat annesi olacağım.20.haftamızın içerisindeyiz.bir kız bebeğimiz olcak.
ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hoşgeldin kuzummm
daha sık gel olmazmıııı

canım progestan hariç diğerlerini alıyorum çok canım acıyor ben yerimden kalkamdanmı durucam 9 ay:( rabbim sana emanet yavrumda bende :(

Back
X