cnm işte senin şu an yaşadıklarını yaşıyorum ben de aynen, haftasonu yaşadığım patlamaya sebep buydu. Kocam ufacık çocugun onla inatlaştığını, bazı şeyleri inadına yaptığını iddia ediyor. Ben evi kafamıza yıksa ses etmicekmişim, böyle terbiye edilmezmiş. Ben de gayet güzel terbiye ederim de..zart zurt bağırmaya gerek yok ki, hem de olmayacak şeylere. Ben de haftasonu bi kızdım sende yaşlanıcaksın elin ayağın tutmıcak, o zaman da kızım sana bağıracak öööf baba dikkat et diye dedim. Kocam da merak etme ben yaşlanmıcam, fazla yaşamam ben e getirdi olayı, ben de kızıyorum böyle yapmasına...Böyle laflar ediyo ara ara üzülüyorum..(erken yaşta yüksek tansiyonu filan çıtkı ilaç içiyor, diye bunu yapıyor ..) ben de 5 ayrı koca ile evlenirim mi dedim saçma sapan laflar ettim, sonra ettiğim lafın saçmalığı ardından o da iyice sinirlendi, hamilesin diye karşılık vermiyorum ama şiddet mi istiyosun dedi, gözümden yaşlar hortum şeklinde boşaldı, koştum kapıya doğru filan..O da sana bişey yapar mıyım eder miyim diye geldi ama ben yine naz yaptım, bu sefer de o kızdı ardından pazar gününü uyuyarak geçirdi öğleden akşama...Bizde kızla yalnız kaldık, ben de hal yok..Çocuk gezmek istiyo filan, ev işlerini yaptım bi parça sonra onu aldım parka götürdüm..Bişeyler yedik geldik, ben de salonda yatacakken gönlümü aldı filan fişman..Nerden nereye di mi..
Gerçekten erkeklerin tahammülsüzlüğü beni çileden çıkartıyor, sesi de boru gibi çıkıyor kızınca, o sese ben bile dayanamıyoprum çocuk nası ağlamasın, sonra ağladı mı da ağlama diye bağrıyıro..Benimkide seninkiler gibi birbirlerini çok da sevseler, koca işte..çocuğun çocukluğıunu kabul edemiyor. Umarım herşey zamanla yoluna girer.Dün çok moralim bozuldu aklıma geldikçe ağlıcak gibi oldum, yolda molda..Beni korkutan sonrası bebeğin ağlamaları, kızın olası kıskançlık krizleri.
Bir de çalışıyporuz biz ya, karın büyüdü eskisi gibi tahammül yok, güç yok. Azcık anlasalar..
He bi de kocam üste çıktı, dün beni çok üzdün filan dedi :)