Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okurken sinirim bozuldu güldüm canım ya, bazen beni de çok sinirlendiriyor ama ben kızsam bile çocuğa ona da o kadar koymuyor, benimde elimden telefonu hep çeker de bizimki...
bir arkadaş bana dedi ki en olgun çocuk bile değişiyor dedi, 1 numaralı çocuk da iyice rol değiştiryior muş bebek geldi mi, bebek gibi ağlamalar etmeler. Hayırlısı ile gelsin bebekler de sağlıkla, sıhhatle sonra belli ki biraz oynatcaz
Gülüyorum ama kronikleşti mi çekilmiyor hakkten, hele de hamileyken ... Her akşam yemeinde bi olay çıkıyor, fırlatcam bi gün tabağı o olacak cık cık tövbe estafurullah...Kocam da öyle uysal değildir, neyse ben tabak mabak fırlatmıyım vazgeçtim ..
Benim de 2. Hamilelik aynı durum bende de var tabii ki mutluluk ve heyecan var ama ilkiyle ilgilenmekten ikincinin heyecanını yaşamaya fırsat olmuyor daha biz ogluma bir erkek kardeşi olacağını soylemedik de o yuzden pek lafını da edemiyoruz:)
İkinciler boyle oluyormuş demek ki ben tek çocuk olduğum için zorluğunu çektim ve çekiyorum o nedenle kardeş olmalı tüm yaşanacak kıskançlıklara rağmen:) biimki daha 3 olmak üzere pek anlamayacak ama yine de kıskanacak tabii ki zor günler bizi bekliyor
İlkinde hiç boyle sorunlar yoktu inşallah hayırlısıyla atlatırız hepimiz:)
Canım bunu söylediğin çok iyi oldu, ben biraz daha idare edeyim o zaman! Hem ben ağrılarımı iş stresine de bağlıyorum daha çok ve çok dikkatli bakınca oluyor, eh kısmetse az kaldı diyeyim doğum iznine çıkmama...3 ay ! değiştirmiyim bakalım...Ya da çok etkilerse beni sırf cam değiştiririm..ne diyim
Haftada 75. mg mı? Günde olmasın allaalla
Kaşınanlarrrrr sizlere sesleniyorum, büyüyorsunuzz![]()
Özellikle göbek filan, büyüme öncesi gerginlik oluyor heralde kaşıntı yapıyor. Bir de cilt hamilelikte daha hassas oluyor, bi keresinde bende alerji olmuştum karnımın üstü kırmızı kırmızı olmuştu
Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı
Benim dr. da bana bırakmıştı ama gerek yok..Eskiden gerekiyordu artık hastane koşullarında tetonoz aşısına gerek yok demişti, kızımda olmadım aşı.
havadan ziyade hormonlardan olmalı, ben de zırt diye ağlıyorum, işte filan da oluyor arada çaktırmadan siliyorum göz yaşlarımı :2:
hele kocayla olanlar çok arttı, neyse gönlümü aldı gibi gibi...Bolca uyuyarak üzüntüsünü atmış üstünden pehben de onu üzmüşüm ama hamileyim diye seisni çıkartmıyormuş, iyi ki de çıkartmıyor he
hehe ben kıyamadım karyolasını aldık işte:))
bununda iki rengi var berkeğe uyan bizim aklımız kırmızılı da 80 lira bişi hafif küçük sallanıo falan yeter bana bisüre
Eki Görüntüle 818053
Eki Görüntüle 818054
İyiymiş bunlar!!! fiyatı da çok uygun, süslü beşikler çok güzel ama sallanmıyor, bu iyi azcık sallansın...Hangi siteydi? Bizde de bi park yatak var büyüdü mü oraya koyarım..Sonra da herhalde bizim kızın yatağı ranzaya dönecek
Kızlar hani bizim kız bizim yatakta yatıyordu ya, ya yatmasına da bir sebep biziz sanırımgün içinde o kadar özlüyorum ki, akşamları ona sarılmak ayrı mutluluk...Onsuz yatınca ben de onu özlüyorum, bi ona bi kocama sarılıyorum
ama kızın pamuk teni bambaşka tabi
gerçi kardeş gelince düzen değişecek..benim şimdiden alışmam lazım :)
Çok canım günde 150 mg alıyorum zaten ona ek olarak haftada 75 mg arttırdı şimdilik..
Oncelikle merhabalar, herkese kizlar benim bir sorunum var ve ilk defa yorum bile yapamıyorum bedenfir diye. bagirsaklarimda yanma var oyle bir yanma ki sanki aci bisey yemisim gibi durmadan tuv. Tasiniyorum hem basurumda var canim cok yaniyor kucuklerimide sik sik yapiyorum ne yspicagimi bilmiyorum. Usuttugum icin mi yoksa daha yeni kullanmaya basladigim gyno fer snol kan hapimi mi yapiyor bilemiyorum.ayni sorunlari yasayip cozum bulanlar varsa lutfen yazabilirler mi bana.
Bu arada ikinci bir sorumda tat. Asinizi 20 +0 larda mi yaptircaz.
merhaba kızlar bugün sabah 7 den beri okuldaydım şimdi geldim ve gene sabahtan beri çok sancım vardı çok şükür idare etttim.cumartesi hayırla bir gidicem inşallah hastaneye rabbim hayırla yetiştirsin.öğrenciler hocam çok yaşlanmışsınız dedi o kadar farketmiş yani resmen söyledilerşimdi ne yiycem onuda bilmiyorum canım acaip kısır istiyor maydonozsuz nasıl olcak bilmem yeşil soğanımda yokta işte ne bilim yapabilirmiyim yaparsamda acaba bu sefer gaz sancım olur mu:) yiyen var mı aranızda bu sancıya birde gaz sancısı eklenmesin.geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
spsem merhaba,
çocuklar böyle düşüncesiz ve acımasız oluyor işte pat diye söyleyiveriyorlar.saçıını boyatmadığın için öyle demişlerdir canım üzülme sen sakın...kısırı benim de canım istemiş ve yapmıştım, maydonozu az koydum, yeşil soğan da yoktu hiç koymadım. normal kuru soğanı kavurdum, salça,biber salçası, baharat biraz da limon sıktım içine...az yersen bir sey olmaz canım, bir de baharatını az tut tabi...
merhaba kızlar bugün sabah 7 den beri okuldaydım şimdi geldim ve gene sabahtan beri çok sancım vardı çok şükür idare etttim.cumartesi hayırla bir gidicem inşallah hastaneye rabbim hayırla yetiştirsin.öğrenciler hocam çok yaşlanmışsınız dedi o kadar farketmiş yani resmen söyledilerşimdi ne yiycem onuda bilmiyorum canım acaip kısır istiyor maydonozsuz nasıl olcak bilmem yeşil soğanımda yokta işte ne bilim yapabilirmiyim yaparsamda acaba bu sefer gaz sancım olur mu:) yiyen var mı aranızda bu sancıya birde gaz sancısı eklenmesin.geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
gunaydın arkadaslarlar size bi sorum olucak şeker yuklemesi yaptıran var mı
Aman canım çocuk ilte takma hiç kafana..inş sorunsuz atlatırsın..Ay canım benim de canım çekti yqptım yedim hem de öğlendi sonra midem mahvolduu hiççç tavsiye etmemm..
gunaydın arkadaslarlar size bi sorum olucak şeker yuklemesi yaptıran var mı
bildiğim kadarıyla buradaki kimseye daha yapılmadı canım, ben de 25. haftada kontrole gideceim o zaman yapılacağının söyledi doktorum. sabah aç gidilecekmiş, su bile içme dediler.
Oncelikle merhabalar, herkese kizlar benim bir sorunum var ve ilk defa yorum bile yapamıyorum bedenfir diye. bagirsaklarimda yanma var oyle bir yanma ki sanki aci bisey yemisim gibi durmadan tuv. Tasiniyorum hem basurumda var canim cok yaniyor kucuklerimide sik sik yapiyorum ne yspicagimi bilmiyorum. Usuttugum icin mi yoksa daha yeni kullanmaya basladigim gyno fer snol kan hapimi mi yapiyor bilemiyorum.ayni sorunlari yasayip cozum bulanlar varsa lutfen yazabilirler mi bana.
Bu arada ikinci bir sorumda tat. Asinizi 20 +0 larda mi yaptircaz.
bildiğim kadarıyla buradaki kimseye daha yapılmadı canım, ben de 25. haftada kontrole gideceim o zaman yapılacağının söyledi doktorum. sabah aç gidilecekmiş, su bile içme dediler.
Ya kızlar grip beni esir aldıı çok kötüyüm..günde birer fibcan ıhlamur zencefil çayı limon portakal ballı süt kombinleriyle geçiyor ama ilaçsız çok zorbaşım da tuttu..baş ağrısı için nane yağı kullanan varmı bize zararı var mıdır acep