canım birde ayağımıza olmama durumları var şişlikten dolayıvardır canım...geçen sene burada bir mağazada vardı ama indirime girmediği için alamamıştım...sonra zaten uğrayamadım kaldı...almış olsaydım şimdi işimi görürdü....mammamia marka çok güzel rahat ayakkabılar var bak..bakabileceğin bir mağaza biliyorsan...benimkide ondan...ama ayakkabı işte...bot ayrıca lazım olur gene....benimkiler de hep uzun..botlar çizmeler....zaten birkaçı dolgu topuk...giyemem...düz olanlar da uzun fermuarlı...gerçi iyice ağırlaşınca pek dışarı çıkamam kendim kolay kolay....eşimin eline sağlık olacak bu durumda![]()
hava öyle bunaltıcı ve dengesiz ki şimdide sıcaklaşmaya başladıOfffff hep bu yüzden hasta oluyoruz
Jack ve bilim beğenmenize sevindim![]()
hava böyle işler çokkkkkkk benim hiç halim yok
bugün ay başı ya bir dolu işim var geçen ayın faturalarını ayarlıcam offfffffffffffffffff ayrıca başkada bi dolu işim var masamın üzerini görseniz 10 gündür her evrağı masama koydum yerine koymaya erindim şimdi hepsi birikti koymak dahda zor geliyor oğlumda 37 ye kadar çalıştım ama bunda çalışamıcam gibi geliyor yaaaaaaaaaaa çok zorlanıyorum birde iş yerini sevmeyince