2014 Şubat Anneleri

canım sağlık ocağı için bile eczaneden çıkan 3 TL var bildiğim kadarıyla sen farkı bile etmiyorsun ödediğini ilaç yüzdesi gibi alıyorlar
yani nereye gidersen git vercen o parayı bazen öyleki yazdırdığın ilaç 3-5 tl oluyor gidip o ilaca 8--9 tl ödemek zorunda kalıyorsun eczanede
birde aklınızda olsun doktorlar bunu pek bilmiyor benim başıma gelmişti geçen aylarda doktorunuz 3 kalemden fazla ilaç yazmasın reçetenize 3 ten sonra her bir ilaç için extra 2 tlmi alıyorlar ne öyle bişi ben bi kez değeri 3 tl olan ilacı 4 tl ya aldım o şekilde :1::1::1:

normal ilaç ücreti verdim ferrum içiyordum işte 2,25 TL ilaç
hatta şimdi ben bide şirket doktoruna yazdırıyorum onda o parayı bile vermiyorum kendileri alıp istediğim kadr yolluyor.
bunu geç anladım geç çözdüm :1::1::1:

duyarlı baba o bide adama manyadı diyor :1::1::1:

o duyarlılığı bi bana göstermedi zati:27::27:

5 aydır inan doktorla savaşıyorum her gittiğimde içemiyorum diyorum oda içeceksin diyordu :ssz: sonunda ben kazandım :1:
36 TL bişey 90 tablet var içinde 3 ay beni idare eder :34:

.

3 ay idare ediyosa iyiymiş valla bende söliim bakalım....:34:3 aydan sonrada içmem zati:27:

hacılar bana biri yatak markası söylicekti sankiii hani isim şapmiyim didimm:24:

ayyy o bendim ama unuttum ki lepimmmm:17: özürrrrrr:30: bakcam bugün söz:9:

Ben annemde kalıyorum şimdi.Doğuma geldiğimde ya annem bizim evde benimle beraber ya da ben annemlerde kalıcam.eşim yanımda olamayacaktır büyük ihtimal.Taş çatlasa bir hafta yanımda olur.Onun sonrasında nerde kalmalıyım ona karar veremedim.Annem bende kalır ama bu sefer babamla kardeşim ortada kalcak. Sanırım annemlere yakın bir hastane baksam daha iyi olur.Son ay kontrollerine giderken benim evn yakınındaki zorlar beni :31::31::31: Evimizi bozmıcaz bilimcim çünkü seneye eş durumundan tayin isteme hakkımız var.Ben sigortamı yatırmaya devam edicem İstanbulda.O belli olsun duruma göre taşırız diye düşünüyoruz :34::34::34:
anladım canım hayırlısı olsun ama dediğim gibi gece diyelimki sancın tuttu annenle gidemezsin hastaneye yanınızda bir erkek olması açısından baban veya kardeşin annenlerde kalman daha uygun gibi

hacılar bana biri yatak markası söylicekti sankiii hani isim şapmiyim didimm:24:
gunaydın lepican

günaydın kuzucuklarım bugün okula biraz geç gidicem çok mutluyum iki gündür çok yoruldum.ev zifiri karanlık dışarda şiddetli yağmur var.

:54::54:

haklısın canım....baba evindeyken bende zorlanıyodum işe gelirken,yagmur çamur.... ama şimdi evime 5 dk yürüyerek...eşim bırakıyo zaten ondan böyle rahat konuştum sanırım :34:

yıka da gel bi öpem seni,üzledimmm:54::9:
yıkadım geldim :D öpücüğe hazırım :D
Bilimcim güle güle giysin kızçen :16::16::16: Mor etek harika... Bu aralar ben bebeğim için hiç bir şey yapmıyorum :14::14::14:
noldu benim bebişe ördüğün battaniye :D
Hemogram değeri lepi.Yanlış hatırlamıyorsam testte hbg olarak gözüküyor :34::34::34:

Tüüüü pasaklı.Elini yüzünü yıkamadan pc başına mı çöktün
Just_Cuz_15.gif
Just_Cuz_15.gif
Just_Cuz_15.gif
ahahah pc hemen yatağın yanındaydı .ilk işim hamilelik takvimine bakmak oluyor :D

Son düzenleme:
:54::54:

haklısın canım....baba evindeyken bende zorlanıyodum işe gelirken,yagmur çamur.... ama şimdi evime 5 dk yürüyerek...eşim bırakıyo zaten ondan böyle rahat konuştum sanırım :34:

öle deme serpilim ya.eskiden bende sevmezdim....ama simdi üstümüze bi şey alıp uzansak tv karsısında...sıcak bi içecek bi de...ya da uyusak btün gün fena mı :1::1:

bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz minnoşunla ilgili....5 gün sonra bende görcem kuzumuuuu:16:

günaydın baharcan.nasılsınnnn görüşmeyeli balım?:16:

yıka da gel bi öpem seni,üzledimmm:54::9:

günaydın lepim...11 sınırmış....gecen ay 11 di dr ilacı değiştirirp arttırmıştı....ama 10 a düşmüş benimki ilacı da kullanmayınca...:31:

bbilimimmm günaydın...sakin sakin yap bu dediklerini,cok yorma kendini...:34:

bu arada kızının 5 yasına kadar olan kıyafetleri hazır herhalde maşallahhh:nazar::9::9:

cok güzeller..güle güle giysin inşallahhh....o eteği giyip toto sallasın bizeee:54:

tamam ben sizin yerinize uzanayım olurmu jackimm:54:ne içmek istersin onu da söyle bir yudum da senin için içerimmm:23:evett minnoşumla ilgili inşallahhh iyi haberlerle dönerim arkadaşım yaaa..çok heyecan var çokkk....senin de az kalmış....

Kızlar nasılsınız biz doktora gittik bebişi gördük . Herşey iyiymiş sonucumuzda temiz çıkmış . Artık doya doya hamilelik geçirebilirim . Rahatladım . Doktorumuz baya baktı bebişe ellerini ayaklatını gösterdi . Cinsiyetimizda kesin olarak belli oldu pipisini gördük . Çok mutluyum rahat bi nefes aldım uzun süreden sonra . Demir ilacı başladık oligofer fol diye küçük şişelerde tek içimlik . Herşey iyi işte sizler nasılsınız iyimi bebişler . Bizimki ultrasonda hiç durmuyodu doktor durmuyo bu dedi:))

kızlar bir grip olucam gbi.grip olsam gene geçer geçen sene boğazım şiti yerleri tırmaladım 2 ay süründüm o kadar ilaç aldığım halde:( inşalh bu sene öle olmam

Back
X