• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Eklentiler

• 1000024644.webp
    1000024644.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 105
bence bekle tekrae ver tarihinde dualarım seninle
Çok teşekkür ederim benim de dualarım seninle İnşallah sağlıklı sürecin olur. 3 yıldır evliyim ilk denememiz ama o Beta testini sürekli negatif görmekten... Gerçekten bugün tekrar aynı şekilde olumsuz değer gördüğüm için böyle icmden bir şeyler aktı böyle dedim ilaçlarıma devam edeyim iki gün sonra testi tekrarlayayım en azından üzüleceksem de o zaman üzülmeye başlarım sürecimi etkilemesin🙏🥹🥹🥹

Bence bu negatif değil 5 çıkmış oladabilir olmayada bilir çok çok erken yapmışsınız testi benim 5 gün embriyosu olacak ben 10 gün beklemeyi düşünüyorum sizinki de 7 günlük embriyo gibi düşünün

Kızlar bakarmısınız artmış mı Üsteki iki gün önce alttaki bu gün yaptım bugün t+9 oluyor . Artması daha belirgin olması gerekmiyor mu ? İki gün önceki daha belirgin

Eklentiler

• 863.webp
    863.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar ben biraz rahatsızım sürekli öksürüyorum böyle kriz şeklinde, dün transfer oldum daha, bir şey olmaz değil mi yaa 😔
Ben transfer günü grip oldum transferden sonra ve hapşırma öksürme kesilmedi en önemli olan ilk 3 gün boyunca devam etti çok korkmuştum ama pozitifi gördüm inşallah bişey olmayacak ve bebek sizinle olacak. Tutunacak olan tutunuyor endişelenmeyin

Ben transfer günü grip oldum transferden sonra ve hapşırma öksürme kesilmedi en önemli olan ilk 3 gün boyunca devam etti çok korkmuştum ama pozitifi gördüm inşallah bişey olmayacak ve bebek sizinle olacak. Tutunacak olan tutunuyor endişelenmeyin
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X