- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
sadece 5 saat mi uyuyorsunngunaydın mı demeliylm bu saatte sanırım ewetuykusuzluk ceken varmıbenım gbi gece 12de yatıyorum 5dedım mi uyanıyorum ve gun ıcındede uyuyamıyorum cin gbi geziyorum gece 12de ancak uykum gelio 5saat toplasanız ancak uyuyorum yani yardım edın caresı varmı??
haberlerini bekliyoruz juzummmyuppi soğuk istanbuldan günaydınn
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim
görüşmek üzere kızlar
çok geçmişler olsunnnngünaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canımburasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmm
burnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladıı
görüşürüzzz...
sipidi sormayı unuttum tatlım.senin bebişko nasıldı.hafta sonuydu sizin görüş.boyu posu ne alemde prensesinGünaydın soğuk havalar ve bizden
kışlıkları çıkarma vakti çoktan gelmiş haberimiz yok
normal bildiğimiz yataktan canım![]()
selam söyle sıpaya![]()
güzelce büyüsün içerde![]()
günaydınn kuzuu.adana da soğudumuGünaydın kızlarrnasılsınız?
lepican hayırlı haberlerle gel inşallah....
bu arada yatağa baktım dediğim gibi aldığımız mağazanın üretimiymiş.yani yataş istikbal isbir falan diyemiyrum o yzden![]()
günaydınn tatlımmm.neden üzdü müdür seniGünaydınnnnn.
Nasılsınız kızlar? Dün giremedim. Çok sevdiğim müdürüm canımı sıktı, bütün gün ağlayacak gibi gezdim.![]()
şafağını yirinnnGünaydın arkadaşlar...
Şafak 7![]()
Canııım çok çok geçmiş olsun. Bebişin iyi haberlerine sevindim. İnşallah babanın rahatsızlığı korkulan durumda değildir. Torununu bir kerecik değil, uzun yıllar boyunce sevip koklayabilsin....
Hadi bakalım iyi haberlerle gel
Aman canım dikkat et. Millet gripten kırılıyor vallahi. Hemen bol c vitamini takviyesi ve abartmadan ıhlamur, limon... Umarım çabuk atlatırsın
Bu arada herkese günaydın kızlar![]()
günaydınnnnnnnnn tatlımmmmmmmm