2014 Şubat Anneleri

benim kocamda tam aksi sen bi güzelleştin demiomu beni avutmak için söledini düşünüorum ama yok kaymak oldun bişi oldu sana dio :9 oğlan anasıyım bilmiom artık ondan mı ;):1:

kızlar nasılsınız gene günlerdir bişey yazamadım. bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. her şey yolunda görünüyor bebişimiz 388 gram ve 22 cm olmuş biraz tombik olucak galiba :) ancak doktor sol uterin arteride (bebeğe kan taşıyan 2 ana damardan solda olanmış) kan akışı yavaş dedi. kan sulandırması için coraspin önerdi. 1 ay sonra kontrol edilmesi uygun olur dedi. böyle bir şeyi ilk kez duydum. şu an normal haftasından ilerde çıkıyor bebeğim boy ve kilo olarak ama bu arterdeki sorun devam ederse bebek düşük ağırlıklı olabilirmiş. gerçi coraspinle düzeliyormuş ama bilemedim. gerçi bunu sorundan bile saymıyorum doktor her şey normal görünüyor çok mutlu bir bebek dedi, bebişim gülümsedi bize kuzum :) burası çok iyi ama babam çok rahatsız kızlar babama dua edin ne olur. bağırsakta ceviz büyüklüğünde tümör çıktı. mide kanserinden dolayı midesi alınmıştı bu seferde ince bağırsağa sıçramış lanet olasıca hastalık. yarın sabah ameliyata alıcaklar ama diğer organlara sıçrama yaptı mı yapmadı mı tümörü alıp kapatıcaklar mı yoksa ileri safhadaysa sadece açıp kapatacaklar mı belli değil. aylardır torununu bir kere olsun görebilmesi için dua ediyorum :(

Canım rabbim sifa versin cok uzuldum

tombikkuş Allah babana sağlık ve şifa versin güzelim inşallah sıçramamıştırr...
spsem oğlan anası seniii son durumun nasıl? sancıların devam mı? bir de biri boyatmış bugün saçlarını hatta röfle yaptırmış çünkü dokturu izin vermiş.

tombikkuş Allah babana sağlık ve şifa versin güzelim inşallah sıçramamıştırr...
spsem oğlan anası seniii son durumun nasıl? sancıların devam mı? bir de biri boyatmış bugün saçlarını hatta röfle yaptırmış çünkü dokturu izin vermiş.

Agrilarim devam sysem:) oglum Nazlı kurbsn olsun annesi sen Napiyosun ayyy boystadim var ama hiç cesaretim yok:(

Yorgun ve ağrılı spse geldi.sacini boyatan boyatacak var mi ne soyledi doktorunuz neyle boyayacaksiniz

canım dikkat et kendine,Allah yardımcın olsun..ben bugün boyattım hemde 3 işlem oldu..açma,boya,röfle..ilk gebeliğimdede yaptırmıştım..önemli olan ilk 4 ay yaptırmamak çünkü bebeğin organları oluşuyor..sonrasına doktorlar izin veriyor,bir sakıncası yok..

Kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı nasıl bi site ürünleri nasıl biliyomusunuz bi ana kucağı beğendim alacağım ama siteye güvenemiyorum acil cevap bilen varsa lütfen

Ya kızlar bi şey daha diycem ben gene burda ya da facede ayşe mira ismini duymuştum yaklaşık 10 gün önce falan eşim de med cezir dizisini çok sevdi orda da kızın adı mira baya beğendi bu ismi bu arada annelerimizin ismi de ayşe eşim de diyo ki ben anne için değil sen internetten söyledin ben baya beğendim diyo bayadır ayşe mira'mız diye seviyo kızımızı ben de iki isim söylenmez diyorum bizim ve sizin orda ayşe derler tek diyorum o da biz 2sini de kullanırız diyo 2 -3 gündür ben de baya alıştım bu isme sizce nasıl ayşe mira kullanılır mı ikisi de biri sesli bitip biri sessiz başladığı için ağıza zor gelmio aslındaa abowwww çok uzattım kusura bakmayın öpüommmmm sizi ve bebişleriiiiii:35::35::35:

bence isim çok güzel içinize de sinmişse sorun yok :34: biz de eşimle ilk tanıştığımızdan beri kızımız olursa miray koyucaz diyoduk kız olursa miray olucak ismi meleğimin :16:

Kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı nasıl bi site ürünleri nasıl biliyomusunuz bi ana kucağı beğendim alacağım ama siteye güvenemiyorum acil cevap bilen varsa lütfen
hiç alışveriş yapmadım kuzum
Kizima sepet besik alicaamm...peki icindeki yatak nasil oluyor.yada sunger falan mi? Bilen varmi

kuzum ,ne kadar yatabilecek o beşikte bebişkon

canım dikkat et kendine,Allah yardımcın olsun..ben bugün boyattım hemde 3 işlem oldu..açma,boya,röfle..ilk gebeliğimdede yaptırmıştım..önemli olan ilk 4 ay yaptırmamak çünkü bebeğin organları oluşuyor..sonrasına doktorlar izin veriyor,bir sakıncası yok..

Ciddimi:) sok oldum;) hayirli olsun canim

Oğluşun adı kesinleşti kızlarr:52:
Kerem Taha istiyordum zaten allah da gönlüme göre verdi.
Beğendiğimiz isimleri kura çektik ve bu isim çıktıı
çok mutluyummmmm:3:
Biz Taha diye severiz arada da kerem derim:1:
İki ismin anlamı da şahane bence içime çok sindi :emir_bebek::49:

gunaydın mı demeliylm bu saatte sanırım ewet:( uykusuzluk ceken varmıbenım gbi gece 12de yatıyorum 5dedım mi uyanıyorum ve gun ıcındede uyuyamıyorum cin gbi geziyorum gece 12de ancak uykum gelio 5saat toplasanız ancak uyuyorum yani yardım edın caresı varmı??

yuppi soğuk istanbuldan günaydınn:8:
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim:nazar:
görüşmek üzere kızlar

kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim:nazar:
görüşmek üzere kızlar

günaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canım:54:burasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmm:43:burnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladıı:27:görüşürüzzz...

görüşmek üzere kızlar

amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bizim daha bir hafta var gitmemize ama ben çok meraklardayım....

kızlar birde bizim oğlanlar kıza mı dönüyo ne kız sayısı çoğalıyor git gide.. erkekler azalıyoo... ben böyle bir şey olacağını tahmin ediyordum o yüzden 13 de doktor erkek dedi ama kimseye söylemedim 17 de de erkek diyince dedim artık değişmez herhalde ama bellide olmaz hayırlısı olsun çok alıştık erkeğe ama sağlıklı olsun yeter

Günaydın soğuk havalar ve bizden
kışlıkları çıkarma vakti çoktan gelmiş haberimiz yok

Kizima sepet besik alicaamm...peki icindeki yatak nasil oluyor.yada sunger falan mi? Bilen varmi

normal bildiğimiz yataktan canım :34:

görüşmek üzere kızlar

selam söyle sıpaya :1:
güzelce büyüsün içerde :34:

Günaydın kızlarr:3::3:nasılsınız?:16:

görüşmek üzere kızlar

lepican hayırlı haberlerle gel inşallah....:16:

bu arada yatağa baktım dediğim gibi aldığımız mağazanın üretimiymiş.yani yataş istikbal isbir falan diyemiyrum o yzden :34:

Back
X