Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada şimdi hesapladım kart extresinden geçen ay bebeğe 220 tl harcamışım toplamda çokmuki acaba frenlesemmi :26::26::26:
karşılıklı oynucaz unutma![]()
üstüne yatmışsındır belki canım
ne aldın ki sadece giysimi?
giysi ise bence frenle kendini:)
sanada afiyet olsun şimdiden...ben çıkamam büyük ihtimal..evde içeriz..tabi ki eşim unutup gelmezseburası da çok soğuk ve ben grip gibiyim...montlarımın önü kapanmıyor...zaten ne olduysa ondan oldu....ayrıntılı için giderken ceket giymiştim önü açık kaldı onunda...akşam döndük eve...ben bittim...
kızlar
hani demiştim ya takvim 100 ün altına düşerse göbek atıcam diye
az kaldı ha ona
26. haftada atacam göbeleri abeeeeeeee![]()
ivit canım sadece giysi tuttu bu kadar
zaten bizim başka pek bir ihtiyacımız yok battaniye yatak v.s gibi o yüzden hep giysi alıyorum ben
en büyük sıkıntı kıyafetler zaten
bende kışlıkları çıkarmadım diye korkuyorum hasta olurum falan diye![]()
daha alcağın varmıki??
annem 3 parça şeyimi görüp yeter diyo
anamı sana gönderiyim mi dur desin sana daD
azaldı diye göbek atacak hatun...beni de doğum stresi sarmaya başladı...rüyalarıma giriyor doğum yaptığım...korkuyorummmmm![]()
annene selamlar şekerim
aslında hem var hem yok
şöyleki
0-3 ay alcağım kalmadı
3-6 ay yine alacağım kalmadı
6-9 ay alcağım kalmadı belki 2 tişört alabilirim sadece
9-12 ay alacakalrım var biraz henüz sadece 2 takımımız var bu grupda 1 etek ve birde uzun kollu sweetimiz var
12-18 ay içinde aynı şey geçerli üsteki denden durumundayız
18 ay içinse yani ikinci yazımız içinse 5-6 parça kıyafet aldım yine
18 aydan sonrası içinse bişiler almayı planlamıyorum
ha bunların yanında hiç çorap almadığımı fark ettim vede hiç ayakkabı tarzı bişide almamışım
korkma bacım niye korkuyoun kimin karnında kalmışki seninkinde kalsın yolunu bulur çıkar o![]()
ya tabiki kalmamış ama bir endişe bir sıkıntı böyle tarif edemediğim bir duygu var içimde...canım çok tatlıdır bir de söylemesi ayıpadet sancısına dayanamayan ben nasıl doğuracağım
![]()
böyle dersen doğramassın zaten
ben yaparım diceksin binyıllardır kadınlar nasıl doğurmuşsa bende doğrurum diceksin
atla deve değilya diyeceksin
dünyanın sonu değilya diyeceksin
ama korkuyorum dersen olmazzzzzzzzzzzz![]()
tamam çatır çatır doğuracağımmmm brdahada korkuyorum ediyorum yokkkk![]()
ha şöyle korkuyorum deme kendine en büyük desteği sen ver tatlım
birisi seni korkutmaya çalıştığında bile ona güçlü olduğunu göster korkutmalarına izin verme hatta lafı ağızlarına tıkaaa
aman ne var anacım doğrurum dünyanın sonu değil ya de![]()
tamam birşekilde doğacak tabi....kendimi motive edeceğim...zaman oakadr çabuk geçiyorki anlamıyorum...bir bakıcaz doğurmuş olacağız değilmi![]()
evet hatta bir bakacaksın ki okula gidiyor olacak yawrunben şimdilik o aşamaya kadar gelebildim
annene sorarsan bir bakacaksınki askere gitmiş bir bakacaksınki evlenmiş hatta çocuğu olmuş şeklinde uzarrrrrrrr gider bu listeeeeeeeeeeee![]()