Maşallah demek olunca oluyor iştecanım yazdıklarına katılıyorum fakat o bol yürüyen bol merdiven çıkan kişilerin daha kolay doğurduğu durumu bana doğru glemiyor inan oğlumda ne yürüdüm ne merdiven çıktım doğru dürüst oldukçada ağır bir gebeydim ama yinede doğumum çok zor olmadı 5 saatte kendi sancımla 10 cm açıldım

yok cnm ya kapıyı kitlesem ağlar mağlar sanki bilemedim, ya da bi denesek miçocuğum şöyle 3*4 yaşına gelince ya kapıyı kitler yaparım yada yapamam herhalde ya şimdi gelir ya görürse korkusu ile![]()

owwwwwwwww basıldınız demek
hemde gecenin bir yarısımı uyandı kızın wuhuuuuuuuuuu
benim oğlum hiç uyanmaz allahtan geceleri çok derin uyur
zaten uyansada ordan seslenir anne diye
basılmak kötü bir duygudur eminim
hele canım ikinci doğduktan sonra fırsat olmucak o ayrı ama birde bunları 14-15 yaşlarına geldiklerinde düşün şimdi yine ne zaman uyuyup ne zaman uyandıklarını biliyoruz ozaman gençler ya oturacaklar gecenin körüne kadar onların uyumasınımı beklemek gerekecek acaba bazen bunları düşünüyorum ben :26:çocukları büyüdükçe o işi yapmak zorlaşcak o kesin
aslında söylemesi ayıp gece yarısı diil, biraz sabaha karşıdydı. benim kızda güzel uyuyor gece, misler gibi ama bazen nası oluyorsa odasında yatarken elini sağa sola atıyo beni göremeiyor mı diye nedir, çıkıp gelio mahmur mahmur. Yatağında yatması en iyisi, ama o sıcacık bıdıkla yatmaya da ayrı bayılıyorum

çok detayını bilmiyorum 2 yılda olabilir kısacası yapabilirsin dedikten sonra oluyor.
verdiğim linkteki yazıları okudum hatta bunların desteklediği hipnozla doğum kitabını okuyorum şimdiden faydasını da gördüm.
normal doğum istiyorum inşallah nasip olur
yürümek ve nefes egzersizlerine elimden geldiği kadar devam ediyorum.
Vav çok donanımlı gördüm seni tebriks

Ya asıl zaman olacak hamilelik yogasına gitsek valla ooooh...Ya da yine internetten nasiplenicez

Yaa aklıma Ebru Şallı geldi, koca karnıyla ne eğilip bükülüyordu di mi