• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Böyle düşük çıkıp yükselen var mı aklımda deli SORULAR benimki çift embriyo da bu kadar düşükkası en çok tedirgin ediyor

Kızlar 6+2 deyim çok mide bulantım var. Bugün hiç bir şey yiyemedim. Önceki iki hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı. Aynı durumda olanlar var mı? Bir öneriniz var mı ne yiyeceğiz nasıl geçecek 🤔
Ben 5+3 deyim bulantım 2 gündür başladı çok kötü bir şeymiş soda içiyorum birde yoğurt ve çubuk kraker iyi geliyor aç kalmamaya çalışıyorum ve hafif besleniyorum

Böyle düşük çıkıp yükselen var mı aklımda deli SORULAR benimki çift embriyo da bu kadar düşükkası en çok tedirgin ediyor
2 gün sonra tekrar verin belki biri tutunmuştur veya yavaş yükseliyordur 2 gün sonra net belli olur Rabbim gönlünüze göre versin

Benim de 3. gün embriyosu bugün transferin 8 günü test yaptım böyle çıktı yarın kan vermeli miyim veya test yapmalı mıyım tekrar
Benim normalde kan verdiğim de t+9 du ama doktorum senin ki 3. Gün transferi 7 . Gün bugün dedi bence biraz daha bekleyin derim

Eklentiler

• IMG_3418.webp
    IMG_3418.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 32
Benim normalde kan verdiğim de t+9 du ama doktorum senin ki 3. Gün transferi 7 . Gün bugün dedi bence biraz daha bekleyin derim
Yarın kan tahlili vereyim diyorum hayır ben 22 aralık pazartesi günü transfer oldum bugün 8. gün olmuyor mu ? 3 gün embriyosu olunca iki gün eksik mi sayılıyor ya da anlamadım

Back
X