- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.981
Sonuç olanın altındaki doğru.Referans değerini mi beklemem lazım yoksa sonuç olanın altındaki doğru mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç olanın altındaki doğru.Referans değerini mi beklemem lazım yoksa sonuç olanın altındaki doğru mu
Bu test bozuk olabilir mi? Çünkü c çizgisinin sağında bir çizgi daha çıkmış gibi
Kaçıncı gününüz ben 22 Aralık ta oldum dün 10.7 ile öğrendimÇok düşük çıkmış inşallah yükselir
Transfer gününü sayarsak 10 günümKaçıncı gününüz ben 22 Aralık ta oldum dün 10.7 ile öğrendim
Doktorunuz ne söyledi sonucunuza ben daha onlara bir şey söylemedim de yarın haber vereceğimKaçıncı gününüz ben 22 Aralık ta oldum dün 10.7 ile öğrendim
Ben 5+3 deyim bulantım 2 gündür başladı çok kötü bir şeymiş soda içiyorum birde yoğurt ve çubuk kraker iyi geliyor aç kalmamaya çalışıyorum ve hafif besleniyorumKızlar 6+2 deyim çok mide bulantım var. Bugün hiç bir şey yiyemedim. Önceki iki hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı. Aynı durumda olanlar var mı? Bir öneriniz var mı ne yiyeceğiz nasıl geçecek![]()
2 gün sonra tekrar verin belki biri tutunmuştur veya yavaş yükseliyordur 2 gün sonra net belli olur Rabbim gönlünüze göre versinBöyle düşük çıkıp yükselen var mı aklımda deli SORULAR benimki çift embriyo da bu kadar düşükkası en çok tedirgin ediyor
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yatınız testi
Benim normalde kan verdiğim de t+9 du ama doktorum senin ki 3. Gün transferi 7 . Gün bugün dedi bence biraz daha bekleyin derimBenim de 3. gün embriyosu bugün transferin 8 günü test yaptım böyle çıktı yarın kan vermeli miyim veya test yapmalı mıyım tekrar
5 gün testi 2 embriyo transfer Etiler bugün 9 günümKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yatınız testi
Nasıl bir çizgiBu test bozuk olabilir mi? Çünkü c çizgisinin sağında bir çizgi daha çıkmış gibi
Sagol canım doktora soyledım oda öyle söyledi2 gün sonra tekrar verin belki biri tutunmuştur veya yavaş yükseliyordur 2 gün sonra net belli olur Rabbim gönlünüze göre versin
Benim de 23ü saat 17:00 de yapıldı test tatihi olarak 5 ocak dedilerEvet 23’ünde saat 17.00’de :) 1 ocak test tarihim, sizin?
Sagol canım doktora soyledım oda öyle söyledi2 gün sonra tekrar verin belki biri tutunmuştur veya yavaş yükseliyordur 2 gün sonra net belli olur Rabbim gönlünüze göre versin
Sonucun pozitif canım hayırlı olsun :)) referans degeri hangi arakıklarda olması gerektigine dair yazıyorReferans değerini mi beklemem lazım yoksa sonuç olanın altındaki doğru mu
İnşallah canım iki gün sonra test yapacam o zaman tam beli olurSonucun pozitif canım hayırlı olsun :)) referans degeri hangi arakıklarda olması gerektigine dair yazıyor
Atmamıştım,gölge sanırım,hiç bir çizgi yokBu test bozuk olabilir mi? Çünkü c çizgisinin sağında bir çizgi daha çıkmış gibi
Yarın kan tahlili vereyim diyorum hayır ben 22 aralık pazartesi günü transfer oldum bugün 8. gün olmuyor mu ? 3 gün embriyosu olunca iki gün eksik mi sayılıyor ya da anlamadımBenim normalde kan verdiğim de t+9 du ama doktorum senin ki 3. Gün transferi 7 . Gün bugün dedi bence biraz daha bekleyin derim