2014 Şubat Anneleri

bencede maşallah sana:nazar:
kızlar ya birşey soracağim de :1: benim yemketlerden sonra karnım acayip gerilriyor hatta gün içindede aynı sekilde yumusak bir karnım yok.bide korkuyorum açıkcası bir kac kere gün içinde sanki bebek biyere toplanıyor gibi oluyor buda sancı belirtisimiş ama başka bir sikayetim yok şükür.bazı yerlerde okudum 4.aydan sonra yalancı sancılar olabilirmi.yaşayan var mı aranızda?

canım bendede bazen gerginlik oluyor ama çok sık değil
bu senin sorunu doktoruna danıştınmı o ne dedi ?

canım bendede bazen gerginlik oluyor ama çok sık değil
bu senin sorunu doktoruna danıştınmı o ne dedi ?

ayrntılı ultrason 21 ekimde inşallah ozamana bekliyorum.en son gittiğiğmdede herseyleri sordum plesanta yeri suyu falan herşey normal merak etme demişti.bide benim çatı kemiği dehset acı veriyordu onada normal dedi.Dua edip bekliyorum işte.merak ettim.Ben 52 kiloydum hamilelikten önce simdi 56 falan oldum görseniz top yutmus gibiyim ne kalça ne bişi var dümdüz.bebek hareketlerini de cok erken hissettim şaştılar zaten.zayıf oldugumdan galiba.şimdi karnımda öyle sanki sığmıyor bebeiş gibi:1:

nerde o düşünce öküz herif valla trazbonlulardan bu adam yüzünden nefret ettim artık oysa çok severim ama soğuttu aklıma ilk bu adam geliyor

memleketine gidiyor sonra bayram sonra ben izne çıkıyorum :28::28: ekim sonunda görüşücez

havuç yedim mi benim karnım ağrımaz ki :53:
ama kahve için bişey okudum plesantadan bebeğe geçen tek içecek oymuş bende artık içmiyorum :50: yoksa hastasıyız dedeeeee:34:

Demek eşinden dolayı uyanıyormuşsun :34:

gerekli bir konuşma olsa böyle sinirlenmezdim
arkadaşın teki iş attı bende sıraya aldım ona da mail attım 2 işten sonra bakıcam diye :1:
bu dallama arkadaşta geldi yok o işi araya alacakmışız falan filan işte
şimd araya al der yarın gelir başka bir iş için o işi niye aldın diğeri daha acil der :54::54:

ay benimde baba tarafım trabzonlu değil karadenizli amaa :26: olsun sen memlekete bağlama cnm :49: o adamın kendi öküzlüğüdür, trabzonlu olmayan ne öküzler biliyorum ben de yazamıorm..tırsıorm okunur die, sözde istanbul beyefendisi olup da yine öküz yine kaba olanlar vaar..
ayrıcana haklısın sinirlenmekte bende bi sürü şeye kıl oluyorum zaten işte saysam bitmez..

Benim pek bişey yaptığım yok :9::9::9: Eve gidiyorum yemek hazır yiyorum kalkıyorum yatıyorum anne yanında olmak böyle bir şey :9::9::9:

evet ağrı sızı çok tedirgin ediyorr:26:
bak ben buldum birtanee çokkk tatlııEki Görüntüle 826819 :nazar::nazar::nazar:
oy maşallah çok tatlı çok güzel, eğer bi şekilde sana benzeyen tarafları varsa koy bunu mutlaka ekrana :)

ben geldımmmmmm:) bırsey danısıcam sızlere benım yas gunum yaklasıyor.normalde hıc hoslanmam ama esım bana ne alacagını bulamamıs malum sıstım falan bırde son dogumgunumde bıraz begenmemıstım galıba:) adamın ıcıne oturmus sen sec hedıyenı ne ıstersen alıcam dedı lımıt yokmus ama ne kadar yok desede tabıkı cok ucamam yanı:) normalde bole bısıye gcık olurum ama bunu dıle getırırsem sanırım kavga edıcez.aklıma hıcbısı gelmıyor ne ıstesem varmı fıkır verebılecek olan

hediye konusunda ben en başta eşime demiştim kendin al diye sonra baktım arada kel alaka şeyler çıktı, sonra dönem dönem ben kendim ona sufleler yaptım :) sonra baktım kendisi çok güzel şeyler alır oldu sağolsun :54: ama ben de laurana gibi sana takı önereceğim, mücevherat :27: kolyeni çeşitlendir cnm her gün aynı kolye takma :46:
ya da şöyle bi şey yap, bire bir gösterme ona de ki işte nazar boncuklu bileklik, yok efendm şöle şöle kolyeler var çok güzel de :33: sen kendin git bak internetten şimdiden beğen sonra da ona tarif et o da onu ya da benzerini alsın.
sinir yapma herşeye bak ne güzel sana ne alsam diye düşünüor.
bana da eşime hediye almak çok zor gelir..erkeklere hep az geliyor seçenekler.
bu arada nice mutlu yaşlara şimdidennn :34:

kızlar az önce baktımda doğum iznime 90 gün kadar kalmış geçer demi ya :26::26::26:

spse doğum günün şimdiden kutlu olsun canım:16:

oy çetele tututyo...bende hafta sayıyorum halen gün oldu mu moral bozabilior ..dur bende sayııyım :p hmm ben saydım ama baya yuvarlaya yuvarlayaaaa mesela işte bu haftayı saymadan, pzt. günkü yarım günümü saymadan etmeden 50 iş günü kaldı..sende iş günü say şeker

spse sen kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsun iznine ?
birde senin bebike kim bakacak doğumdna sonra ?

canım eger gıdebılırse gıttıgı kadar gıtsın dıyorum ılk donemı kapatayım ama esım dıyorkı hıc dayanabılecegımı sanmıyormus.yanı enerjı olarak ıdare ederım ama ıns bebekle ılgılı sıkıntı olmaz ıse.bebege canım yasına kadar ben bakmak ıstıyorum ucretsız ızın alıp.ama su da var kayınvalıdem baktırmamdan korkuyor gbı geldı bana bak dersem dıe.ama onun dısında gelıp postu yanıma serme nıyetlerıde var yanı ıs yaptırmadan ban gelınlık yaptırma nıyetlerı:) kısı yanında gecırıcez dıye gcık etmıslerdı benı sımdı seslerı kesıldı cunku hıc ıs yapamıyorum gelırlerse kendılerı ıs yapmak zorunda kalcaklar malum:) ama ben ucretsız ızın alırımda gelıp yanımda kalacaklarsa gcık olurum cunku bız cok resmıyız cok adetler hakım.yanlarında hıc ama hıc rahat degılım ve sevmıyorumda.cok mantıklı bır karar almam lazım napcam bılmıyorum.bana kalsa yasına kadar bakarım sonrada bakıcıya verırım dıodum ama:)

kızlar az önce baktımda doğum iznime 90 gün kadar kalmış geçer demi ya :26::26::26:

spse doğum günün şimdiden kutlu olsun canım:16:

Doğum iznini nasıl hesaplıyorsun bilim... SAT a göremi yoksa bebeğin gelişimine göremi :26::26::26:

ay benimde baba tarafım trabzonlu değil karadenizli amaa :26: olsun sen memlekete bağlama cnm :49: o adamın kendi öküzlüğüdür, trabzonlu olmayan ne öküzler biliyorum ben de yazamıorm..tırsıorm okunur die, sözde istanbul beyefendisi olup da yine öküz yine kaba olanlar vaar..
ayrıcana haklısın sinirlenmekte bende bi sürü şeye kıl oluyorum zaten işte saysam bitmez..

oy maşallah çok tatlı çok güzel, eğer bi şekilde sana benzeyen tarafları varsa koy bunu mutlaka ekrana :)

hediye konusunda ben en başta eşime demiştim kendin al diye sonra baktım arada kel alaka şeyler çıktı, sonra dönem dönem ben kendim ona sufleler yaptım :) sonra baktım kendisi çok güzel şeyler alır oldu sağolsun :54: ama ben de laurana gibi sana takı önereceğim, mücevherat :27: kolyeni çeşitlendir cnm her gün aynı kolye takma :46:
ya da şöyle bi şey yap, bire bir gösterme ona de ki işte nazar boncuklu bileklik, yok efendm şöle şöle kolyeler var çok güzel de :33: sen kendin git bak internetten şimdiden beğen sonra da ona tarif et o da onu ya da benzerini alsın.

oy çetele tututyo...bende hafta sayıyorum halen gün oldu mu moral bozabilior ..dur bende sayııyım :p hmm ben saydım ama baya yuvarlaya yuvarlayaaaa mesela işte bu haftayı saymadan, pzt. günkü yarım günümü saymadan etmeden 50 iş günü kaldı..sende iş günü say şeker

kız sagol kuuzcum valla sevıyorum sızı.netten nerelre bakayım altınbastan baska marka gelmıo sımdı aklıma

evett masaüstü resmi yaptımm giittiii:54::54:gözlerine bayıldımmm iri iri....

canım eger gıdebılırse gıttıgı kadar gıtsın dıyorum ılk donemı kapatayım ama esım dıyorkı hıc dayanabılecegımı sanmıyormus.yanı enerjı olarak ıdare ederım ama ıns bebekle ılgılı sıkıntı olmaz ıse.bebege canım yasına kadar ben bakmak ıstıyorum ucretsız ızın alıp.ama su da var kayınvalıdem baktırmamdan korkuyor gbı geldı bana bak dersem dıe.ama onun dısında gelıp postu yanıma serme nıyetlerıde var yanı ıs yaptırmadan ban gelınlık yaptırma nıyetlerı:) kısı yanında gecırıcez dıye gcık etmıslerdı benı sımdı seslerı kesıldı cunku hıc ıs yapamıyorum gelırlerse kendılerı ıs yapmak zorunda kalcaklar malum:) ama ben ucretsız ızın alırımda gelıp yanımda kalacaklarsa gcık olurum cunku bız cok resmıyız cok adetler hakım.yanlarında hıc ama hıc rahat degılım ve sevmıyorumda.cok mantıklı bır karar almam lazım napcam bılmıyorum.bana kalsa yasına kadar bakarım sonrada bakıcıya verırım dıodum ama:)
anladım canım hakkına hayırlısı olsun artık zaten ikinci dönemi evde bitirirsin büyük ihtimal eylüldede bebek 9 aylık olur baya büyümüş olur zaten

Doğum iznini nasıl hesaplıyorsun bilim... SAT a göremi yoksa bebeğin gelişimine göremi :26::26::26:
canım benim 120 günüm kalmışya 30 gün öncesinden başlasam diye düşündüm izne o şekilde hesapladım normalde 37. haftada ayrılmam gerek buda 14 ocağa falan denk geliyor ama ben 36 da ayrılmayı planlıyorum buda ocağın ilk haftası falan eder inş. öyle işte

ay tutarım tutmammı şuan evde olup kanepeye uzanmak için neler vermezdim

$kıvanç-tatlıtuğ-u-böyle-gördünüz-mü.webp$kıvanç-tatlıtuğ-un-bebeklik-hali-408x550.webp

hadi bakalım ilk eklemeleri yaptım bakalım olacak mı
işte kıvanç'cıgımın bebeklii :41: :32:

anladım canım hakkına hayırlısı olsun artık zaten ikinci dönemi evde bitirirsin büyük ihtimal eylüldede bebek 9 aylık olur baya büyümüş olur zaten

canım benim 120 günüm kalmışya 30 gün öncesinden başlasam diye düşündüm izne o şekilde hesapladım normalde 37. haftada ayrılmam gerek buda 14 ocağa falan denk geliyor ama ben 36 da ayrılmayı planlıyorum buda ocağın ilk haftası falan eder inş. öyle işte

ay tutarım tutmammı şuan evde olup kanepeye uzanmak için neler vermezdim

ayyyyyyyy evet ya:) hayırlııs olsun ama ole gelmeye kalkarlarsa bende dıycem o zaman bene calısayım cocuga sen bakarsın.cunku bakmak ıstemıyor gbıme gelıyor.ay gelmesınlaer ya ben cocuguma bakmayada bakıcıyada razıyım evımde yabancı kımselerı ıstemıyorum:)

herkese iyi günler arkadaşlar...
isim konusunu ne yaptınız halledebildiniz mi?
Kızım olacak inşallah ama bir isim bulamadım hala kızıma:(((

herkese iyi günler arkadaşlar...
isim konusunu ne yaptınız halledebildiniz mi?
Kızım olacak inşallah ama bir isim bulamadım hala kızıma:(((

bizimde ismimiz belli değil benimde kızım olacak ve sanırım bizim ismimiz son haftalarda belli olacak babamız koyacak çünkü oda çok sakindir son anda karar verir herşeye :1:

Back
X