merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin
canım geçmiş olsun sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama umarım geçici bir durumdur, bazı bebeklerde hatta bebeklerin bir kısmında diyeyim üfürüm oluyor ve üfürümle doğuyorlar bu üfürüm 1 yaşına kadar kendiliğindne kapanıyor eğer seninkide böyle bişise endişe etme
allah şifalığını versin canım
ben böyle bişi duymamak için sırf detaylı usgye girmek istemedim çünkü bir arkadaşımın bebeğide doğduğunda üfürümü vardı ama hiç bir sorunu olmadı ve 1 yaşına girmeden kendiliğinden kapandı onun zamanında detaylu usgye girdiğini düşünüyorum mesela bebek doğduğunda yaşadıklarını taaa gebeliğinde yaşayacaktı
neyseki hepsi geçti gitti umarım sizin sorununuzda geçer canım üzme kendini bayramı kendine zehir etme