2014 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin

canım geçmiş olsun sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama umarım geçici bir durumdur, bazı bebeklerde hatta bebeklerin bir kısmında diyeyim üfürüm oluyor ve üfürümle doğuyorlar bu üfürüm 1 yaşına kadar kendiliğindne kapanıyor eğer seninkide böyle bişise endişe etme
allah şifalığını versin canım
ben böyle bişi duymamak için sırf detaylı usgye girmek istemedim çünkü bir arkadaşımın bebeğide doğduğunda üfürümü vardı ama hiç bir sorunu olmadı ve 1 yaşına girmeden kendiliğinden kapandı onun zamanında detaylu usgye girdiğini düşünüyorum mesela bebek doğduğunda yaşadıklarını taaa gebeliğinde yaşayacaktı
neyseki hepsi geçti gitti umarım sizin sorununuzda geçer canım üzme kendini bayramı kendine zehir etme

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin

allah yardımcın olsun,inşallah birşey çıkmaz...bebeğini sana bağışlasın rabbim...olumsuz düşünmemeye çalış ne kadar zor olsa da....dualarım seninle...

canım geçmiş olsun sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama umarım geçici bir durumdur, bazı bebeklerde hatta bebeklerin bir kısmında diyeyim üfürüm oluyor ve üfürümle doğuyorlar bu üfürüm 1 yaşına kadar kendiliğindne kapanıyor eğer seninkide böyle bişise endişe etme
allah şifalığını versin canım
ben böyle bişi duymamak için sırf detaylı usgye girmek istemedim çünkü bir arkadaşımın bebeğide doğduğunda üfürümü vardı ama hiç bir sorunu olmadı ve 1 yaşına girmeden kendiliğinden kapandı onun zamanında detaylu usgye girdiğini düşünüyorum mesela bebek doğduğunda yaşadıklarını taaa gebeliğinde yaşayacaktı
neyseki hepsi geçti gitti umarım sizin sorununuzda geçer canım üzme kendini bayramı kendine zehir etme

Doktorumun söylediği kalp odacıklardan birinin diğerinden küçük olduğu ve bunun ciddi bir problem olduğu yönlendirdiği doktorun bu konuda uzman olduğu ve ortak karar verip net sonucu bana bildireceklerini söyledi yani şuanda nedir neye sebep olur sonuç ne olucak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktorum kalbimizde sorun olduğunu söyledi başka bir doktora yönlendirdi bu akşam 8 de randevum hamilelerin annelerin duası kabul olurmuş kelimeler boğazımda düğümleniyor kötü düşünmemeye çalışıyrm ama elde değil yani kısacası dua istiyorum yavrum için sizden teşekkür ederim Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın sağlık versin

Ah canım benim seni cok iyi anliyorum inan. Ben de giricem ayrintiliya. Daha girmedim ve icimde bi korku..
Dualarimdasin merak etme. Allah yavruna saglikli uzun ömürler verecek sen hic üzülme. Belki de kendiliginden gececek birseydir. Belki de tedavisi cok kolaydir. Sabirli ol, güclü ol lütfen üzülürüm bende..

canım dualarımız seninle bugün benim oğlum üfürümlü doğdu çok şükür ama bşey olmadı 5 yasından sonrada kapandı zaten bildiğim kadarıyla doğuma kadar yada doğum geçebiliyormuş kalp rahatsızlıkları inşalah bişeyi yoktur bebişinin

Kizlar aranizda kabizlik sorunu yasayan var mi?
Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?

kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim bişeyimiz yok çok şükür iyiyiz sadece suyum fazlaymış bebiş çok çiş yapıyor dedi doktor ama şükürki böbreklerinde bi sorun yokmuş baktı doktor benim sekerim çıkmış olabilirmiş yada sebepsizde olabilir dedi
resim yükleyemiyorum ama anlatmam lazım doktorla cok güldük oğlum hareket çekmiş yüzünün bi kısmında eli duruyordu doktor dediği şu oldu çok edepsiz oğlun var bize hareket çekiyor fotorafınıda verdi gören hemen anlıyor gülüyo :1::1::1::1::1:

Normal fakat ne yapmali? Kayisi yemek yag icmek su tuketmek vs.. Baska önerisi olan?

canım kabızlığın ne durumda hiç yapamıyorsan kayısı çözmez bende yaşadım 1 ay önce hiçbişey gidermedi doktorum duphalac şurup verdi hemen çıkarıyor tadı biraz kötü ama :25:

$1380088_645324442168728_270966198_n.webp

oğlan analarıııı pastaya bakınn :1:

Dualarım bebişin ve seninle canım , inşallah herşey çok güzel olacak lütfen olumlu düşünmeye çalış ;)

Bende kabızlık yaşıyordum canım kayısı hoşafı yaptım her sabah aç karna içtim bir bardak 1 hafta boyunca , düzene girdi.Çok rahatlattı diyebilirim yediğim işe yaramamıştı pek :)

Bugün bende detaylı ultrasona girdim çok şükür sağlıklı bebeğimiz :nazar: bi de aşı oldum o hafiften ağrımaya başladı :(

Doktorumun söylediği kalp odacıklardan birinin diğerinden küçük olduğu ve bunun ciddi bir problem olduğu yönlendirdiği doktorun bu konuda uzman olduğu ve ortak karar verip net sonucu bana bildireceklerini söyledi yani şuanda nedir neye sebep olur sonuç ne olucak bilmiyorum

Canım büyük geçmiş olsun doktor yanlış görmüştür inşallah, ben yine de umutluyum güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım...

çok keyifisizim niyeyse :14:

adam girmiş mutfağa makarna yapıyor :25::25:

tv kafamı şişirdi :ssz::ssz:

Kızlar bugün doktora gittim.Herşey normal dedi.Ayrıntılı ultrasona gerek olmadığını, kalbini filan inceleyip söyledi.Şükürler olsun.520 gr 27 cm boyu varmış:)) şimdi eşimle dolap boyuyoruz:)bebek için inşallah güzel olacak.

tatlım akşam 8 de doktora gittin mi durum nedir

canım kabızlığın ne durumda hiç yapamıyorsan kayısı çözmez bende yaşadım 1 ay önce hiçbişey gidermedi doktorum duphalac şurup verdi hemen çıkarıyor tadı biraz kötü ama :25:

Canim mesela normalde gunde iki uc kere cikardim tuvalete simdi bir gun boyunca hic cikmadigim oluyor. Cikinca da ilkin cok sert sonra normal geliyor(igrenc biliyorum ama anlatmam lazim) ben gebeligimin basinda kullandim duphalaci. Boyle serbet gibi bi surup. Artik ögürüyodum icerken evet o hemen cikariyor. Simdilik hosaf falan icerek gecmesini bekliyim artik napalim:15::3:

Canım sana da geçmiş olsun.. Bana 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 100 1 saat sonra yapılan da 191 çıktı işte. Senin kaç çıktı ki ? Ben de fazla kilo almadım diye seviniyordum ama, hevesim elimde patladı.:52: Ya ben galiba biraz geniş bir insanım, açıkcası pek de takmadım şeker yüksekliğini. Ama biraz silkelensem iyi olacak galiba.
Zaten allah korusun insülin falan sıkıntı olur benim için.Hergün karnımdan iğne yapıyorum, başka bir iğne yapmak için göbüşümde yer kalmadı ki, kalbur gibi oldum:52::52::52:

50 gr yüklemeye göre değerlerin baya yüksek canım ailede şeker hastası olan varmı?genetik oluncada etkiliyo çünkü..kiloyla yada yediğin içtiğin şeylerle alakası olmuyo çünkü normal şeker değil bu..gebelik şekeri daha farklı bir durum..benim açlık 89 1 saat 199, 2.saat 124 çıktı..1.saat yüzünden diyete başladım ve aynı zamanda kanda ölçümde yapıyorum..benim annem şeker hastası risk taşıyodum zaten ama çıkmaz diye düşünüyodum korkuyodum başıma geldi malesef..şeker önemli özellikle bebek için allah korusun kilolu doğabilir veya doğuştan şeker hastası olabilir..o yüzden bizim çok dikkat etmemiz lazım..kan pıhtılaşması için mi iğne vuruluyosun?inşallah insüline gerek kalmaz 100 gr yüklemede normal çıkar değerin..

geçmiş olsun canım inşallah bebeğinin kalbinde bişey çıkmaz canını sıkma iyi şeyler düşün..hayırlı haberlerini bekliyorum..

Günaydın koca göbekliler ne o kimsecikler yok iki gündür ya :49:

Back
X