Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hayırlı bayramlar olsun ınsallah bır sonrakı bayramımızda kucagımızda yavrularımızla sagllıkla oluruz ınsallah
ah bu erkek tarafı bazen en güzeli görüşmemek sanırım
ne güzel ailene yakınmışın
son ikisini yapıyorum bize milli tatil malum:)
tebriki evde yazaydın yahu evde de mail çalışıodur:)
zor anacım Allah kolaylık versin
kızlar günaydın ve iyi bayramlar
size birşey sormak istiyorum lütfen birileri cevaplasın olur mu.
dün malum bayram annem etle baya uğraştı ve bende dayanamadım ona doğramasında filan yardım ettim ama eldiven kullandım hep eldivensiz dokunmadım bişi olmaz demi toksoplazma filan gibi içimi rahatlatın kızlar lütfen bayramdan bir hafta sonra şeker yüklemem var doktoruma da söylücem ama dün gece o kadar çok ağladım ki içimi ancak siz rahatlatırsınız
kızlar günaydın ve iyi bayramlar
size birşey sormak istiyorum lütfen birileri cevaplasın olur mu.
dün malum bayram annem etle baya uğraştı ve bende dayanamadım ona doğramasında filan yardım ettim ama eldiven kullandım hep eldivensiz dokunmadım bişi olmaz demi toksoplazma filan gibi içimi rahatlatın kızlar lütfen bayramdan bir hafta sonra şeker yüklemem var doktoruma da söylücem ama dün gece o kadar çok ağladım ki içimi ancak siz rahatlatırsınız
Herkese iyi bayramlar...bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum kızlarrr
umarım herkes iyidir.ben grip oldum....c vitaminiyle idare ediyorum imdilik zira bir de diş ağrısı cıktı başıma...geçen diş hastanesinin aciline götürdü eşim...bi şey yapamayız,minicik bi kök kalmış,o da iltihaplanmış dedi.antibiyotik ve agrı kesici yazdı(Largopen ve Minoset)eniştem de diş hekimi kullanabilirsin dedi acildeki dr da dedi.aldım kullanıyorum mecburen.kendi dr uma ulaşmam zor su an
iltih
kurur en azından.bayramdan sonra dr um izin verirse çekilecek o kök
dün de ebe bi arkadaşım var ona sordum kullan korkma bi şey olmaz dedi.o da öyle diyince rahatladım biraz
ha bir de gribe bağlı burun tıkanıklığı öldürecek beni....
gelelim sadedeeşim sonunda kızım için düşündüğüm isme ikna oldu.....kızımızın bi ismi var artık ve ben ismiyle seviyorum onu.
GÜNEŞ'immmmmm![]()
Geçmiş olsun ve isim hayırlı olsun kuzm![]()
Herkese iyi bayramlar...bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum kızlarrr
umarım herkes iyidir.ben grip oldum....c vitaminiyle idare ediyorum imdilik zira bir de diş ağrısı cıktı başıma...geçen diş hastanesinin aciline götürdü eşim...bi şey yapamayız,minicik bi kök kalmış,o da iltihaplanmış dedi.antibiyotik ve agrı kesici yazdı(Largopen ve Minoset)eniştem de diş hekimi kullanabilirsin dedi acildeki dr da dedi.aldım kullanıyorum mecburen.kendi dr uma ulaşmam zor su an
iltih
kurur en azından.bayramdan sonra dr um izin verirse çekilecek o kök
dün de ebe bi arkadaşım var ona sordum kullan korkma bi şey olmaz dedi.o da öyle diyince rahatladım biraz
ha bir de gribe bağlı burun tıkanıklığı öldürecek beni....
gelelim sadedeeşim sonunda kızım için düşündüğüm isme ikna oldu.....kızımızın bi ismi var artık ve ben ismiyle seviyorum onu.
GÜNEŞ'immmmmm![]()
çok geçmiş olsun canım!! dikkat et kendine.
isminiz de çok güzelmiş bu arada, hayırlı olsun. darısı benim başıma diyorum. ben de eşimi bir ikna etsemaslında ismi o da beğeniyor ama tutturdu 2 isim koyalım diye ben de ondan pek hoşlanmıyorum, bakalım artık.
Teşekkür ederiz tatlim.valla benim esim de ikinci ismi aradi yanina.bende sevmiyorum iki isim ama istiyosan olsun falan dedim.bakti güneş i yanina pek uygun bisi bulamadi.iyi güneş olsun dedi.belki de icten ice hala dusunuyodur![]()
düşünüyorsa da umarım bulamazgüneş tek başına çok güzel duruyor çünkü
![]()
Evett yaaakabul etmese cok uzulurdum sanirim.iki aydir ben gunes diye seviyodum zaten.kaptirmistim kendimi. Dun kabul etti ve dedi ki seni seviyorum demk degil her sey.baska turlu de belli ediliyo gördüğün gibi dedi
Simdi o da kizini seviyo güneş diyee.cok guzel ya.darisi size artık canim
Sen ne dusunuyodun isim?![]()
canım sen yine iyiymişsin ben bugün 21+1 deyiz ve 1700gr aldım
veee bugün sonunda doktorumuza gidebildik
21+1 deyiz 446 gr minnoş, boyunu söylemedi sanırım
veeeee artık kesinleşti kızım oluyor inşallah
hadi bugün ayrıntılıya girelim dedi, şaşırdım
ayrıca bir ücret ödemedim ultrasona gönderdi 15 dk falan sürmüştür , tüm organlarımız ve yapısı sağlam çok şükür
ama karnımdaki yağ dokuları yüzünden ve minnak hanım hep arkası dönük olduğu için kalbine bakılamadı
bayram dönüşü iyice büyümeden tekrar bakalım dedi
bu ayı tedirgin geçirdim, hiç kilo almıyorum, gelişmiycek diye korktum dedim
ama doktor sağolsun kızın seni seviyo annesi, kendine yarayanları alıyor, sen kilo almıyorsun bu senin için çok iyi dedi
çünkü zaten kiloluyum, fazla alırsan seni zorlar dedi
neyse bu ayıda böyle atlattık çok şükür
darısı sağsalim kucaklarımıza alacağımız gülerin başına
kızımla beraber şimdiden hepinizin bayramını kutluyoruz, kendinize iyi bakın
buakşam 6da yolcuyuz, pek giremem oralarda heralde
haftaya görüşürüüüzzzz![]()
vay vay vay pek de romantik![]()
amiiiinben masal düşünüyorum canım. ilk duyduğumdan beri çok ısındım bu isme. eşim de çok beğendi ama sanırım kendi ailesinden biraz çekiniyor bu konuda. annesine bir ara bir çıtlattık, çok garip bir tepki verdi. sinirlendi, çocuk o ismi ömür boyu taşıyacak falan diye anlamadım yani, ama doğana kadar büyüklere bir şey dememeye karar verdik.
masal adından eşim çok dalga geçerler diye çekiniyor. ben de kendisini hangi ismi koyarsan koy şimdiki çocuklar çok zeki, illa ki bir şey bulurlar dalga geçmek isteseler diye ikna etmeye çalışıyorum.
bir de eşimin çift isim olsun, seçme hakkı olsun gibi bir düşüncesi var. ben de bu noktada ileride kızlık soyadını da kullanmak isterse çift isimleyken bu zor olur, sen de onun bu hakkını elinden alıyorsun ama diyorum. bakalım neler olacak:) babamızın kafası çok karışık![]()