Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idare ederiz kuzummmm sen nasılsınnngünaydın kızlar keyifler nasıl bugün bakalım
aminteşekkürler canım
![]()
bende cuma günü oldum jackom 2gün ağrıdı ama deminki bacak krampımın yanında esamaesi okunmazdıGünaydın hanım hatın anneler
2.doz aşımı oldum geldimmm...ağrıyooooo![]()
günaydın çiçemmmherkese günaydın,
jackim geçmiş olsun ben de cuma günü olmuştum, 2 gün ağrı yaptı yine...
günaydınnnn bibiiimmGunaydin bayanlar.
Bu sabah biraz gerginim. Siz nasilsiniz?
Yine telefondan baglaniyorum size. Duzelmedi su baglanti.
günaydın kızlar.bugün nasılsınız bakalım benim göbiş gittikçe büyüyor.herkez cok şaşırıyotr.
idare ederiz kuzummmm sen nasılsınnn
bende cuma günü oldum jackom 2gün ağrıdı ama deminki bacak krampımın yanında esamaesi okunmazdı
günaydın çiçemmm
günaydınnnn bibiiimm
neden gerginsinnn
birde omega 3 için marincap mı içiyosun kuzum.doktorunmu verdi
idare ederiz kuzummmm sen nasılsınnn
bende cuma günü oldum jackom 2gün ağrıdı ama deminki bacak krampımın yanında esamaesi okunmazdı
günaydın çiçemmm
günaydınnnn bibiiimm
neden gerginsinnn
birde omega 3 için marincap mı içiyosun kuzum.doktorunmu verdi
aman aman dağlara taşlara huzom...iki kez yasadım kramp...berbat bişiinş bi daha olmaz
![]()
Yaa esimin eski sevgilisi eklemis aksam face den. Yanlislikla ekledi herhalde profiline bakarken hemen silmis sonra. Gerildim. :s
Omega 3 u doktorum yazmisti canim. You plus yazdi ama cok pahali diye degistirdim markayi. Suan seven seas pulse iciyorum. Eczaci bunu onerdi.
yahu hala ne işi olur anlamam yaaa.gıcık alıyorum şu eski sevgililere
kuuzum you plus dediğin ne kadar,şuan ki ne kadar
hoşgeldin tatlımmmSelam ;
uzun aradan sonra geldim. sonunda takvim 95 güne düşmüş 9/8 de oynayacaktım ama kaçırdımneyse bblim benim yerime döktürseydin..
bizim minik kız 950 gram olmuş çok şükür sağlığımız , şekerimiz herşeyimiz iyi
kendimi çok yorduğum için fazla yürüdüğüm için erken doğum riskim var ama olacak o kadar diyorum takmıyorum kafama![]()
teyzemin oğlu dünyaya geldi harika bir şey her saniye özlüyorum diyebilirim pamuğumu![]()
oda sağlıklı bugün çıkacaklar inşallah.
hepiniz iyisinizdir inşallah kocaman öptüm![]()
Maalesef bende anlamiyorum. Ustelik kendisi de 2 ay once evlendi. Neyse germicem kendini.Karnima agri giriyor..
You plus 48 li kutusu 60 TL mi neydi. Suanki 90kapsul ama fiyatini hatirlamiyorum.
hoşgeldin tatlımmm
kocaman olmuş bebişkoo,boyu kaç cm olmuşş
ya benim doktor boyunu hiç söylemiyr bende unutuyorum ultrasında bebeği görünce hiç sormadım![]()
eheheh manyuk
FL değeri ile çarpsana 7 yi :)
o nerede yazıyor akşam bakıyım merak ettim bak şimdiFL*7 demek çıkacak boyu
![]()
normal ultrason kağıdında yazar kuzummm
kızlar size bir sey danışıcam,
ben gebelik .org (dr. kağan kocatepe'nin sitesi) adlı sitede bebeğin odası nasıl döşenmeli diye bir makale okumuştum.orada bebek karyolası nasıl olmalı, yatağı nasıl olmalı diye bir takım bilgiler vardı. ve diyordu ki "kesinlikle bir başkasının 2. el yatağını ya da kendi bebekliğinizden kalan yatağı kullanmyın, bunlar mite ve akar barındırır, içleri gözle görülemeyecek mikropla doludur."
bize de eşimin akrabası hem 70*140 bebek karyolası hem de içinde de bebek yatağını getirdi ve kurdu sağolsun. karyolanın rengi benim istediğim gibi beyaz ya da toz pembe gibi açık renk olmamasına rağmen kabul ettim (rengi açık kahve ve koyu yeşil) , 3-4 yaşına gelince zaten ayrı oda yapacağız diye... ama bu yukarda dediğim yazıyı okuyunca yatak hiç içime sinmedi. sonuçta kullanan çocuk şu an 4. sınıfa gidiyor. yani yıllar olmuş...eşime dün konuyu açınca nasıl sinirlendi, nasıl bağırıyor, normal ses tonuyla tartışmayı da bilmez zaten.
dedim ki "o yataklar zaten 150-200 liraya satılıyor, ne var yani bir yatağın lafını mı edicez?" ama bu sefer "o karyolayı da söker geri veririm" diye konuyu saptırdı. bu dediği şeyi yapacağını sanmıyorum ama sonuçta o insanlar bize iyilik olsun diye akşamın bir vakti gelip yatağı kurdular, onu taşıdılar ettiler, o kadar ayıp olur ki...ben sakin bir ses tonuyla ikna etmeye çalıştıkça da "o zaman bu yatağı ne yapacağız" dedi. sanki tüm derdimiz eski yatağı nereye koyacağımız bilememek...
ben bu konuyu hiç içime sindiremedim ve başka bir odaya gidip ağladım orda, şimdi hala aklıma geldikçe sinir oluyorm, yine gözlerim doluyor.
sonuçta bir yemeğe gidildiğinde yeri geldiğinde 150-200 lira hesap ödeyen kişinin minicik bebek yatağını problem yapmasını anlayamıyorum. bu çocuk en az 3 yaşına kadar bu yatağı kullanacak, daha sonra da kardeş gelirse o da kullanacak yani haksız mıyım sizce?
Maalesef bende anlamiyorum. Ustelik kendisi de 2 ay once evlendi. Neyse germicem kendini.Karnima agri giriyor..
You plus 48 li kutusu 60 TL mi neydi. Suanki 90kapsul ama fiyatini hatirlamiyorum. 20 kusurdu sanirim. Eczaci en cok bunun kullanildigini you plus in abdi ibrahimin oldugu icin pahali oldugunu soyledi..
ben gebelik .org (dr. kağan kocatepe'nin sitesi) adlı sitede bebeğin odası nasıl döşenmeli diye bir makale okumuştum.orada bebek karyolası nasıl olmalı, yatağı nasıl olmalı diye bir takım bilgiler vardı. ve diyordu ki "kesinlikle bir başkasının 2. el yatağını ya da kendi bebekliğinizden kalan yatağı kullanmyın, bunlar mite ve akar barındırır, içleri gözle görülemeyecek mikropla doludur."
bize de eşimin akrabası hem 70*140 bebek karyolası hem de içinde de bebek yatağını getirdi ve kurdu sağolsun. karyolanın rengi benim istediğim gibi beyaz ya da toz pembe gibi açık renk olmamasına rağmen kabul ettim (rengi açık kahve ve koyu yeşil) , 3-4 yaşına gelince zaten ayrı oda yapacağız diye... ama bu yukarda dediğim yazıyı okuyunca yatak hiç içime sinmedi. sonuçta kullanan çocuk şu an 4. sınıfa gidiyor. yani yıllar olmuş...eşime dün konuyu açınca nasıl sinirlendi, nasıl bağırıyor, normal ses tonuyla tartışmayı da bilmez zaten.
dedim ki "o yataklar zaten 150-200 liraya satılıyor, ne var yani bir yatağın lafını mı edicez?" ama bu sefer "o karyolayı da söker geri veririm" diye konuyu saptırdı. bu dediği şeyi yapacağını sanmıyorum ama sonuçta o insanlar bize iyilik olsun diye akşamın bir vakti gelip yatağı kurdular, onu taşıdılar ettiler, o kadar ayıp olur ki...ben sakin bir ses tonuyla ikna etmeye çalıştıkça da "o zaman bu yatağı ne yapacağız" dedi. sanki tüm derdimiz eski yatağı nereye koyacağımız bilememek...
ben bu konuyu hiç içime sindiremedim ve başka bir odaya gidip ağladım orda, şimdi hala aklıma geldikçe sinir oluyorm, yine gözlerim doluyor.
sonuçta bir yemeğe gidildiğinde yeri geldiğinde 150-200 lira hesap ödeyen kişinin minicik bebek yatağını problem yapmasını anlayamıyorum. bu çocuk en az 3 yaşına kadar bu yatağı kullanacak, daha sonra da kardeş gelirse o da kullanacak yani haksız mıyım sizce?