2014 Şubat Anneleri

kızlar daha evvel 74 lik yüklenmişti bişiçıkmamıştı ben de ama
doktor bu haftada gene istedi bu kez 50 lik
yarın şeker testine gitcem 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli onu da görcem

eşimin iş yerindeki benden 6 hafta ileri hamile bi bayanın bebeği 2 hafta geriden geliomuş
kadına üzüldüm bi de bukadardır görmeyince kendim de korktum:((
inşallah herşey yolundadır mutlu gider mmutlu dönerim

daha da arayı bukadar açmicam ya :19:

teyzelerii, galiba biz kızımızın odasını bitirmek üzereyiz. dün gidip halısını ve beşiğe yatağını da aldık. bakın halımız da bu Eki Görüntüle 843644
odayı pembeye boğmayacağız derken her şeyimiz pembe oluyor. :49:

şimdi bir fon perde bir de uyku seti kaldı. uyku seti de bir türlü beğeneceğimiz bir şey bulamadık tam. :50:

Canım ıyı gunlerde kullanınn cok guzelmıs nerden aldın... benımde bı halımla perdem kaldı ama ıcıme sınen bırsey denk getıremedımm:18:

napıosun kızz bebişinin eksiği bitmezz bitmezz:)

Napim kuzum bacaklari kremledim uzandim.aksam oldu mu kasiniyom.cildim cok kuru benim.bide yumurtayi fazla yedigimde de kasinyrm.gobekte kaşıntı nadiren oluyo ama uyuz gibi heryerim kasiniyo.hep boyleydim ama hamilelikten degil.:1: uyuzum ben uyuz:9:

Sen napiosun:16:

Off surekli kilo aliyorum. Bu aylarda haftalik alirsiniz diyorlar ben gunluk aliyorum.
Bos yere ac geziyorum. Bari hamur isi yesem en azindan gpzum de doyar karnim da.
Her hafta 1 kilo aldim bu ara. Simdi 70 e dayandim:( daha kurbandan dondugumde 66ydim.
Sizde nasil kizlar

selam kızlarr muju kızlarr hastaneye gıttık geldık bısım oğlan 569gr olmuş muhtemel dogum tarıhı yıne degışti plesenta bebekten daha cok hareket edıyor zannedersem... :) iyiyiz ama öpüyoruz sizleri

Off surekli kilo aliyorum. Bu aylarda haftalik alirsiniz diyorlar ben gunluk aliyorum.
Bos yere ac geziyorum. Bari hamur isi yesem en azindan gpzum de doyar karnim da.
Her hafta 1 kilo aldim bu ara. Simdi 70 e dayandim:( daha kurbandan dondugumde 66ydim.
Sizde nasil kizlar

5. ayda bi fırlama bendede oldu ama ben 58le başladım şuan 62 yim 4 kilo aldım ilk 4 ay 2 kilo aldıysam şu bayramda 2 kilo aldım birden evde daha sakinim normal yiyip içiyorum ama kayınvaldemde annemde öyle değil bide iş yaptırmıyolar oh ye yat ye yat kilolar yapışıyo haliyle evde hem yiyip hem sindiriyorum sanırım bayramda birden 62 görünce şok oldum ama bayramdan beri kilo almadım hatta açken 61 tokken 62 çıkıyorum eve tartıda aldırdım günde 3 kere tepesindeyim :27:

kızlar şeker yüklememin sonucunu aldım 147 çıkmış sınırın az üzerinde ama 100 lük yükleme yapalım dedi doktorum
haftaya 100 lük yükleme için tekrar gideceğim offfffffffffffff

Bir 100lük daha off canım off umarım güzel çıkar sonuçların :31:

Kızlar selam bugün ayrıntılı ultrasona gşrdik 24+0 günlük bebişim çok şükür organları sağlam kilosu 672 grammış inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıZa

Maşallah size :nazar:

kızlar daha evvel 74 lik yüklenmişti bişiçıkmamıştı ben de ama
doktor bu haftada gene istedi bu kez 50 lik
yarın şeker testine gitcem 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli onu da görcem

eşimin iş yerindeki benden 6 hafta ileri hamile bi bayanın bebeği 2 hafta geriden geliomuş
kadına üzüldüm bi de bukadardır görmeyince kendim de korktum:((
inşallah herşey yolundadır mutlu gider mmutlu dönerim

daha da arayı bukadar açmicam ya :19:
Baya olmuş seninde bebişi görmeyeli canım valla çok özlüyoruz çook umarım herşey güzel çıkar :16:

selam kızlarr muju kızlarr hastaneye gıttık geldık bısım oğlan 569gr olmuş muhtemel dogum tarıhı yıne degışti plesenta bebekten daha cok hareket edıyor zannedersem... :) iyiyiz ama öpüyoruz sizleri

Ne güzel maşallah canım :54:

5. ayda bi fırlama bendede oldu ama ben 58le başladım şuan 62 yim 4 kilo aldım ilk 4 ay 2 kilo aldıysam şu bayramda 2 kilo aldım birden evde daha sakinim normal yiyip içiyorum ama kayınvaldemde annemde öyle değil bide iş yaptırmıyolar oh ye yat ye yat kilolar yapışıyo haliyle evde hem yiyip hem sindiriyorum sanırım bayramda birden 62 görünce şok oldum ama bayramdan beri kilo almadım hatta açken 61 tokken 62 çıkıyorum eve tartıda aldırdım günde 3 kere tepesindeyim :27:

Kiz durup durup kilo diyosun kilomu senin bahsettigin:) biz napalim o zaman 4 kilo kilomu burfa 100 u gecen insanlar var ve genelde 8 kilo alindi durup durup bizi çatlama:)

LCWye gittik eşimle.Rahat bi eşofman iki tane penye biri kırmızı düz diğeri pembe bebekli bir tane de kırmızı mont aldım.Malum içine giremiyorum çoğu kıyafetimin.Ama en çok monta sevindim 9 aylıkkende doğumdan sonra da rahatlıkla giyebilicem lastikli kış serisini beğendim :1:

LCWye gittik eşimle.Rahat bi eşofman iki tane penye biri kırmızı düz diğeri pembe bebekli bir tane de kırmızı mont aldım.Malum içine giremiyorum çoğu kıyafetimin.Ama en çok monta sevindim 9 aylıkkende doğumdan sonra da rahatlıkla giyebilicem lastikli kış serisini beğendim :1:

Hayırlı olsun kuzucum:)

hajımmmmmm :54:54::54::54::54::54:

Kiz durup durup kilo diyosun kilomu senin bahsettigin:) biz napalim o zaman 4 kilo kilomu burfa 100 u gecen insanlar var ve genelde 8 kilo alindi durup durup bizi çatlama:)

:1:yavrum çatlama deme hep kendimi inceliyom biyerim çatladımı diye annemde çok çatlamış göbegi ablamında göbeginde yok bacaklarında var çatlak çok bendede olur diye bakıyorum daha bişi yok ama olmasın ya krem yagda süremiyorum alerji gb küçük sivilce gb şeyler yapıyo daha 3 aylıkken sürünce bacakalrımda çıkan şeyler geçmedi izi kaldı:50:

Sizde nasil kizlar
allah o baskülün belasını versin :D

oyyy teyzesi kurban olsunnn
bebişin adı varmı yevrımmm

canım bu arada boyum 1*60 bile değil yani bende ki 4 kilo baya ene dogru yayılır kare olcam diyorum kayınpederim metre kare olursun diyo düşün:1::1: kendileri kalebodur fayans ustasıda heryeri ölçüyolar benide:9: yenie vlendigimizde eşime daha küçük büyür demişler 17 yaşımda evlendim hergün avuç hesabı ölçüyodu beni:52:

:1:yavrum çatlama deme hep kendimi inceliyom biyerim çatladımı diye annemde çok çatlamış göbegi ablamında göbeginde yok bacaklarında var çatlak çok bendede olur diye bakıyorum daha bişi yok ama olmasın ya krem yagda süremiyorum alerji gb küçük sivilce gb şeyler yapıyo daha 3 aylıkken sürünce bacakalrımda çıkan şeyler geçmedi izi kaldı:50:

Durup durup kilo deme hele 3 kilonu burda goze gelir tumden catlarsin benden demesi:)kiz biz nspalim aldgn 3 kiloyu diyip duruyosun tobe tobe:)

Seni bir severim bir severim bir daha severim bak hajım :69::69::69::69::69::69:
özledim hajım yaa.pertim çıktı bugün

moraller nasılll yevrımm
bu arada benim memişler 4,5. cu ayda başladı çatlamaya

Back
X