arabanı begendim cnaım sen kaça aldın herkez travel sistem alıyobende öyle alıcam inşallah
sinirlenme olayına gleince ne öğretmeniysdin sne canım bende anaoklu öğretmeniyim bende ilk yılımda cok sinir olurdum illa bişi öğretcem illa adam edicem sonra baktım anca kendimi yıpratıyorum cocuklarıda üzüyorum bide sen mutsuz ve enerjin düşük olursa cocukalr bunu analyıp daha cok üstüne gidiyolar ne öğretmeni oldugunu söylersen bikaç öneride bulunabilirim sen eglenmezsen cocukalrda eğlenmez onalrda eğlenmezse ne öğrenirler nede uslu dururlar işini severekte yapmak cok önemli ben sitresine gelemem diye mutlu bi hamielelik geçirmek için bıraktım valla ne derlerse desinler en sitresli işlerden biri öğretmenlik hele anaoklu öğretmenliği düşünsene koca gün oyun oynuyo muamelesi görüyosun kendileri 1-2 cocuga bakamaz sen 20 cocuga koca gün bişiler öğretiyosun![]()
Anaokulu öğretmeniyim aynen senin gibi :) canım çocukların durumunu çok iyi biliyorum ama sinirlerim çok gergin. bir de çoğu geçen seneden öğrencimiz ve erkeklerin hepsi geçen seneden çeteleşmiş durumda. onları kafama takmıyorum çünkü bana etkinlik sırasında pek sorun yaratmıyorlar. Ancak 24 öğrencinin arasında bir de kaynaştırma öğrencim var zihin engelli ve 2 yaş seviyesinde hiç konuşmuyor ve süreki ağlıyor,etkinliklere katılmıyor, zorlamıyorum da zaten ama uff ne bileyim. özel çocuklar değişikliklere çok zor alışıyor,2. dönem kriz geçirecek çünkü bana alıştı. bunu düşünmeden nasıl benim sınıfıma verdi onu müdür bilmiyorum. ayrıca zeka yaşı 2 yaş seviyesinde ben 5 yaş sınıfındayım 3 ya da 4 yaş sınıfında daha güzel kaynaşırdı çocuk daha çok sosyalleşirdi. şu an diğerleriyle arasında çok uçurum var.onu da geçtim raporu ve tanısı olmayan ama özel durumu olan 3-4 tane daha çocuğum var. biri var asla yönerge almıyor ben ne söylesem kendini yere atıp ağlamaya başlıyor kaldırmaya çalışmaktan içi dışıma çıktı. bugün de gidiş saatinde başka bir öğrencim anneme gidicem şimdi gidicem diye böğüre böğüre tepinmeye başladı. yavrum zaten gitme saati az sonra herkes gidecek ben de gidecem diyorum hayır şimdi gidicem diye kendini yumrukluyor. öfke nöbeti geçiriyor 15 dakika sakince uğraştım sonra ben de sinirden ağlamaya başladım. tutamıyorum kendimi. meğer çocuğa geçen seneden beri annesi kapının önünde bekliyorum diye yalan söylüyormuş. biz de bahçe saatinden sınıfa dönerken bakıyor ki annesi kapının yakınlarında değil ondan kriz geçiriyor. Ama ben söylenen bir yalanın bedelini ödemek zorunda mıyım. zaten çocuklara yalan söylenmesine çok sinirleniyorum.madem böyle bir durum var beni neden daha önce bilgilendirmiyorlar anlamıyorum ya.