2014 Şubat Anneleri

arabanı begendim cnaım sen kaça aldın herkez travel sistem alıyo:1: bende öyle alıcam inşallah:31:

sinirlenme olayına gleince ne öğretmeniysdin sne canım bende anaoklu öğretmeniyim bende ilk yılımda cok sinir olurdum illa bişi öğretcem illa adam edicem sonra baktım anca kendimi yıpratıyorum cocuklarıda üzüyorum bide sen mutsuz ve enerjin düşük olursa cocukalr bunu analyıp daha cok üstüne gidiyolar ne öğretmeni oldugunu söylersen bikaç öneride bulunabilirim sen eglenmezsen cocukalrda eğlenmez onalrda eğlenmezse ne öğrenirler nede uslu dururlar işini severekte yapmak cok önemli ben sitresine gelemem diye mutlu bi hamielelik geçirmek için bıraktım valla ne derlerse desinler en sitresli işlerden biri öğretmenlik hele anaoklu öğretmenliği düşünsene koca gün oyun oynuyo muamelesi görüyosun kendileri 1-2 cocuga bakamaz sen 20 cocuga koca gün bişiler öğretiyosun :27:

Anaokulu öğretmeniyim aynen senin gibi :) canım çocukların durumunu çok iyi biliyorum ama sinirlerim çok gergin. bir de çoğu geçen seneden öğrencimiz ve erkeklerin hepsi geçen seneden çeteleşmiş durumda. onları kafama takmıyorum çünkü bana etkinlik sırasında pek sorun yaratmıyorlar. Ancak 24 öğrencinin arasında bir de kaynaştırma öğrencim var zihin engelli ve 2 yaş seviyesinde hiç konuşmuyor ve süreki ağlıyor,etkinliklere katılmıyor, zorlamıyorum da zaten ama uff ne bileyim. özel çocuklar değişikliklere çok zor alışıyor,2. dönem kriz geçirecek çünkü bana alıştı. bunu düşünmeden nasıl benim sınıfıma verdi onu müdür bilmiyorum. ayrıca zeka yaşı 2 yaş seviyesinde ben 5 yaş sınıfındayım 3 ya da 4 yaş sınıfında daha güzel kaynaşırdı çocuk daha çok sosyalleşirdi. şu an diğerleriyle arasında çok uçurum var.onu da geçtim raporu ve tanısı olmayan ama özel durumu olan 3-4 tane daha çocuğum var. biri var asla yönerge almıyor ben ne söylesem kendini yere atıp ağlamaya başlıyor kaldırmaya çalışmaktan içi dışıma çıktı. bugün de gidiş saatinde başka bir öğrencim anneme gidicem şimdi gidicem diye böğüre böğüre tepinmeye başladı. yavrum zaten gitme saati az sonra herkes gidecek ben de gidecem diyorum hayır şimdi gidicem diye kendini yumrukluyor. öfke nöbeti geçiriyor 15 dakika sakince uğraştım sonra ben de sinirden ağlamaya başladım. tutamıyorum kendimi. meğer çocuğa geçen seneden beri annesi kapının önünde bekliyorum diye yalan söylüyormuş. biz de bahçe saatinden sınıfa dönerken bakıyor ki annesi kapının yakınlarında değil ondan kriz geçiriyor. Ama ben söylenen bir yalanın bedelini ödemek zorunda mıyım. zaten çocuklara yalan söylenmesine çok sinirleniyorum.madem böyle bir durum var beni neden daha önce bilgilendirmiyorlar anlamıyorum ya.

amin inşallah hoşgeldin aramıza geç bile kalmışsın bulamadın mı şubat annelerini biz ilk 3 haftalıktan beri burdayızda :1: bulantıların felan mı vardı sen bizi bulana kadar biz eskidir:31:

as ne zmandır hg dicem bi diyemedim hg canım aramıza:54:ben özge 24 yaşındayım 6 senelike vliyim anaokulu öğretmeniyim ama hamileligimi öğrenince bıraktım zor bulduk kızımızı keyfini cıkara cıkara yata yata hamileliğimin tadını çıkarıyorum :31: sende tanıt biraz kendini:31:

hg canıma ramıza bende bursadayım :31:

hg aramıza küçük bebeğin daha onunda ilgiye ihtiyacı var kuzum en hareketli zmanı allah sanada kolaylık versin inşallah çok kıskanmaz ama çocuklar hissediyo arakadaşımın 3 bucuk yaşındaydı kızı o bile kucandan inmedi hamileyken ama korkma allah kolaylıgını veriyo biz 1 kilo taşımıyoruz bişi olcak diye o 12 kilo çocunu gayet kucanda tasıyodu tuvaletini yaptırıyodu klozet yok diye normal tuvalete bide ben kendim normale gidemiyorum artık o bide çocuk tutuyodu eğilip:27: allah kolaylıgını verşyo yani evde kızlar çogalcak yazık babaya:1:

çok begendim canım bende kanzın yada chconun böyle puseti ayrı takılan modelini düşünüyorum am bu daha hafif ve yer kaplamaz duruyo ebebek magzası bizim burdada varmış bi gidip bakayım bali hışuma gitti bu modelde güle güle kullan puseti bebek arabası birliktemi satılıyo ne kadara aldın acaba ben 669 650 civarı soruyorum hep bu sisstemleri bakalım kaça alcaz:31:

Kizlar neden kimee cevap vermiyor???
Ayrintili ultrasonda bebegin sol bobregi gorulemedi:((pozisyon uygun degil donmuyor dedi doktor ama sunu da dedi sol bobrek sagdan asagida olabilir daha kucuk olabilir tek bobrekle de insanlar saglikla yasiyor dedi ve 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi persembe gunu gidicem.kahroldum icim icimi yiyor zaman gecmiyor bol bol dua edin buna benzer bisey yasayan var mi[/QUOTE

Henuz cok erken net bisey demelefi icin ama hic canini ve bebegi sikma bosuna. Bu cihazlar hicbirzaman yuzde yuz sonuc vermez. İcini ferah tut

Ayrintili ultrasonda bebegin sol bobregi gorulemedi:((pozisyon uygun degil donmuyor dedi doktor ama sunu da dedi sol bobrek sagdan asagida olabilir daha kucuk olabilir tek bobrekle de insanlar saglikla yasiyor dedi ve 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi persembe gunu gidicem.kahroldum icim icimi yiyor zaman gecmiyor bol bol dua edin buna benzer bisey yasayan var mi

Cok sinir oluyorum boyle hic bisey net degilken fikir yuruten doktorlara. Bobregi kucuk olsa senin yapabilecegin bisey yok bunu bilmiyomu neden siyluyor emin olmadan demi. Bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde dr bebek asagi tutunmus dedi simdiki gittigim druma soyledim hangi dr soyledi onu onun drluguna bisry dicem simdi dedi. Burda bir cok arkadasa bir suru olumsuz sey soyledi drlar ama sukur cogu kisininki tahmin kaldi. Sen gonlunu ferah tut ve bol bol fua et. Eger on gunsonra olumsuz birsey soylersede baska dra gorun derim ben.

Ayrintili ultrasonda bebegin sol bobregi gorulemedi:((pozisyon uygun degil donmuyor dedi doktor ama sunu da dedi sol bobrek sagdan asagida olabilir daha kucuk olabilir tek bobrekle de insanlar saglikla yasiyor dedi ve 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi persembe gunu gidicem.kahroldum icim icimi yiyor zaman gecmiyor bol bol dua edin buna benzer bisey yasayan var mi

Canım telaş yapma. 10 gün dayanamam diyorsan başka bir doktora daha git derim. Farklı göz görsün. Fakat ayrıntılı da bebeğin pozisyonu çok önemli. Benden önce bir bayan girdi, doktor hiçbir inceleme yapamamış. Bebek uygun durmuyormuş bide bayan oldukça kiloluydu göbek yağından görememiş. Inşallah değildir ama diyelim ki öyle bişe var doktorun dediği gibi benim arkadaşım 32 yaşında tek böbrekleri old. Öğrendi. Iyi düşün iyi olsun

Ay kuzular çok fena oldu arkadaşla geçirdik tatili aslında iyi de oldu ama yoruldum biraz. kızlar bu hafta okulda çok yorgun ve gerginim. çok sorunlu çocuklarım var dayanamadığımı hissediyorum bugün sinirden ağlamaya başladım müdür yardımcım beni odaya aldı sakinleştirdi biraz sağolsun. nasıl gecicek önümüzdeki aylar bilemiyorum daha 3 ay var :( durumlar müsait olsa inanın ya ücretsiz izne ayrılıcam ya da tamamen bırakıcam çalışmayı. yani böyle mızmızlık yapıyormuş gibi de hissediyorum kendimi hamileliğinde çalışan çok kadın var biliyorum ama sinirlerim dayanmıyor neden böyleyim bilmiyorum :( bu arada bebek arabası işini de hallettik çok şükür. o da şöyle:
Sunny Baby SB 830 Montana Travel Sistem Bebek Arabas Gri-Bordo Travel Sistem Bebek Arabalar Sunny Baby

canim ne ogretmenisin. Ben de bugun 8 lere bagirdimcagirdim karnim oyle gerildi ki ignelesen patlayacak gibi . Bi de matematik bransim. Oyle yok anlatma rahat ol olmuyor. Sinav stresi basari stresi net stresi mudur tepende . Biktim bu isin stersinden.Biz de oglumun sansina eve girdik. Alisverisni bile dusune dusune yapiyoruz. Artik sansi mi sansizligi mi. Hani bi ogretmene yakismaz belki ama bilen bilir bu gerizekalilarla izne ayrilmadan 37 ye gelirim insallah :))))

Kızlar bu arda bacak aranızda ağrı varmı ??

Benim agriyo canim.sanki bacaklarim ayrilacakmis gibi:31:

Sana da geçmiş olsun cnm. Hemşire bişey demeyince endişelendim. :34:
Bu arada sen detaylıya girmiş miydin?:26:

Yok tatlim benim dr bisi demedi ayrintiliyla ilgili.hersey iyi normal dedi.

Evet Daha Yeni Sayılır:1::1:
Ben 20 Yaşındayım:54::54:
Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Oturuyorum.:5:
Doğma Büyüme Adana'lıyım.:72: Eşimin İşi Nedeniyle 1 Buçuk Yıldır Gurbette'yim.:14::14:
Eşim Jandarma Olduğundan Şehir Şehir Gezmek Zorundayız:26::26:

Ooo hemserim hosgeldin.bende adanaliyim.adanadayim.:16:

canim ne ogretmenisin. Ben de bugun 8 lere bagirdimcagirdim karnim oyle gerildi ki ignelesen patlayacak gibi . Bi de matematik bransim. Oyle yok anlatma rahat ol olmuyor. Sinav stresi basari stresi net stresi mudur tepende . Biktim bu isin stersinden.Biz de oglumun sansina eve girdik. Alisverisni bile dusune dusune yapiyoruz. Artik sansi mi sansizligi mi. Hani bi ogretmene yakismaz belki ama bilen bilir bu gerizekalilarla izne ayrilmadan 37 ye gelirim insallah :))))

anlıyorum seni canım. ben de anaokulu öğretmeniyim ama delirmek üzereyim yani. her gün dua ederek gidiyorum okula.

Anaokulu öğretmeniyim aynen senin gibi :) canım çocukların durumunu çok iyi biliyorum ama sinirlerim çok gergin. bir de çoğu geçen seneden öğrencimiz ve erkeklerin hepsi geçen seneden çeteleşmiş durumda. onları kafama takmıyorum çünkü bana etkinlik sırasında pek sorun yaratmıyorlar. Ancak 24 öğrencinin arasında bir de kaynaştırma öğrencim var zihin engelli ve 2 yaş seviyesinde hiç konuşmuyor ve süreki ağlıyor,etkinliklere katılmıyor, zorlamıyorum da zaten ama uff ne bileyim. özel çocuklar değişikliklere çok zor alışıyor,2. dönem kriz geçirecek çünkü bana alıştı. bunu düşünmeden nasıl benim sınıfıma verdi onu müdür bilmiyorum. ayrıca zeka yaşı 2 yaş seviyesinde ben 5 yaş sınıfındayım 3 ya da 4 yaş sınıfında daha güzel kaynaşırdı çocuk daha çok sosyalleşirdi. şu an diğerleriyle arasında çok uçurum var.onu da geçtim raporu ve tanısı olmayan ama özel durumu olan 3-4 tane daha çocuğum var. biri var asla yönerge almıyor ben ne söylesem kendini yere atıp ağlamaya başlıyor kaldırmaya çalışmaktan içi dışıma çıktı. bugün de gidiş saatinde başka bir öğrencim anneme gidicem şimdi gidicem diye böğüre böğüre tepinmeye başladı. yavrum zaten gitme saati az sonra herkes gidecek ben de gidecem diyorum hayır şimdi gidicem diye kendini yumrukluyor. öfke nöbeti geçiriyor 15 dakika sakince uğraştım sonra ben de sinirden ağlamaya başladım. tutamıyorum kendimi. meğer çocuğa geçen seneden beri annesi kapının önünde bekliyorum diye yalan söylüyormuş. biz de bahçe saatinden sınıfa dönerken bakıyor ki annesi kapının yakınlarında değil ondan kriz geçiriyor. Ama ben söylenen bir yalanın bedelini ödemek zorunda mıyım. zaten çocuklara yalan söylenmesine çok sinirleniyorum.madem böyle bir durum var beni neden daha önce bilgilendirmiyorlar anlamıyorum ya.

hocam çok başka bişi yazıcam aslında. ben zihinsel engelliler okulunda müzik öğretmeniyim. 2 Aralık engelliler haftası için program hazırlamam gerekiyo. bana önereceğiniz oyun yada site var mı? ilk senem bu okulda normalde ortaokul öğretmeniyim hiç bilmiyorum. nerelerden kaynak bulabilirim?

süpermiş canım ya sağol walla
benim gibi bi dombiliye bile olur diyosun yani

bu arada kızlar sizin kiloları okudukça ve doktora gitmeme daha 10gün var çok tedirginim
ben daha 2,5 kilo falan aldım, gören herkes ayıma inanmıyor çok az almışsın diye
inşallah kızım alıyordur kilo meraklısı değilim tabi de
kiloluydum diye mi az alıyorum acaba
ayıptır söylemesi hamilelikten önce kilolu olan bayaannlar siz ne alemdesiniz
bi anormallik mi var bende acaba yoksa kiloluyum diye mi almıyorum

Ben 74 le hamile kalmıştım canım. Şuan 84 kiloyum. Ama bence bunlara takılma. Herkesin hamileliği kendine özgüdür. Endişelenme. Sen şanslı kesimdensin bence :16:

Ay kuzular çok fena oldu arkadaşla geçirdik tatili aslında iyi de oldu ama yoruldum biraz. kızlar bu hafta okulda çok yorgun ve gerginim. çok sorunlu çocuklarım var dayanamadığımı hissediyorum bugün sinirden ağlamaya başladım müdür yardımcım beni odaya aldı sakinleştirdi biraz sağolsun. nasıl gecicek önümüzdeki aylar bilemiyorum daha 3 ay var :( durumlar müsait olsa inanın ya ücretsiz izne ayrılıcam ya da tamamen bırakıcam çalışmayı. yani böyle mızmızlık yapıyormuş gibi de hissediyorum kendimi hamileliğinde çalışan çok kadın var biliyorum ama sinirlerim dayanmıyor neden böyleyim bilmiyorum :( bu arada bebek arabası işini de hallettik çok şükür. o da şöyle:
Sunny Baby SB 830 Montana Travel Sistem Bebek Arabas Gri-Bordo Travel Sistem Bebek Arabalar Sunny Baby

Üzüldüm canım senin adına. Takmamaya çalış emi. :43:

hocam çok başka bişi yazıcam aslında. ben zihinsel engelliler okulunda müzik öğretmeniyim. 2 Aralık engelliler haftası için program hazırlamam gerekiyo. bana önereceğiniz oyun yada site var mı? ilk senem bu okulda normalde ortaokul öğretmeniyim hiç bilmiyorum. nerelerden kaynak bulabilirim?

Canım Allah kolaylık versin sana da. özeleğitimciyiz.net diye bir site var oralardan bir şeyler bulabilirsin belki. ben de pek bilmem.

Evet Daha Yeni Sayılır:1::1:
Ben 20 Yaşındayım:54::54:
Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Oturuyorum.:5:
Doğma Büyüme Adana'lıyım.:72: Eşimin İşi Nedeniyle 1 Buçuk Yıldır Gurbette'yim.:14::14:
Eşim Jandarma Olduğundan Şehir Şehir Gezmek Zorundayız:26::26:

adana lılar çoğalıyor mu ne :)

caaanım adanam

Kutacan nerelerdesin sen ya.merak ettim.nasilsin cnm

tşk cnm. ne güzel şey merak edilmek :54:

hazirandan eylüle kadar annemlerin yazlığındaydım. ordaki evde net yok pek giremedim. okul başladı bebişe alışveriş derken yeni yeni buralardayım. oğlum bu sene 2. sınıf akşamları ödev tantanası. öle işte. kızım oluyo bu arada feciii mutluyuz eşimle. senin keyifle nasl

canım anlıyorum özel cocuk varsa sınıfında diğer cocuklarda etkileniyo allah sabır versin ama ben son 2 sneemde cocuklarla daha fazla sitrese girmemeyi öğrendim süper dadıyı izledinmi hiç bilmem ebn eskiden dil dökerdim sopa yerdim üstlerine düştükçe dahada şımarıyolar asabi tepkiler veriyolar çünküe vde alışıyolar aglayarak öfke nöbetleriyle bişeyler halletmeye okuldada aynısını yapıyolar ama 20-30 cocukal olmuyo öyle işte ben son sneelerimde aşırı uyumsuz çocukalrı özellikle oyun saatinde dışarıya sandalye koyuyodum biz gülüp eğlenirken onalr orda mahrum kalıyolardı mölül mölül bakıyolardı burda anaoklu öğretmeni olmayanlar vicdansızlık demesin ama en fazla 2-3 kere böyle cezadan sonra ccocuklar oyun zmanı oyun ders zmanı ders yapılamsı gerektiğini öğreniyolar... bazı cocuklar oyun oynamadsını bile bilemiyo o kadar şıamrtılıyolarki hele erkek cocukalrı güreş öğretiliyo sadece evde okuldada hep yumruk kavga üst üste alt alta geliyolar ayrı ayıra bilirsen oyun oynarken kendini bielrek yere atıp şımaranı atıyodum dışarı oturtuyodum sandalyeye ağlasada orda duruyodu mecbur ağlayan cocuguda dışarı atıyorum hiç dilimi kendimi yormuyodum kendileri sakinleşince geri alıyodum 5 -10 dakkka sonra süper dadıdan gördüm bu taktiği tatlı dilden anlamıyo bazıları döve döve manyak etmişler çocukları :50:sen bagırsan sorun oluyo son 2 yılımda melek gbydim valla hiç yorulmuyodum derslerde harika geçiyodu eglenceli ingilizce olmamasına ragmen cok ileri şekilde ingilizce öğretmiştim onalrın seviyesine göre müdür hiç bekelmezken parmka oyunalrı şarkılar oyunalr oynuyoduk ingilizce:31: çocukalr ingilizceyi çok seviyolar değisik geliyo sende deneyebilirsin pc varsa bende vidyolar var onalrdan ögrettim sana yardımci olabilirim istersen:31: üzme kendini enerjini düşürme mecbur çalıscaksan zevk almaya bak sen eglenmezsen onlar daha canavara dönüsür eglen bak daha az yorulcaksın emin ol

okulöncesiform var önceokulöncesi var bu sitelere gir orda kadınalr kulübü gb okul öncesiyle ilgili her bölüm ayrı ayrı orda mutlaka vardır engelliler içinde aktiviteler felan ben lisede okulları gezdirmişlerdi zihinsel engelli okulunda ve işitme engellilerle okuluna gitmiştik çok etkilenmiştim kesinlikle orda ögretmen olmalıyım demiştim ama nasip olmadı zordur ama manevi tatmini çok yüksek olmalı:31:

18 yaşında bile öğrenciler vardı hep aynı şeyleri öğreniyolardı tost yapmak süpürge yapmak gb kendi başlarına hayatlarını devam ettirebilecek şeyler öğreniyoardı ordaki ögretmen sürekli herşeyi tekrar ettikelrini tatilde felan başa döndükleri söylüyodu çok sabır gerektiren bişi

tşk cnm. ne güzel şey merak edilmek :54:

hazirandan eylüle kadar annemlerin yazlığındaydım. ordaki evde net yok pek giremedim. okul başladı bebişe alışveriş derken yeni yeni buralardayım. oğlum bu sene 2. sınıf akşamları ödev tantanası. öle işte. kızım oluyo bu arada feciii mutluyuz eşimle. senin keyifle nasl

Iyi olmana sevindim.benimde kizim oluyo:16:

eveeet adanamız 1 tane. varsa istediğin bir şey gönderelim :34:

Çok Teşekkür ederim:16::16:
Düşünmeniz Bile Yeter:52::52:
Karın Bumbar, Şırdan, İçli köfte , Çiğ Köfte ve birde kebabımız tabi ki :56::56:
Çok özledim bunları:16::16:
Neyse ki Annem Sağolsun, Hepsini yapıyor, yediriyor bize:56::56:

Back
X