- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Herkeste farklı farklı oluyor vücut tipyle alakalı sanırım

evet ya bir de zaten normalin fiyatının daha düşük olması lazım, hele ki epidural filan yoksa, anestezi de almıyorsun, soyguncu ayol bunlar...sizn orada ne uygunmuş ya fiyatlar...bence hükümet çok çocuk doğurmamızı istiyorsa bu fiyat istikrarsızlığına da bir el atmalı:)
ya bir de kafama takıldı haftasonu bir konu hakkında konuştuk da, eşimin 2 arkadaşının eşleri de geçen sene aynı ay doğum yaptılar ikisi de normal istiyordu ama birininki mecbur sezeryan oldu. normal doğuranın eşi güya cinsel hayatlarının eskisi gibi olmadığını filan söylemiş. bizimki de kafaya takmış bunu. şimdi ben hiç kesisiz yırtıksız doğum yapsam bile adamın kafasında bu önyargı yerleşmiş. ben anneme de sormuştum, çok yakın bir bayan doktor arkadaşıma da sordum "cinsel hayat eskisi gibi devam eder vajinada genişleme filan olmaz, o loğusalık döneminde kendini toparlıyor" dediler. tamam vücuttan vücuda göre değişir belki ama sonuçta eğer böyle bir sey olsaydı bütün ünlüler, ne bileyim avrupalılar doğal doğum diye tutturmazlardı. cinsellik sonuçta fiziksellikten öte kafada olan biten bir sey bana göre...
Erkekler aralarında bunu mu konuşuyormuş

Vajinada genişleme olduğunu söyleyenler var evet ama ilk doğumda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyor doktorlar.