2014 Şubat Anneleri

Kızlar ya beni acaip ateşler basıyor. Eşim kalın kalın giyinmiş, üzerine battaniye almış oturuyor, ben incecik penyeyle terliyorum. Normal bir şey mi bu?

evliliğimiz boyunca ilk defa eşime bu akşam çok sıcak kaloriferi kapat dedim hasta mı oldun dedi belki de normaldir çünkü sürekli üşüyen beni bile sıcka bastı

Kızlar ya beni acaip ateşler basıyor. Eşim kalın kalın giyinmiş, üzerine battaniye almış oturuyor, ben incecik penyeyle terliyorum. Normal bir şey mi bu?

yazın ayaklarımın altını ateşler basıyodu habire soğuk suya sokuyodum çıldırıyodum ateş basmasından.. doktoruma sormuştum menapoz belirtileri göstermen gayet normal demişti çünkü yumurtlamıyoruz adet olmuyoruz ya.. sebebi buymuş yani gayet normal kızlar ben de normalde çok üşürüm eşim sıcaklar şimdi tam tersi oldu ben pişiyorum eşim battaniyeyle oturuyo :9:

sizin karnınızda da gögüs kafesinizin altında boşluk var mı ? iki yanda boşluk var bende göbeğim aşağıda kalıyor:26:

bendede aynı sorun var nedenni bulamadım doktora sık gitmek istemiyorum o yüzden bekliyorum.benim oğlan çok hareketli maşallah hep tekmeleyip duruyor kasıklarıma kasıklarıma erken doğum yapmam inşallah aşağılara vuruyor çünkü...

anaam hamiş öğrenciler asmış burayıı:))
benim de aralığa kadar tez önerimi vermem gerek
geçen dönem veremedim bu dönem kesinvermem gerekio:S
hehehe hep derim,ben öğremciyim bana fitre zekat geçer
psikoloji canım senin?

valla ne çokmuşuz:1: Allah hepimize kolaylık versin:18:
ben biyoloji.alanım ağaç fizyolojisi
Merhaba kızlarr sonunda döndümm..ailemi istanbulu bırakmak çok zordu..ama bu sefer kızımla döndük çok şükür:) bol bol gezdik dinlendik eğlendik kızımla..umarım herkes iyidir..geçmişe sadece göz atabildim azcık..geçmiş olsun jack cim umarım daha iyisindir:(
Yarın şeker yüklemem öbür gün kontrolüm var..umarım kızancığım iyidir bol bol tekmelemeye başladı bakalım napıyoo:)
özledik yahuuuuuu hoşgeldinnnn

Merhaba kızlarr sonunda döndümm..ailemi istanbulu bırakmak çok zordu..ama bu sefer kızımla döndük çok şükür:) bol bol gezdik dinlendik eğlendik kızımla..umarım herkes iyidir..geçmişe sadece göz atabildim azcık..geçmiş olsun jack cim umarım daha iyisindir:(
Yarın şeker yüklemem öbür gün kontrolüm var..umarım kızancığım iyidir bol bol tekmelemeye başladı bakalım napıyoo:)

Canim teşekkür ederim. Hosgeldin. Sukur donebildin ya.biraz daha gec gelseydi n dogum zamsni gelecek gorusemicektik:9:

Cok normal canım. Ama sen yine de kalin giyin.geceleri ort üstünü. Sonra benim gibi olursun Allah korusun. Yanıyorm yanıyorum dedim actim ustumu.yatak dosek yatıyorum simdi.

Gobek deligim aciyor kizlar. Geriliyor diye mi acaba?

Benimde aciyo canim.geriliyo.disins cikmssa bari:1:

Herkese gunaydin.sirt agrim basladi yine.uyuyamadim.

Huzunbazim burda misin canommm:16:

Canim teşekkür ederim. Hosgeldin. Sukur donebildin ya.biraz daha gec gelseydi n dogum zamsni gelecek gorusemicektik:9:

Cok normal canım. Ama sen yine de kalin giyin.geceleri ort üstünü. Sonra benim gibi olursun Allah korusun. Yanıyorm yanıyorum dedim actim ustumu.yatak dosek yatıyorum simdi.

günaydın jackommm neredeydin dün

Günaydın herkse :54:

bendede aynı sorun var nedenni bulamadım doktora sık gitmek istemiyorum o yüzden bekliyorum.benim oğlan çok hareketli maşallah hep tekmeleyip duruyor kasıklarıma kasıklarıma erken doğum yapmam inşallah aşağılara vuruyor çünkü...

aman erken doğum falan olmasın :1::1:

Hoşbukduk canımm Keşke imkanım olsa kaldaydım annemler ablamlar el bebek gül bebek süperdi kaldım yine burda bibaşıma:( sen nasıl oldun kıyamam ya bayağı ağır grip olmuşssun

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

limonportakal hoşgeldin canım bende dün seni sordum bu kız nerde diye neyse artık daha sık yazarsın :34:

kızlar güneş yüzünü çekti bizden bugün sabah bulutlu ve belkide yağmurlu bir gün bizi bekliyor fakat buda gerekli ağaçlara su lazım

34509086_01.gif
günaydınlar güzel anneler ve bebişleri :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X