- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım ben bir de temmuzda yapılacak olan kpss ye girmek istiyorum, çocuk doğunca öyle fazla çalışamam, evin durumu nasıl olur hiç bilmiyorum. izne erken çıkarsam evde çalışma imkanım olabilir diye düşünüyorum. çünkü şu anda sadece haftasonları bir kaç saat çalışabiliyorum. maaş açısından kaybım olacak ama napalım,gerçi bir de aralık başı kıdem alma durumum var inşallah onu geciktirmezler, geciktirecek gibi olurlarsa aralık sonuna kadar da çalışabilirim. bakalım aralık ayında her şey belli olacak,
ya dün buradan birisi de "benim hanım 2 çocukta da doğuma 2 hafta kala çalıştı. sen de çalış " demez mi...kadın hemşire herhalde, bir durum olsa hastanede olduğu için direkt müdahale edilir, bizim burası stresli yer, müşteriler sen hamile misin değil misin dinlemiyor, günde kaç defa 2 kat merdiveni inip çıkıyorum, yetiştirilecek süreli işler oluyor, bir kez kafa olarak işe yoğunlaşamıyorsun, hep bebeğini düşünüyorsun.
oyy deme öyle benim daha bi sürü alıncak şeyim var benim kuzu tam göstermedi kendini cinsiyetine emin olamıyoruz hala gerçi bi sürü şeyini pembeli aldık ama cinsiyet değişirse değiştiririz dediler hep :18: bu arada bebişin poposunu dayadığını nasıl anlıyosunuz ben daha o kadar anlayamıyorum sadece vurmalarını anlıyorum ben sizin haftalardan geriyim acaba ondan mı ki :26: ne zaman başladınız anlamaya :26:
canım netten almaya hep yelteniyorum ama bu cinsiyet olayı elimi kolumu bağlıyo bi de oturduğum yerde binbir çeşit her şey var o nettekilerin aynıları daha da ucuza var satılıyo o yüzden bi de kargo parası vermek istemiyorum hem elimle bakıp almak daha cazip geliyoyarın kontrolümüz var bakalım bu sefer de kız derse artık alışverişe tam gaz devam ederim
![]()
oyy deme öyle benim daha bi sürü alıncak şeyim var benim kuzu tam göstermedi kendini cinsiyetine emin olamıyoruz hala gerçi bi sürü şeyini pembeli aldık ama cinsiyet değişirse değiştiririz dediler hep :18: bu arada bebişin poposunu dayadığını nasıl anlıyosunuz ben daha o kadar anlayamıyorum sadece vurmalarını anlıyorum ben sizin haftalardan geriyim acaba ondan mı ki :26: ne zaman başladınız anlamaya :26:
günaydınlarrrrr. Dün bebeğimi görmeye gittim. Kuzucum 720 gr, 30 cm olmuşuzun zamandır yazmıyordum. Bi sürü biriktirdim
![]()
Dün vajinada yanma ve kaşıntı olduğunu söyledim doktora. İdrar tahlili yaptırdık. Biraz iltihap var dedi. Bol suyla geçer. Şeker testini yapacaktık normalde bu hafta da bir önceki muayenemde bebeğimin suyu üst sınırdaymış. O yüzden şekerden şüphelendi ve direk yapalım dedi. Yaptık, çok şükür bi şey çıkmadı. Dün de, bi dahaki geldiğinde yaparız tekrar dedi. Kuzumun suyu halen üst sınırdaymış. Kocaman olmuş bi tanem.Artık neresi neresi anlamıyorum ultrasonda.
Bi de kilo durumu var. Tam tamına 7 kilo almışımöyle bakınca çok değil ama son 1-1,5 aydır haftada 1 kilo alıyorum galiba
şimdiden böyleyse, sonra ne olacak diyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum aslında, ama ben ekmeği çok seviyorum malesef. Onsuz yapamıyorum
doktor da hamurişi ve tatlıdan uzak dur diyor. Ben ekmek ve tatlı krizine giriyorum
Karnım o kadar güzel büyüdü ki maşallah hayranlıkla izliyorumhiç bol giyesim gelmiyor hep oturan şeyler giymek istiyorum. Zaten yarın inşallah zamanında doğurduktan sonra kilolarımızı verene kadar bol giyineceğiz de, şimdi dar giyebilmenin tadını çıkartmak lazım
Bu arada sabah bi uyandım, boğazım mahvolmuş. Bademciklerim şişiyor galibaeşimden bulaştı. O çabuk atlattı da
ya ben??
çok zor geçiyor benim gribim, ateşim, boğazım
Son bi şey daha; daha mobilya bile bakmaya gidemedik kuzumaçok üzülüyorum bu duruma. Çünkü beğenebilecek miyim onu bile bilmiyorum. Beğenmezsem yaptıracağim. Oda uzun sürebilir biraz.Ona üzülüyorum. Gerçi yaptıracağım yer mükemmel yapar istediğim modeli, buna eminim. Ama yine de bi gezip görmek istiyorum, fikir olsun. . Artık her şeyi hazır olsun istiyorum. Yatak alamayınca nevresim takımı filan da alamıyorum. Dün birrrrr sürrü müthiş kıyafetler aldık bitaneme
de işte koyacak dolap yok. Poşetlerde bırakıp dolabıma koydum. Bi de arabaymış pusetmiş onlara hiç bakmadım daha
neyse yavaş yavaş hallederiz inşallah babasıyla. Dün kızıma bişeyler aldım diye nasıl mutlu oldum ya. Öyle stres attım ki. İlk defa bu kadar toplu bişeyler alıyorum, ondan heralde. Kendime aldığımdan daha çok mutlu oldum ona aldığıma
inşallah her şey yolunda gider de zamanında sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız bebeklerimizi
![]()
güle gülee giysinnn kuzuEki Görüntüle 851321 Eki Görüntüle 851322 Eki Görüntüle 851323 Eki Görüntüle 851324 bunları aldık kızlar hepsine 90 tl verdim :)
ayyy inşallah yüzünü gösterir inşallahhMerhabalar güzel anneler...
Geç saatte yazıyorum ve siz yoksunuz farkındayımama uykum kaçtı yorgunluktan napayım..
Yorgunluktan diyorum çünkü oğluşun alışverişini yaptık bugün.
Bir kısmını da sonra alıcaz.
Anladım ki herşey bi günde toptan alınmıyormuş
aldıklarımı ekleyeceğim en kısa zamanda. Öyle yorgunum ki şu an.. Bir ben mi bukadar hantallaştım?
En önemlisi yarın ayrıntılı (4D) ultrasonumuz var.
Saat 16.30'da ama erken çıkıcaz ki hastaneyi bulabilelim
sonuçları inşallah mutlulukla paylaşacağım o temiz sonuçları yazmayı nasip eder Allahım..
Heyecan zirve...
Dua ve iyi dilekleriniz bizimle olsun..
Akşama doğru mutlaka online olurum..
Öpüyorum sizleri![]()
bende umoya her sabah karnım arıııyo gitmiyim diyorumGünaydın herkese....nasılsınız?evde yatmaya alıştım yaaaa.....calısmak istemyorumm bugünnn![]()
6.aya girer girmez sanki birden büyüdü benim göbişimdehareket etmekte zorlanmaya başladım nefes darlığı oluyormu sizdede kızlar?buaralar bende fena halde var=((
günaydınlarrrrr. Dün bebeğimi görmeye gittim. Kuzucum 720 gr, 30 cm olmuşuzun zamandır yazmıyordum. Bi sürü biriktirdim
![]()
Dün vajinada yanma ve kaşıntı olduğunu söyledim doktora. İdrar tahlili yaptırdık. Biraz iltihap var dedi. Bol suyla geçer. Şeker testini yapacaktık normalde bu hafta da bir önceki muayenemde bebeğimin suyu üst sınırdaymış. O yüzden şekerden şüphelendi ve direk yapalım dedi. Yaptık, çok şükür bi şey çıkmadı. Dün de, bi dahaki geldiğinde yaparız tekrar dedi. Kuzumun suyu halen üst sınırdaymış. Kocaman olmuş bi tanem.Artık neresi neresi anlamıyorum ultrasonda.
Bi de kilo durumu var. Tam tamına 7 kilo almışımöyle bakınca çok değil ama son 1-1,5 aydır haftada 1 kilo alıyorum galiba
şimdiden böyleyse, sonra ne olacak diyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum aslında, ama ben ekmeği çok seviyorum malesef. Onsuz yapamıyorum
doktor da hamurişi ve tatlıdan uzak dur diyor. Ben ekmek ve tatlı krizine giriyorum
Karnım o kadar güzel büyüdü ki maşallah hayranlıkla izliyorumhiç bol giyesim gelmiyor hep oturan şeyler giymek istiyorum. Zaten yarın inşallah zamanında doğurduktan sonra kilolarımızı verene kadar bol giyineceğiz de, şimdi dar giyebilmenin tadını çıkartmak lazım
Bu arada sabah bi uyandım, boğazım mahvolmuş. Bademciklerim şişiyor galibaeşimden bulaştı. O çabuk atlattı da
ya ben??
çok zor geçiyor benim gribim, ateşim, boğazım
Son bi şey daha; daha mobilya bile bakmaya gidemedik kuzumaçok üzülüyorum bu duruma. Çünkü beğenebilecek miyim onu bile bilmiyorum. Beğenmezsem yaptıracağim. Oda uzun sürebilir biraz.Ona üzülüyorum. Gerçi yaptıracağım yer mükemmel yapar istediğim modeli, buna eminim. Ama yine de bi gezip görmek istiyorum, fikir olsun. . Artık her şeyi hazır olsun istiyorum. Yatak alamayınca nevresim takımı filan da alamıyorum. Dün birrrrr sürrü müthiş kıyafetler aldık bitaneme
de işte koyacak dolap yok. Poşetlerde bırakıp dolabıma koydum. Bi de arabaymış pusetmiş onlara hiç bakmadım daha
neyse yavaş yavaş hallederiz inşallah babasıyla. Dün kızıma bişeyler aldım diye nasıl mutlu oldum ya. Öyle stres attım ki. İlk defa bu kadar toplu bişeyler alıyorum, ondan heralde. Kendime aldığımdan daha çok mutlu oldum ona aldığıma
inşallah her şey yolunda gider de zamanında sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız bebeklerimizi
![]()
sanada günaydıngüle gülee giysinnn kuzu
ayyy inşallah yüzünü gösterir inşallahh
bende umoya her sabah karnım arıııyo gitmiyim diyorum
ders anlatırken astımlı gibi oluyorummm
günaydınnn kızlarrrrrrrrr
show tv yi acinn kizlar herseydahilde bebek bakimi hakkinda hersey konusu var :))
branşın nedir tatlımsanada günaydınilk üç ayım çok zor geçti oyüzden çalışamadım bende öğretmenim suan
.aydayım hala çalışmıyorum allah size kolaylık versin ....
resim istiyoruzzz :)günaydın herkese..allaha şükür kızım için çoğu hazırlığım bitti enson yorganınıda yaptım
çok şirin oldu nevresim takımınıda diktim
ıvırı zıvırı herşeyi hazır çok şükür..son aylara hiçbişey bırakmak istemedim çünkü diğer iki kızımdan biliyorum son aylarda gezip dolaşmak uğraşmak mümkün değil..bi tek yatağımız ve çantamız kaldı onlarıda dayımız hediye alacak.
keşke fotolarını çekip gösterebilseydim cicilerimizi.. ama foto makinasm yok..tlefonunda çok ii deil fotosu
sizede tavsiyem son aylara hiçbişey bırakmayın.herşeyini tamamlayın kuzucukların sonradan çok zor oluyoo
![]()
çiçem 100 lük yaptırsan daha kesin sonuç çıkmazmıgünaydın kızlar ben 8bucukta gittim saglık ocana açlık şekerim 82 çıktı 50lik şeker yüklemesinden 1 saat sonra malesef 172 çıktıben açlıktan korkuyorum ama yüklemeden sonra çok çıktı doktor muhtemelen tekrarını ister kendi kadın doum doktorunla bi görüş dedi sanırım 75 lik yapıcaz
ekmekten nişastalı şeylerden uzak dur dedi bende 5-6 . ayıma kadar hiç tatlı koymadım ağzıma tiksindim tatlıdan ama gel gelelim bayramdan sonra krşzlerim tuttu çukalatasıydı pastasıydı attlısıydı yedimde yedim en son zaten sütlac tulumba yedim dün akşam tatlı kurabiyeler bisürü hurma yedim çıkmasında nabsın püff
ama şeker yüklemesinde hiç zorlanmadım yani ben cay bardandaki caya 7 küp şeker atıyorum hoşuma bile gitti yaniarada bekşicem 1 saattede kan aldı tsh içinde kan verdim idrarıma baktı bişi cıkmış anlamadım bol su iç dedi
sonra kiloma baktı tansiyonumu ölçtü başta ölçemedi çok düşüktü sonra 9-7 çıktı başkaaaa hı bide kalbini dinledi yedi şekeri bak nasıl kıpır kıpır dedi kalbini dinlicek bi ore bi bure kayıyo zor dinledi
![]()
bide sol elim akrımcalanıyodu ve avcumun içinde şişlik var damar gb morarıyo bazen ödem var dedi kadın dogum doktoruna danış dedi öyle işte
ayın 21 inde endokrinolojiden randövü aldırdım saglık ocanda bakalım oda yüksek cıkcak muhtemelen yarın saglık ocandan alıp ögrenirim durumumu puff puffffffftatlıdan ve ekmekten uzak durcakmışım ee nişastalı şeylerdende nelerde nişasta var acaba bu sefer kadın doguma 1 ay sonra gideyim diyodum ama mecbur gitcem herelde onada yada telefonal arar sorarım artık
![]()
show tv yi acinn kizlar herseydahilde bebek bakimi hakkinda hersey konusu var :))
branşın nedir tatlım
resim istiyoruzzz :)
çiçem 100 lük yaptırsan daha kesin sonuç çıkmazmı
ben geldim hatunlar uzun bir aradan sonra buradayım çok yoğun günler geçiriyorum,atama telaşı aldı gitti beni evet atama diyorum çünkü pttye açıktan atandım kısmetse evrakları bu hafta içinde teslim edip başlangıç tarihimi öğrencem inşallah bi pürüz çıkmaz çünkü sözleşmeli atandım hayırlısı hakkımda artıkın:) bu hafta koşturmacayla geçti anlicanızz haftasonu da kayınvaldemlerdeydim öyle böylee uzak kaldım sizlerdenara ara faceye girdim oraya bile uğrayamadım da merak eden olmuştu neyse iyiyim genel olarak :) rabbim bebeğimizi kısmetiyle yolluyor,bakalım zaman ne gösterecek darısı tüm atanamayanlara daha hayırlıları önümüze çıksın inşallahh:)
bebeğime gelince haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl defne hanımlar,çok hareketli bir bebek değil ama şu günlerde biraz iyi aramız :) hareket ediyor hem de mememin altından vuruyor göbek deliğimin baya bir üzerinde yaa karaciğerimde çalışmalar yapıyor galiba :))) sizler nasılsınız?