günaydın kızlar ben 8bucukta gittim saglık ocana açlık şekerim 82 çıktı 50lik şeker yüklemesinden 1 saat sonra malesef 172 çıktı

ben açlıktan korkuyorum ama yüklemeden sonra çok çıktı doktor muhtemelen tekrarını ister kendi kadın doum doktorunla bi görüş dedi sanırım 75 lik yapıcaz

ekmekten nişastalı şeylerden uzak dur dedi bende 5-6 . ayıma kadar hiç tatlı koymadım ağzıma tiksindim tatlıdan ama gel gelelim bayramdan sonra krşzlerim tuttu çukalatasıydı pastasıydı attlısıydı yedimde yedim en son zaten sütlac tulumba yedim dün akşam tatlı kurabiyeler bisürü hurma yedim çıkmasında nabsın püff
ama şeker yüklemesinde hiç zorlanmadım yani ben cay bardandaki caya 7 küp şeker atıyorum hoşuma bile gitti yani

arada bekşicem 1 saattede kan aldı tsh içinde kan verdim idrarıma baktı bişi cıkmış anlamadım bol su iç dedi

sonra kiloma baktı tansiyonumu ölçtü başta ölçemedi çok düşüktü sonra 9-7 çıktı başkaaaa hı bide kalbini dinledi yedi şekeri bak nasıl kıpır kıpır dedi kalbini dinlicek bi ore bi bure kayıyo zor dinledi
bide sol elim akrımcalanıyodu ve avcumun içinde şişlik var damar gb morarıyo bazen ödem var dedi kadın dogum doktoruna danış dedi öyle işte
ayın 21 inde endokrinolojiden randövü aldırdım saglık ocanda bakalım oda yüksek cıkcak muhtemelen yarın saglık ocandan alıp ögrenirim durumumu puff pufffffff

tatlıdan ve ekmekten uzak durcakmışım ee nişastalı şeylerdende nelerde nişasta var acaba bu sefer kadın doguma 1 ay sonra gideyim diyodum ama mecbur gitcem herelde onada yada telefonal arar sorarım artık