Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış. ilk doğumda son ana kadar bekliyorlar ama 2. doğumlarda 15 gün önceden alıyorlarmış. benim doğum 28 şubat görünüyor ama sanırım 15i civarında olacak doğumum.Aranizda ilk bebegini sezeryanla dunyaya getiren varmi.2.bebeginizde kacinci haftaya kadar bekliceksiniz.benim ilk kizim saglik nedenlerinden dolayi 36.haftada dogdu.2.sinde beklemeyi dusunuyrum.
kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn![]()
takıl peşime canım az sonra soda içeceğim biraz rahatlatıyor beni
takıl peşime canım az sonra soda içeceğim biraz rahatlatıyor beni
fotocumuyum şöyle
asla parayla yapmadım bu zamana kadar sadece kendimi geliştirmek için çektim bu arkadaşımda 15 yıllık arkadaşımdır
evet çok doğuma girdim soğukkanlıyım ama kendimde nasıl bir davranış sergierim bilmiyorum korkarmıyım heyecanlanırmıyım hiç kestiremiyorum şuanda
![]()
tam kaburgalarımın altı orta boşluk acıyor ağrıyor gibi,yanıyor da gibi ne olduğunu anlayamıyorummmsoda iyi geliyor demek ben de deneyim.önceden bu kadar olmazdı,şimdi ne yersem yiyim çok kötü yapıyorr
![]()
ismi belli oldu mu![]()
anladım canım
tabikisi heyecanlanacaksın heyecansız doğummu olurmuş ama çok korkacana sanmıyorum
mide yanması yaşamayan varmı diye soraydın keşkebence herkes yaşıyor ve bu aylarda artık gayet normal
Canım arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış. ilk doğumda son ana kadar bekliyorlar ama 2. doğumlarda 15 gün önceden alıyorlarmış. benim doğum 28 şubat görünüyor ama sanırım 15i civarında olacak doğumum.
olmaz mı kahvaltı bile yapamadım ağrısından hareket ettikçe eğildikçe merdiven çıktıkça hele delirtti sabahtan beri yenice hafifledi
bak yaşadığım ağrıları yazdım az önce SPEEDY & BABY: SEVMESEM ÇEKİLMEZDİN..
hepsi aynı anda oluyor bazen bide menapoza girmiş gibiyim bi terliyorum bi üşüyorum
Nisa Duru kısmetse![]()
Selamlar bendede nefers darligi var yaaa yeni basladi birde gdce acikiyorum![]()
okudum canım teşekkür ederim..hepimizin ortak sıkıntısı demekk![]()
kızçeler selaam
öğlen yemeğimi yedim yemekhanede salata vardı yiyemedim:S
az yemekle şişmeyi başardım gene
bu demir ilacı nekadar masum olsada sevemedim hep acaip edio beni kabız şiş:S
nesse son 3 ay sonra gene hapsız günler inşallah