2014 Şubat Anneleri

Aranizda ilk bebegini sezeryanla dunyaya getiren varmi.2.bebeginizde kacinci haftaya kadar bekliceksiniz.benim ilk kizim saglik nedenlerinden dolayi 36.haftada dogdu.2.sinde beklemeyi dusunuyrum.
Canım arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış. ilk doğumda son ana kadar bekliyorlar ama 2. doğumlarda 15 gün önceden alıyorlarmış. benim doğum 28 şubat görünüyor ama sanırım 15i civarında olacak doğumum.

connie_rockingbaby.gif
ismi belli oldu mu
takıl peşime canım az sonra soda içeceğim biraz rahatlatıyor beni

anneler merhaba kaç gündür giremiyorum ya doğru dürüst nasılsınız bakalım bizler iyiyiz iyileştik şükür aldığımız darbeden sonra bu arada doğuma hazırlık kursuna gitmeyi düşünüyorum sizlerle paylaşırım öğrendiklerimi :)

fotocumuyum şöyle

asla parayla yapmadım bu zamana kadar sadece kendimi geliştirmek için çektim bu arkadaşımda 15 yıllık arkadaşımdır

evet çok doğuma girdim soğukkanlıyım ama kendimde nasıl bir davranış sergierim bilmiyorum korkarmıyım heyecanlanırmıyım hiç kestiremiyorum şuanda

:51:

anladım canım
tabikisi heyecanlanacaksın heyecansız doğummu olurmuş ama çok korkacana sanmıyorum
kızlarrr yokmu mide yanması yaşayannnn:27:

mide yanması yaşamayan varmı diye soraydın keşke :9::9: bence herkes yaşıyor ve bu aylarda artık gayet normal

tam kaburgalarımın altı orta boşluk acıyor ağrıyor gibi,yanıyor da gibi ne olduğunu anlayamıyorummm:43:soda iyi geliyor demek ben de deneyim.önceden bu kadar olmazdı,şimdi ne yersem yiyim çok kötü yapıyorr:50:

bak yaşadığım ağrıları yazdım az önce SPEEDY & BABY: SEVMESEM ÇEKİLMEZDİN..

hepsi aynı anda oluyor bazen bide menapoza girmiş gibiyim bi terliyorum bi üşüyorum

connie_rockingbaby.gif
ismi belli oldu mu

Nisa Duru kısmetse :49:

anladım canım
tabikisi heyecanlanacaksın heyecansız doğummu olurmuş ama çok korkacana sanmıyorum

mide yanması yaşamayan varmı diye soraydın keşke :9::9: bence herkes yaşıyor ve bu aylarda artık gayet normal

anacım kimse yazmayınca dedim yokmudur nedir ben de var bir arıza:52:

Canım arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sezeryanı 38. haftada yapıyorlarmış. ilk doğumda son ana kadar bekliyorlar ama 2. doğumlarda 15 gün önceden alıyorlarmış. benim doğum 28 şubat görünüyor ama sanırım 15i civarında olacak doğumum.

TŞK ederim tatlım.evet bende öyle duydum.tahmini 11 subat sezeyan 20 den sonra olur gibi.

kızçeler selaam

öğlen yemeğimi yedim yemekhanede salata vardı yiyemedim:S
az yemekle şişmeyi başardım gene
bu demir ilacı nekadar masum olsada sevemedim hep acaip edio beni kabız şiş:S
nesse son 3 ay sonra gene hapsız günler inşallah

kızçeler selaam

öğlen yemeğimi yedim yemekhanede salata vardı yiyemedim:S
az yemekle şişmeyi başardım gene
bu demir ilacı nekadar masum olsada sevemedim hep acaip edio beni kabız şiş:S
nesse son 3 ay sonra gene hapsız günler inşallah

doğumdan sonra da verilebiliyor bu kez emzirme süresi için teyzeme benzeri bir kaç ilaç verdi doktor

inşallah bana vermez doğumdan sonra uzun süre doktoru görmek istemiyorum açık açık desem mi böyle :42:

Back
X