- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 45
Hoşbulduk canım:) aynen yaa kg almamak vermekten daha kolay diyerek son nomtayı koydu:)

bu arada sezeryan ile ilgili tamamen aynı fikirdeyim senin ile
hiç göbüş resmi yokmu yahuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım:) aynen yaa kg almamak vermekten daha kolay diyerek son nomtayı koydu:)
benimde 2 gece önce yakın arkadaşım doğum yaptı çekimlerini ben yaptım
bu tombik bebeği paylaşayım dedim sizlerle
4.5 kilo doğdu erkek cinsiyeti
Eki Görüntüle 851826 Eki Görüntüle 851827
tercih meselesidir bende karşı değilim ne yalan söyleyim sonrası zor olduğunu bilmesem bende isterim yani sezeryanı![]()
bizim baba yine yaptı sürprizini
bu adam herşeyini bjk lı alıyor ya az kaldı transfer yapıcam çocuu
Hastane çıkışı almış gelmiş
Eki Görüntüle 852264 Eki Görüntüle 852265 Eki Görüntüle 852266 Eki Görüntüle 852267 Eki Görüntüle 852268
bunuda ben almıştım daha önce eşime sürpürüz kayınvalidenin gazına gelerek ama eklemeyi unutmuşum
buda uyku setimiz
Eki Görüntüle 852269 Eki Görüntüle 852270 Eki Görüntüle 852271 Eki Görüntüle 852272
Canta hazirlama olaylarina baslayan varmi? Erken mi acaba bide birsey daha var hem dogum cantasini hazirlarken hemde bebegin kiyafetlerini yerlestirmeyi annem ve kayinvalidem bir hevesle bekliyorlar şaşirdim sanki kendim yapsam darili verceklersizdede varmi bu durumlar cok ince düsünürüm birde kirmak iste em kimseyi ama o ara karişilirsa işime hoşumada gitmez benimkide ilk bebegim çünkü heves var yani kafam karişti ...
tıp fakültesine dahiliye doktoruna gittim canım ben şeker işine onlar bakıyor, diyetle düşerse diye 3 hafta kadar diyet yaptım ama değişiklik olmadı oyüzden de insülin başlanmasını uygun gördüler. çok düşük doz başladılar şimdilik duruma göre dozu yükseltebilirler. Bugün 3. günümdü yarın gidicem yine bu kezde öğün önceleri almam gereken insülinin dozu ayarlanacak sonrası Allah Kerimdir. hem özel hem devlet hastanesine de kadın doğuma gidiyorum. tıpın sonuçlarını diğerlerine bildiriyorum. ama çok zor oluyor işte gebeliğimin %85i hastanede geçiyor. Rabbim bugünlerin mükafatı olarak sağlıklıca versin kucağıma yavrumu inşallah.
günaydıııın,
günlerdir yapacak işlerim var sabah eşimi uğurladıktan sonra uykuya dayanamayıp geri yatıyordum. dün gece kontrollerimin çoğunu bitirdim. sadece 2 dosyanın kontrolü kalmıştı. amaan yarın bi güzel uyur sonra da kontrol ederim dedim. eşime de kalkmayacaktım ki 6.30 da uyandım. çok sıkışmışım. o kadar ki rüyamda doğum sancısı tuttu diye beni hastaneye götürmeye çalışıyorlardınasıl yorulup da derin uyuduysam artık
e kalktım, geri yattım. baktım eşim kalkacak zaten. o arada bir de gece yoğurt mayalamıştım o geldi aklıma, bari kalkayım dedim. eşimin kahvaltısını çantasına koyup geri yattım. bu sefer kızımın tekmelerini izlemeye başladım. içeride sanki meksika dalgası yapıyor tek başına
sonra eşim de gitti hadi uyuyayım dedim uyuyamadım. kontrol edilecek dosyaları da kontrol ettim. işim de bitti. napçam ben şimdi?? :44::44:uzun bir süredir boş kalmamıştım. dün bir azimle pek okumamaya çalıştım yazılanlar ki öğleden sonrası hiç yok bende. ama bugün buralardayım inşallah
bu arada yoğurdum da olmadı galiba. annemle birlikte yaptıklarımız çok güzel olmuştu. ilk defa kendim denedim ama pek umutlu değilim. biraz sulu görünüyor![]()
haha son eksiğin değilUzun aradan sonra dün eşimle sinemaya gittik.
e bebekten en büyük eksiğimize kavuştukeşim artık dalga geçiyor benimle
Eki Görüntüle 852677
ee eksik eksiktirGünaydın Kızlarrrnasılsınız? ben iyiyim cok şükür sadece uykum var...o da hepimizde var....sabaha kadar çişe kalkıp sabah çöken uyku
ne zor oluyo uyanması dimi
bu arada 2 gün önce A101 e uğradık.sodası hoşuma gidiyo oranınbi baktım indirimde bişi var....5 tl idi.dayanamadım aldım
Eki Görüntüle 852679
onca eksik var ama masal kitabı aldık biz hehe![]()
bizim baba yine yaptı sürprizini
bu adam herşeyini bjk lı alıyor ya az kaldı transfer yapıcam çocuu
Hastane çıkışı almış gelmiş
Eki Görüntüle 852264 Eki Görüntüle 852265 Eki Görüntüle 852266 Eki Görüntüle 852267 Eki Görüntüle 852268
bunuda ben almıştım daha önce eşime sürpürüz kayınvalidenin gazına gelerek ama eklemeyi unutmuşum
buda uyku setimiz
Eki Görüntüle 852269 Eki Görüntüle 852270 Eki Görüntüle 852271 Eki Görüntüle 852272
kızlar kargoyla ne var ne yok almıştım ben diğer topike koydum zaten
şimcik ben onların dün gelmesini bekliyodum ama gelmedi
hay aksilik dedim
akşam saat sekiz kapı çalıo
kargom mu geldi dedim eşim bu saatte ne kargosu dio
kapıyı açtık koliyle bi adam benim bebeğin eşyalarını getirmişler
ama kargocu değilbildiğim aldığım sitenin sahibi sanırım
kargom yanlışlıkla başka yere gitmiş tekrar toparlamış getirmiş adam bize yakın oturuomuş
bi emzirme sütyeni eksikmiş onuda 1 haftaya getiririm dedi
şaka gibi bi alışveriş oldu anlicanız
en azından sözüne sadık bi site imiş bunu ispatladı![]()
günaydıııın,
günlerdir yapacak işlerim var sabah eşimi uğurladıktan sonra uykuya dayanamayıp geri yatıyordum. dün gece kontrollerimin çoğunu bitirdim. sadece 2 dosyanın kontrolü kalmıştı. amaan yarın bi güzel uyur sonra da kontrol ederim dedim. eşime de kalkmayacaktım ki 6.30 da uyandım. çok sıkışmışım. o kadar ki rüyamda doğum sancısı tuttu diye beni hastaneye götürmeye çalışıyorlardınasıl yorulup da derin uyuduysam artık
e kalktım, geri yattım. baktım eşim kalkacak zaten. o arada bir de gece yoğurt mayalamıştım o geldi aklıma, bari kalkayım dedim. eşimin kahvaltısını çantasına koyup geri yattım. bu sefer kızımın tekmelerini izlemeye başladım. içeride sanki meksika dalgası yapıyor tek başına
sonra eşim de gitti hadi uyuyayım dedim uyuyamadım. kontrol edilecek dosyaları da kontrol ettim. işim de bitti. napçam ben şimdi?? :44::44:uzun bir süredir boş kalmamıştım. dün bir azimle pek okumamaya çalıştım yazılanlar ki öğleden sonrası hiç yok bende. ama bugün buralardayım inşallah
bu arada yoğurdum da olmadı galiba. annemle birlikte yaptıklarımız çok güzel olmuştu. ilk defa kendim denedim ama pek umutlu değilim. biraz sulu görünüyor![]()