canım bende pazartesi gidicem dün akşam doktoruma mesaj attım oda ayrın gel 100lük yapalım demiş bende bu sabah aradım cuma gelsem olurmu dedim az dikkat edeyim yedikelrime diyeoda cuma cumartesi şehir dışında olcakmış konferansta pazartesi gel madem dedi
inşallah o zmana kadar çokdikkat edeyimde düşük çıksın korkuyorum bende insülin dediğin iğnemi vurunuyosun canım insülin iğneleri göbekten vurulmuyomu :44::18:
günaydın cnaım yogurdunu buzdolabına koy bazen öyle sulu oluyo ama sonradan toparlıyo ben hep kavanoza yapıyorum bende daha yeni öğrendim hep tutuyodu geçen küçük tencerelerime yapayım dedim tutmadı biri sulu olmuş bitanesi tamamen su gbydi buzdolabına koydum dedim börekte felan kulllanırım sonra börekte yapamayınca 1 hafta felan durdu öyle aa dedim bu bozulmuştur atayım diye bi açtım kalıp gb tutmuş yogurtyani koy buzdolabına dursun ama sürekli açıp sallama bakam bikaç gün düzelşr onlar
![]()
hmm bir deneyeyim canım onu o zaman. ben de üzüldüm ziyan oldu süt diye. bakalım ne olacak

Günaydın Kızlarrrnasılsınız? ben iyiyim cok şükür sadece uykum var...o da hepimizde var....sabaha kadar çişe kalkıp sabah çöken uyku
ne zor oluyo uyanması dimi
bu arada 2 gün önce A101 e uğradık.sodası hoşuma gidiyo oranınbi baktım indirimde bişi var....5 tl idi.dayanamadım aldım
Eki Görüntüle 852679
onca eksik var ama masal kitabı aldık biz hehe![]()
eşim de bana geçen gün indirimde bulursak masal kitabı alalım diyordu. bulursak bir a101 biz de uğrayalım bari