2014 Şubat Anneleri

canım bende pazartesi gidicem dün akşam doktoruma mesaj attım oda ayrın gel 100lük yapalım demiş bende bu sabah aradım cuma gelsem olurmu dedim az dikkat edeyim yedikelrime diye:27: oda cuma cumartesi şehir dışında olcakmış konferansta pazartesi gel madem dedi:31: inşallah o zmana kadar çokdikkat edeyimde düşük çıksın korkuyorum bende insülin dediğin iğnemi vurunuyosun canım insülin iğneleri göbekten vurulmuyomu :44::18:

günaydın cnaım yogurdunu buzdolabına koy bazen öyle sulu oluyo ama sonradan toparlıyo ben hep kavanoza yapıyorum bende daha yeni öğrendim hep tutuyodu geçen küçük tencerelerime yapayım dedim tutmadı biri sulu olmuş bitanesi tamamen su gbydi buzdolabına koydum dedim börekte felan kulllanırım sonra börekte yapamayınca 1 hafta felan durdu öyle aa dedim bu bozulmuştur atayım diye bi açtım kalıp gb tutmuş yogurt:1: yani koy buzdolabına dursun ama sürekli açıp sallama bakam bikaç gün düzelşr onlar:31:

hmm bir deneyeyim canım onu o zaman. ben de üzüldüm ziyan oldu süt diye. bakalım ne olacak:49:

Günaydın Kızlarrr:16:nasılsınız? ben iyiyim cok şükür sadece uykum var...o da hepimizde var....sabaha kadar çişe kalkıp sabah çöken uyku:31:ne zor oluyo uyanması dimi:5:

bu arada 2 gün önce A101 e uğradık.sodası hoşuma gidiyo oranın:34:bi baktım indirimde bişi var....5 tl idi.dayanamadım aldım :9:

Eki Görüntüle 852679

onca eksik var ama masal kitabı aldık biz hehe :60::60:

eşim de bana geçen gün indirimde bulursak masal kitabı alalım diyordu. bulursak bir a101 biz de uğrayalım bari:49: bu arada yapılan araştırmalara göre çocuklara anne karnında hangi masal daha çok okunursa doğduktan sonra da onu çok seviyorlarmış. biz de bir kitap bulursak deneyeceğiz bunu:1::1:

süpermiş ya hizmette sınır yokmuş hakkatten :1:

valla yokmuş bunu da gördük:27:
busayede listede baya çeyi eksilttim
ama hala kendime bi gecelik pijama alamadım annemin oraya bakcam bi de:10:
bilim sen ne yatak kullanıosun
markası modeli
bi ondan anlamıyorum ya karar veremedim

sevgi hepsi harika:nazar:güle güle kullanın...uyku setini biz de öyle aldık...fakat zıbın türü olanları ben göremedim burada mağazalarda...sorması ayıp nerden almış eşin dedi mi acaba....netten falan mı yoksa mağaza mı....bjk store....tanışma yıldönümümüz geldi,ben de öyle birşey mi alsam diye şimşek çaktı senin bebeğinin cicilerini görüncee:23:

ya bu beşiktaşın uyku seti ne kadar güzel yaa.. ben de bir arkadaşımda görüp bayılmıştım. ama gs nin bu kadar güzel değil:50: hele bi kıza hiç gidecek gibi değil zaten.

Günaydın Kızlarrr:16:nasılsınız? ben iyiyim cok şükür sadece uykum var...o da hepimizde var....sabaha kadar çişe kalkıp sabah çöken uyku:31:ne zor oluyo uyanması dimi:5:

bu arada 2 gün önce A101 e uğradık.sodası hoşuma gidiyo oranın:34:bi baktım indirimde bişi var....5 tl idi.dayanamadım aldım :9:

Eki Görüntüle 852679

onca eksik var ama masal kitabı aldık biz hehe :60::60:

büyük eksik bir kitabının olmaması :1: artık işi gırgıra alıyoruz sankı ne bulursak alalım diye :1::1:

günaydın günaydın günaydın
bugün yağmurlu bi istanbula uyandık:)
dün iki saatte döndüm eve bugün 2 saatte vardım işe:27:
allam günüm yoloarda geçio:37:

anam ne uzun ya gerçi dün inanılmaz trafik vardı 1,5 saatte cevahirin oradan trump towers a geçemedik
milim milim ilerliyor inip metrobüse binesim geldi...

gunaydın kızlar nasılsınız ?
biz iyiyiz çok şükür kızım sabaha kadar karnımda davul çaldı şimdi sakinleşti uyuyor sıpa göbek deliğimin 3 parmak üstünden vuruyorda vuruyordu gece :1::nazar::nazar:

sizlerde iyisinizdir umarım

ohhh çalsın oynasın sıpa içerde :nazar:
çok şükür iyiyiz dün filme çok ağladım kızımı da üzdüm :17:

haha son eksiğin değil
hala bi emzik tutacağın yok mesela:1:

hahahah dün 10da e bebeği gezdik artık kapatıyorlardı yoksa daha bişeyler alırdık yani :1:
adam ödeme yapacaksanız kasa kapanıyor deyince acele çıktık.
eşime dedim emzik tutacağımız yok diye Allah kahretsin bizi nasıl unuttuk diye bağırdı görevliler döndü bize baktı :52:

hmm bir deneyeyim canım onu o zaman. ben de üzüldüm ziyan oldu süt diye. bakalım ne olacak:49:

eşim de bana geçen gün indirimde bulursak masal kitabı alalım diyordu. bulursak bir a101 biz de uğrayalım bari:49: bu arada yapılan araştırmalara göre çocuklara anne karnında hangi masal daha çok okunursa doğduktan sonra da onu çok seviyorlarmış. biz de bir kitap bulursak deneyeceğiz bunu:1::1:

en olmadı tülbentle biraz süzersin sende
teyzem öyle süzme yoğurt yapardı
sen de biraz suyunu almış olursun:)

herkese günaydın ne güzel şeyler almışsınız ,cok özendim şu an :) bizim daha çoooook var her birini güle güle kullansınlar bebişler

hemen bi tanesini okuyim bari kızıma...daha okumamıştım :1:

ya bu beşiktaşın uyku seti ne kadar güzel yaa.. ben de bir arkadaşımda görüp bayılmıştım. ama gs nin bu kadar güzel değil:50: hele bi kıza hiç gidecek gibi değil zaten.

evet canım biz de bayıldık ve aldık...ama battaniyesi bu kadar güzel değil bize gösterilen en azından....biz farklı aldık battaniyesini...gs olan koca bir aslan var gördüm onu da...evet kıza pek olmaz sanırım :34:

valla yokmuş bunu da gördük:27:
busayede listede baya çeyi eksilttim
ama hala kendime bi gecelik pijama alamadım annemin oraya bakcam bi de:10:
bilim sen ne yatak kullanıosun
markası modeli
bi ondan anlamıyorum ya karar veremedim
bebek için yatak soruyorsun sanırım canım bizim burda yün yataklar vardır bebeğin beşik ölçüsüne göre kendimiz ayarlayıp yapıyoruz oğlumda yün yatakta yattı şimdi kızımda onda yatacak inş.
yün sağlıklı fakat ist gibi nemli yerlerde koku yapabiliyor diye duymuştum bizim burası kuru iklim olduğu için hiç koku yapmaz ama nemli yerleri bilemiyorum tabi,

büyük eksik bir kitabının olmaması :1: artık işi gırgıra alıyoruz sankı ne bulursak alalım diye :1::1:

anam ne uzun ya gerçi dün inanılmaz trafik vardı 1,5 saatte cevahirin oradan trump towers a geçemedik

hahahah dün 10da e bebeği gezdik artık kapatıyorlardı yoksa daha bişeyler alırdık yani :1:
eşime dedim emzik tutacağımız yok diye Allah kahretsin bizi nasıl unuttuk diye bağırdı görevliler döndü bize baktı :52:

canım hangi filme gittiniz ?
bir dahaki ağlayaşıyın kızını doğurduğunda ilk gördüğündeki sevinç gözyaşların olsun inş.

canımmmm bebiş mi geliooo:52: çok sevindim yaaaaa:16::16::16:

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:54:

eveeeet :) amin canım bebeğimiz saglıkla gelir kucagımıza sizin baya az kaldı :)

:1::1: hoşgeldin canım :54: sende yakında ufak ufak unısex olanlarla başlarsın :54:

cinsiyet öğrenmeden almam ya ,ama karyolası falan unisex olur 2.yide yaparsak bir kız bir erkek olursa zorlanmayalım :)

bebek için yatak soruyorsun sanırım canım bizim burda yün yataklar vardır bebeğin beşik ölçüsüne göre kendimiz ayarlayıp yapıyoruz oğlumda yün yatakta yattı şimdi kızımda onda yatacak inş.
yün sağlıklı fakat ist gibi nemli yerlerde koku yapabiliyor diye duymuştum bizim burası kuru iklim olduğu için hiç koku yapmaz ama nemli yerleri bilemiyorum tabi,

canım hangi filme gittiniz ?
bir dahaki ağlayaşıyın kızını doğurduğunda ilk gördüğündeki sevinç gözyaşların olsun inş.
minik bi beşiğimiz var bilimcim
ona annem yün ytak yapcak zaten
evde nem yok kokmaz oyüzden sıcak tutar dedi annem
ama karyolayada mı yün yapsakki? en sonunda yapacaz gidecek valla
sankim biz nede yattık:)

eveeeet :)
cinsiyet öğrenmeden almam ya ,ama karyolası falan unisex olur 2.yide yaparsak bir kız bir erkek olursa zorlanmayalım :)

dayanabilirsen ne mutlu bekle tabi ama ben dayanamamıştım bir kaç parça bişeyler almıştım :54:

7. hafta da duydum kalp atışlarını ama genelde 8. hafta da çağırır doktorlar

Son düzenleme:
herkese günaydın ne güzel şeyler almışsınız ,cok özendim şu an :) bizim daha çoooook var her birini güle güle kullansınlar bebişler

oo radyolog hanım hoşgeldiniz
gebeliğin hayırlı olsun canım
zaman çabuk akıp geçiyor ya dönüp bakınca bizde senin gibi 250 li günlerde yazmaya başladık buralara

minik bi beşiğimiz var bilimcim
ona annem yün ytak yapcak zaten
evde nem yok kokmaz oyüzden sıcak tutar dedi annem
ama karyolayada mı yün yapsakki? en sonunda yapacaz gidecek valla
sankim biz nede yattık:)

evet bizde yün yatakla büyüdük
birde ben hazır yatakları bebeklerde sevmiyorum açıkcası nedeni yıkanamaz olması ama yün öylemi aç leğene koy çık üstüne tepin üzerinde yıkansın o durumu açısında hazır yatak sevmiyorum hani bizim yataklarımız bile hazır ama keşke yıkanabilen bişi olsaydı diyorum bazen :34:

haha sen onu hep unuturmuşun doğuma giderken de eşine dermişin olmaz doğuramam emzik tutacağımız yok git al diye:1:

hayırlı olsun mini mini bebişli
seni görünce ilk günler geldi aklıma hey gidi gidi

Back
X