benim de baya gec olcak canim ya, ben de onu soruyodum dun. ins bi sorun olmaz, 2 aralik ta yapicaklar ilk seker testini.
daha hic asi falan da olmadim, benim doktor mu rahat genel olarak amerikada mi boyle anlayamadim. her seye normal diyor, sonra yapicas diyor. hic ben 3d 4d ultrason diye bi sey gormedim, sadece kan akis yonunu gosteren kirmizi mavi renkli ultrasonda baktilar ayrintili da. turkiye de her sey cok daha gelismis ne guzel...
hayirli olsun canim, ben 6+5 te vaginal duymustum kalp atislarini.ins sen de guzel haberler alirsin.
laurana cim canim gecmis olsun, zor bi gun gecirmissin, dikkatli ol, ac karna evden cikma, benim hala her sabah bulantim oluyor.
ilac almasam iyilesemiyorum, bi de otobus tramvay benzin kokusu filan mahvetmistir, esin de seni yalniz birakmasin, Allah o eczacidan razi olsun valla, tekrar gecmis olsun canim..
patik videosu paylasmissiniz ben de bi deneyeyim bakalim, bi tane bi yelek ordum kizima, o da cok guzel olmadi ama idare eder :)
seker yuklemesi yaptirmadan seker var mi yok mu anlayabilir miyiz acaba? herkes 5-7 kilo almis, ben 10 kilo aldim simdiden acaba sekerden mi ki diyorum?