Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar hal keyifler iyidir inş.
günaydın bbilimim iyiyim ben sen nasılsın![]()
iyidir çok şükür tatlım, cuma günü şeker yüklemem vardı ve çok şükür sorun çıkmadı şekerim yüksek değil yani sevindim tabi
şimdi gün sayıyoyurm artık 87 gün kalmış doğuma inş. ve belkide daha az![]()
günaydın kızlar![]()
ben nezle oldum yine burnum tıkalı vicks sürüyorum bi zararı yoktur demi tamamen kapandı burnumdan nefes alamıyorum hiç![]()
günaydın kızlar![]()
ben nezle oldum yine burnum tıkalı vicks sürüyorum bi zararı yoktur demi tamamen kapandı burnumdan nefes alamıyorum hiç![]()
ayy hadi hayırlısı,geçmiş olsun canım,bunu da atlattık şükür
ya ben güneş figürlü bebek şekeri kapı süsü falan bakıyorum.....çok fazla model yok....tasarımı kendim yapcam galiba:26:
yine de görürseniz nette falan haberim olsun.bi kaç tane gördüm de cok dandik.
yaptırcak olduğum arkadaşımla görüşüyoruz şimdi bu konuyu.inşallah güzel bir şeyler çıkar![]()
iyidir çok şükür tatlım, cuma günü şeker yüklemem vardı ve çok şükür sorun çıkmadı şekerim yüksek değil yani sevindim tabi
şimdi gün sayıyoyurm artık 87 gün kalmış doğuma inş. ve belkide daha az![]()
Günaydın kızlarr..sizin dr kontrolleriniz 15 günde bire düştümü ben çarşamba 28 haftama giriyorum dr artık 15 günde 1 gel dedi de..
ayy hadi hayırlısı,geçmiş olsun canım,bunu da atlattık şükür
ya ben güneş figürlü bebek şekeri kapı süsü falan bakıyorum.....çok fazla model yok....tasarımı kendim yapcam galiba:26:
yine de görürseniz nette falan haberim olsun.bi kaç tane gördüm de cok dandik.
yaptırcak olduğum arkadaşımla görüşüyoruz şimdi bu konuyu.inşallah güzel bir şeyler çıkar![]()
oy maşallah tatlım iyice kocaman olmuş senin tatlıcan
lip inanamıyorum sana ya daha ne kadar dikkaet edebilirsinki ailede bir şeker yatkınlığı falanmı varda böyle çıktı snein şekergünaydın tatlım,
benim ne yazı ki iyi deil sonuçlar haftasonu cmt günü berbat geçti, anlatıcam şimdi ama önce gidip bir şekerimi ölçmem lazım
günaydın :) bir sonraki randevumu ay sonuna verdi bakalım belki ondan sonra 15te bir çağırır sorcam gidince
selam canım uğramıyorsun pek
ben de bebek şekeri araştırmaya başladım ama çok dandik modeller var internette orjinal bişeyler bulmam lazım![]()
güneşli gürürsem söylerim=)
bi de kaç tane yapmak lazım ya sayıya karar veremiyorum bi turlu... sanırım istanbulda annemlere devredicem bu işi malzeme çeşit falan daha bol olur yapıversinler![]()
oy maşallah tatlım iyice kocaman olmuş senin tatlıcan![]()
günaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz...benim gittiğim hastanede zam yapmış....hükümetin %200e kadar tanıdığı haktan sadece %90 kadarını kullanmış
37liraydı 60 olmuş,çarşamba gideceğiz....ve artık bizi de 15 günde bir falan çağırırsa nasıl olacak öyle bilmiyorum
![]()
günaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz...benim gittiğim hastanede zam yapmış....hükümetin %200e kadar tanıdığı haktan sadece %90 kadarını kullanmış
37liraydı 60 olmuş,çarşamba gideceğiz....ve artık bizi de 15 günde bir falan çağırırsa nasıl olacak öyle bilmiyorum
![]()