2014 Şubat Anneleri

$994384_553632414714636_991390771_n.webp$1390464_553632368047974_1424815678_n.webp$1452369_553632324714645_1996504743_n.webp

bunlarda yeni kitaplarım

çocuk yetiştirmekle başladım kitap hoşuma gitti bebeğimizle nasıl bağ kurmamızı nasıl konuşmamızı ona nasıl ses tonuyla hitap etmemizi hepsini anlatıyor

sabihacığımın kitabına laf yok zatii

diğerinide doğumdan 6 aya kadar bebeğimiz serisini okumuştum şimdide 6dan 12 aya aldım
:51:

kızlar ya felaket bir kramp girdi bacağıma of okulda çok yoruldum geçmiyo da uyuştu gibi ama ağrıyo hala şimdi böyleysem 37ye kadar çalışcam diyorum o zaman ne yapacağız Allah yardımcımız olsun

kızım sende de neye elimizi atsak iki ucu boklu değnek mubarek :))) artık 2.ye hazırla kendini :))))))))

geliyorum güzelim tam yazıyorum sen çıkmış oluyorsun istisnasız 4 kere böyle oldu :(((

ben de oda almayacam güzelim alsam masrafı düşünemiyorum bile,beşik eşimin dayısının kızından gelcek,dolabı da annem alcak bu kaa yanii....bir de küçük beşik alcam 4 aylığa kadar içinde yatabileceği hem yatak odama hem de salona taşınacak hafiflikte olcak çünkü ben asıl beşiği odama kurdurmayı düşünmüyorum 6.aydan itibaren de yatırmayacam yanımdaa alışsın odasınaaa hem işim gücüm var benim kocamla şahit olmasın bebek te olsa hahahahhahah :))))

hahahaha:9::9: valla öyle oldu yaa.. kadın her koşulda kendini alacak duruma getiriyor. naapçan artık ikinciye kısmetse

kızlar ya felaket bir kramp girdi bacağıma of okulda çok yoruldum geçmiyo da uyuştu gibi ama ağrıyo hala şimdi böyleysem 37ye kadar çalışcam diyorum o zaman ne yapacağız Allah yardımcımız olsun

canım sen magnezyum kullanıyor musun?

sağol hayatım, kabullenme sürecini kısa sürede atlatabilirsen hemen uyum sağlanıyor aslında. benim kabullenmem kısa sürdü ama sancılı oldu. aslında bu tip şeylerin hamilelere çok tatlı dille, güzel bir anlatımla açıklanması lazım.insan eşekten düşmüşe dönüyor, korkuyor, endişeleniyor...kısıtlanmış hissediyorsun, bebek beslenemiycek diye korkuyorsun. ama her şey sağlık için, her şey insan için...Allah beterinden korusun hepimizi...ben belki de kişilik yapısı olarak aşırı büyüttüm bu olayı, doktorlara da güvenmeme gibi bir sorunum vardı, hayırlısı olsun bakalım. sizlere iyi haberler vermek istiyorum bundan sonra diyetle düzelir inşallah durumum

Merhaba lip.
Ben de 100 lük yüklemeye takildim diyetisyene gittim hemen hemen seninki gibi bir diyet listesiyle diyete başladim bana hergün şeker ölçümü yapmam söylenmedi 10 gün sonra kontrole gittim test yapildi şekerim çok çok düştü 74-80-85 çikti iki buçuk kilo verdim amaaaa bebeğim 1116 gram çikti boyu da uzun çikti. Ben bile doymuyorum bebeğim nasil büyüyecek diyordum ama büyümüş. Şekerim çok düştügü için diyet listeme 200 kalori daha eklediler diyete devam ediyorum ama doktorum artik şeker ölçmeye gerek yok dedi. Lütfen stress yapma bebek bu şekilde daha güzel büyüyor ve düzenli besleniyor. Ben de gebeliğin başindan beri tatli hamur işi yemedim hep geri çevirdim ikramlari amabende de şeker çikti. Şimdi görüyorumki dikkat ediyormuşum ama her öğünde protein, sebze, karbonhidrat bir arada tüketmiyormuşum meyve sayisina dikkat etmiyormuşum gün içine yaymaktansa tek seferde yiyiyormuşum. Bence iyi yönünden bakalim daha iyi beslenecez bu şekilde.
Bebeğini sağlikla doğurman dileğiyle...

kızlar ben bişey sorcam eski telimi çaldırdım yeniydi ve çok güzel foto çekiyodu:( şimdi eski bi tel kullanıyorum eşiminki de eski benim hiç göbüşlü fotom yok :14: çok pahalı bi tel de almak istemiyorum kızgınım kendime çünkü :19: galaxy s3 mini kullanan var mı nasıl çekiyo foto acaba uygun gibi fiyatı :43:

kızlar ben bişey sorcam eski telimi çaldırdım yeniydi ve çok güzel foto çekiyodu:( şimdi eski bi tel kullanıyorum eşiminki de eski benim hiç göbüşlü fotom yok :14: çok pahalı bi tel de almak istemiyorum kızgınım kendime çünkü :19: galaxy s3 mini kullanan var mı nasıl çekiyo foto acaba uygun gibi fiyatı :43:

benim umo kullanıyor.çok ta memnun

ben yapıcaktım ama çıkan fiyattan dolayı vazgeçtim çünkü daha önemlileri hastane odası süslencek mevlüt yapılcak bebeş şekeri hastanede dağıtılcak hediyelerim fln hepsi ağır gelicek diye vazgeçtim

hastanede ne dağıtcaksınız canım bana da bi fikir olsun ben biraz cahilim de bu konuda :17:

valla keşke benim annemde kayınvalidemde bana hiç bişey bırakmasalar hoşuma bile gider düşünüyolar derim annem 2 battaniye dışında hiçbişey almadı kayınvalidem almadığı sormadığı gibi sürekli fazla bişey almayın diye fikir verip duruyor gereksiz gereksiz şanslısın bence bu konuda daha benim çocuma 1 giyim çorap alan yok herşeyini ben alıyorum en çokta babası :19:

bu konuda bende dertliyim annecim sürekli bişeyler almaya çalışıyo bebek arabası,karyolası uyku setini falan beraber aldık hala da alıyo bişeyler. Kayınvalidemde bi kıpırtı yok yani sormasını beklerdm en azından eşim deseniz bin bir sözle ikna etmişti beni bebek için o çok istiyodu başta ama şimdi hiç ilgilenmiyo gibi geliyo bana üzülüyorum ne lazım ne eksiğimiz var diye insan bi sorar en azından :5: sen eşinden yana şanslıymışsın hiç değilse ne güzel

ben de başka bir profu dinledim kesinlikle en erken 6 ay en geç 1 yaşında odasını ayırın kendi odasına alışsın mutlaka dedi ve her ağlamasında gitmeyin kendi kendine uyumayı öğrenmeli dedi....

canım bakmayın siz o entel takılan gavur özentili dr geçinenlere:37:kuzu anasının koynunda gerek..2 tane kuzumu koynumda büyüttüm 4 yaşına kadar...allah nasip ederse buda öyle olacak inşallah...çocuk için fiziksel temas yediğinden içtiğinden daha kıymetli...hayvanlar bile yavrularını iyice büyüyüp palazlanana kadar koynunda yatırıyor..:16:

bu konuda bende dertliyim annecim sürekli bişeyler almaya çalışıyo bebek arabası,karyolası uyku setini falan beraber aldık hala da alıyo bişeyler. Kayınvalidemde bi kıpırtı yok yani sormasını beklerdm en azından eşim deseniz bin bir sözle ikna etmişti beni bebek için o çok istiyodu başta ama şimdi hiç ilgilenmiyo gibi geliyo bana üzülüyorum ne lazım ne eksiğimiz var diye insan bi sorar en azından :5: sen eşinden yana şanslıymışsın hiç değilse ne güzel

kuzucan,erkekler üç aşağı beş yukarı hep aynı.sıkma canını

canım bakmayın siz o entel takılan gavur özentili dr geçinenlere:37:kuzu anasının koynunda gerek..2 tane kuzumu koynumda büyüttüm 4 yaşına kadar...allah nasip ederse buda öyle olacak inşallah...çocuk için fiziksel temas yediğinden içtiğinden daha kıymetli...hayvanlar bile yavrularını iyice büyüyüp palazlanana kadar koynunda yatırıyor..:16:

bende aynı fikirdeyim kuzummm
bebeler minik yaaa

:52::52::52: 100lük yükleme maceram bitti şükür açlık 74 100lük yüklemede 1. saat 180 2. saat143
3. saat 90 çıktı:51:

doktor normal sınırlar içinde şekerin yok dedi :21::21:

bu arada çok misafirim var kayınvaldmeler kayınpederim eşimin babannesi görümcem 2 çocuguyla bi süre yokum yatılı misafirler:37::27:

gözünaydın canım şekerin iyi çıkmasına sevindim :34:

Back
X