Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. gyno'lu birşey. Pembe olan :)
Gynoferon pembe küçük yuvarlak bir hap aman dikkat fena kabızlık yapıyor ve sanırım aç karnına içeceksin canım.Ama gyno fero sanol ise bişey diyemiyorum![]()
Sen ne kullanıyordun neye geçtin?
Evet Gynoferon kullanıyorum. Ah işte aç olmayı dikkatimden kaçırıyorum. Kabızlığa gelince ilk başta biraz yaptı :)
Kan haplarını aç karnına içmek çok önemliymiş kızlarr etkisi azalıyonuşş
Ferplex sıvı bi ilaç..günde 2 kez suyla karıştırıp içiyorum haptan daha etkili dedi dr..ferrum fort kullanıyodum..
Üçüncü kutuyu yarıladım halim harab![]()
Doktoruna danışdın mı peki ya? Kıyamam![]()
Danıştım tabi ki canım osteocare ile birlikte kullanıyorum gerçi ben.Ama yürüyüş bol su yapılabilecek birşey yok malesef![]()
Üzüldüm ya. Zor oluyor kendimden biliyorumİnşallah vücudun alışır da, kabızlıktan kutulursun iç ayını rahat geçirirsin :)
Sağol canım valla zor cidden.Kayısı suyu içiyordun az iyi geliyordu o da şeker çıkınca yasaklandı bakalım artık nasip kısmet![]()
Ooo. Bol suya devam yani :) Kuru incir de şekerlimi oluyor?
Aynen günde 3 lt su fix fazlası var azı yok haliyle wc den çıkışta zor
Bana elma ve normal armuttan başkası yassah incirde sanırım şekerli
Şeker mi yüksek çıktı sizde?
evet hem 50lik hem 100lük 195 lerde ciddi yüksek çıktı diyetteyim haliyle
Bir yönden dikkat ettiğiniz için fazla kilo almayacağınız için mutlu olabilirsiniz. Ben de şeker çıkmadı ama dikkat etmek zorundayım. Alabileceğim en az kiloyla apatmam lazım ki doğum kolay olsun...
Öcelikle 96 kilo ile hamile kaldığımı söyleyeyim sonrasında ise 8 kilo aldım toplamda.Ama diyetim sayesinde 2 kilo verdim bir haftada.Kolay doğumdan ümidimi kestim ben artık Allah size nasip etsin