Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri beni durdursun....tıkınıp duruyorum yaw....buyrun dağınıklığımı görün....azcık utan falan deyin de yapmam belki
Eki Görüntüle 859446 Eki Görüntüle 859447
bu da zulam
Eki Görüntüle 859448
Yahu ben doktora gidip de sıkıldım ben artık hamile olmaktan olduysa bu çocuk alın hadi diyen anne gördüm. İnsanlar 40. Haftaya kadar dursun, anne karnında alabildiğini alsın der. Ama bazıları da daha çok kendini düşünüyor galiba. Ama tabii ebru onlardan mıdır bilemem.
jack aynı durumdayız
az önce buzdolabına götürdüm gözümün önünde durmasın yemeyim diye![]()
sabah sabah 4 tane mandalina yedimgalete yedim simit yedim sırada kuruyemiş elma süt var
sonra da öğle yemeği inşallah
o olmamış bence anne falan
Yahu ben doktora gidip de sıkıldım ben artık hamile olmaktan olduysa bu çocuk alın hadi diyen anne gördüm. İnsanlar 40. Haftaya kadar dursun, anne karnında alabildiğini alsın der. Ama bazıları da daha çok kendini düşünüyor galiba. Ama tabii ebru onlardan mıdır bilemem.
kocalar laf etmesin de napsın dimi Gizoşşşş![]()
sabah dolaptan alırken görüyor ona bile söylüyor al al sepetiyle al falan diyor ama kim takar
![]()
ahahaah benimki de azığını hazırla da sonra kapıda bekletme beni diyo sabah
amannn napimmm yemeden duramıyorum...2 mandalinayı götürdüm bile![]()
jack aynı durumdayız
az önce buzdolabına götürdüm gözümün önünde durmasın yemeyim diye![]()
sabah sabah 4 tane mandalina yedimgalete yedim simit yedim sırada kuruyemiş elma süt var
sonra da öğle yemeği inşallah
o olmamış bence anne falan
Benim kız sinirlendimi cam çerçeve indircekmiş gibi duruyor yahuBacağımı kendime doğru çekip laptopu karnıma dayama gafletinde bulundum -tamam hata yaptım biliyorum- tekmeyi bir savurdu laptop bildiğin sallandı. Keçi gibi de inatçı olacak gibi zaten bir de bu eklendi karakterimize. Hayırlısı. Birbirimize gireriz biz valla.
Anarşiiikkk nerelerdesin yahu? Mesajıma cevap bile yazmadın. Herhalde kutun doluydu diye düşünüyorum :)
Ee yuh artık. Kusura bakmayın ama. Elmamı ya bu? Kızardıysa alın artık doktor. Ben onu güneşte çok beklettim.
![]()
bakıyım bende o zaman
mevlüt için süsleme yapacağım peçetelik yaptım onu hazırlamam lazım
kenarda dursun dedim ama istediğim düz peçeteyi bulamıyorum
kızlar herkese selam bende mecburıyetten subat annesı olucam galıba:) sezeryan olacagı ıcın subatta pıpılıme kavusurum
kipada da düz rengarenk peçeteler var hala arıyorsan ordan da bulabilirsin. buarada maşallah ne hızlısınız yaa ben şekerlere mevlütlere geçilmiş ben daha bebeğimin alışverişini tamamlamadım :)
kızlar herkese selam bende mecburıyetten subat annesı olucam galıba:) sezeryan olacagı ıcın subatta pıpılıme kavusurum
bende muhtemelen ocak annesi olucam böyle böyle kayıcaz başka yerlereHoşgeldin bu arada
hala arıyorum canım. bakarım oraya da
avize kaldı şuanda büyük eksik nereye bakarım bilmiyorum beğenemedim bir türlü :26:
bide eşyalar yıkanacak işte o kadar
Yaa avize bizim de bulmamız lazım ama nerden bulacağız hiç bilmiyorum. Yapı marketleri bir gezeriz diyoruz, koçtaşta falan oluyor bazen güzel şeyler. Ama henüz fırsat bulamadık. Ay eşim de bu aralar hep iş seyahatine çıkacak ya, 1 hafta dışarda 1 hafta evde olacaktı. Dün bi geldi, 1 haftalık olanlardan biri 2 haftaya uzamış, evde olacağı bi haftaya da başka bir iş gezisinin konması muhtemelmiş(( hem kocacığımı özlicem hem bu ıncık cıncık alışverişi ne zaman yapılacak hiç bilmiyorum yani
![]()
hoşgeldin canım senin yokluğunda seni arıyorum vallahi canım ya iş yerine ne zararı varmış bu sitenin
gunaydın okudunmu geçmişi
canım bence sen uyma onlara yinede bazısı abartıyor gibi geliyor bana
mesela ben önceden temmuz annelerine falan bakardım temmuz annesi kaç tane hastane çıkışı almış oysa hepsi kışlık fakat yazlık hastane çıkışları var o sıcakta zaten çocuk tulum falanda giyemez yani bazısı bilinçsiz alıyor
merhaba canım.inşşal erken doğum gibi bi sıkıntımız olmaz da zamanında sağlıklı bi sekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...
ben dr a gittiğimde sorcaktıma ma yine unuttum.kızımı görünce her şeyi unutuyorum.agzım kulaklarımda dr u dinliyorum
valla bende gaz değil top yutmuşum gibi duruyor lipim...bu ara gaz da arttı bende.aksamları portakal mandalina falan yememeye çalışıyorum.yani meyve canım isterse bi cesit yiyorum.yoksa gece boyunca rahatsız ediyo
ödem atmışsındır bence de kuzum.iyi de olmuştur.rahatlarsın böylelikle.....Allahın izniyle bomba gibisin bakma sen dr a...bebeğinde gayet iyi doğacak inşallahayrıca bebek alıyo senden merak etme onu
düvelim öyle diyenleri hüzom
günaydın proletim....telefondan idare et azcıkın kuzum....hemencik gelir inşallah laptop un![]()
Koçtaşa baktık bana biraz pahalı geldi onun dışında da hiç beğenemedim model gerçi bakmadıkta
gelince 1 günde halledersiniz almak için çıkınca bulunuyor
kipada da düz rengarenk peçeteler var hala arıyorsan ordan da bulabilirsin. buarada maşallah ne hızlısınız yaa ben şekerlere mevlütlere geçilmiş ben daha bebeğimin alışverişini tamamlamadım :)
Valla biz de duyunca şok olduk yani. O kadar zaman içinde taşımışsın bi gıdım olsun hisseder yahu.
:)) Off ben inatlarından çok korkuyorum yaa. Ben kendim oğlağım, nolur oğlak olmasın, inatçı olmadın dedim. Sonra bi öğrendim ki kovalar da çok inatçı olurmuş. Napçaz biz?
Alemsin valla canım